2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar ramazanda oruç tutacak mısınız.ben şu anda sadece emziriyorum ve sürekli bişeyler yiyip içiyorum.sütüm az olduğu için su şişesi ile yaşıyorum.sizne yapacaksınıoz.geçen sene de tutmamıştım.bu sene de tutmayınca nasıl geri öderim.

selammm... inşallah herkes iyidir dün slm bile veremedim pınar çok cadı olmuştu.... bi de ev yerleştirme olunca..... çok şükür baya bitti salon kaldı bi tek..... ayyy eşim biz yokken temizletmiş güya kadın ne yaptıysa sadece yer süprüp silmiş heralde..... mutfak dolapları duvarı... balkonlar camlar çok işim var çok.....
geçmişe tam bakamadım ama sanırım bir bebişimiz düşmüş geçmiş olsun arkadaşım.. (m.misafir)
megül canım ben bu sene de tutmıcam artık 7.aydan sonra başlarım..... 60 denecik

Çok sevindim emmesine.Duygularını da çok güzel anlatmışsın.Aslında hepimizin duygularını.

Ben kararsızım.Sütüm zaten çok az.Başından beri mama takviyeli gidiyoruz.Varolan sütüm de giderse diye korkuyorum.

işin çokmuş cidden.Kolay gelsin canım.

Ben de düşünüyorum bu konuyu,geçen sene de tutmadım.6 aylık falan olsaydı daha kolay olurdu gündüz mama ekgıda falan idare ederdik,ama Ramazan başlayınca 5 aya bir hafta kalıyor.Sonradan tutması da çok zor 60 gün:kedi:

Geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla meraklı misafirin bebişi düşmüş allah korumuş demek artık daha dikkatli olucaz bizde 3.aya geçtik heran manevralar olabilir demek.
Çiçek geçmiş olsun arı sokmuş sanırım ben bi geçmişi okuyayım

walla geçen sene bende oruç tutamamıştım sütüm zaten az bende kararsızlardanım tutsam mı tutmasam mı diye ama sanırım tutmayacam belki arada 1-2 gün tutarım çocuklar gibi başı ve arefe günü olabilir

Herkeslere merhaba,
biz de Çanakkale'deyiz. Oğluşumu denize soktuk bir kez sevdi gibi ama sonra 2 gün mızmızlandı. Küstü mü bize ne?
Arı mağdurlarına geçmişler olsun.
Meraklı misafir umarım bebeğin iyidir.
Megul canım bıngıldak bebekler hareket halinde iken nabız gibi atabilir.
Croxilex çok güzel anlatmışsın hislerini. Ben de öyle hissediyorum çok seviyorum oğlumu ya.

Rotavirüs aşısı hakkında:
rota ishali kızamık boğmaca gibi bir hastalık değil illaki bebek geçirecek diye birşey yok.Ben de yaptırdım ama doktor önermeseydi yaptırmazdım sanırım. Bu kadar aşı ve içlerinde o kadar koruyucu madde var. Aşılar içindeki koruyucu maddeler demyelinizan hastalık riskini artırıyor. Grip aşısına da aynı sebepten karşıyım ben risk grubuna yapılmalı ama 25 yaşında sağlıklı bir insanın ömür boyu yaptırması gerekli değil.

Bu arada Capitol'de ne olacak geçmişi okudum ama kaçırdım galiba.
Capitol nerede diye soran arkadaşa: Capitol karşıda Altunizade'de canım

çiçek geçmiş olsn canm yaaa yogurt sürerz bizde , benide küçükken sokmştu kardeşimi sokacak diye arıyı elimle yakalımştım kaydirigubbakcemile3 ama çok gülmüştüm halimee

ben bu aralar öle geziyom annemler denizliye taşınıyo annem nerde ben orda ablam la başbaşa kalcaz çok özlücm kızlar bizim annemle olan diyologmz kimsede yoktur sanırım şuan için hiç bi tepki veremiyom ne üzülüyorm ne seviniyorum sanırım ne olacaksa gidecekleri zamn olcak inanırmısınz razamn ayında gece sahura annemlere giderdk hemde hergn annemn çöreklerini çok özlücmm :gitme:

bu arada ben oruç tutcam zaten bir sürü borçum var en azından bu 1 aylık orucu bari tutuyum kızım beni aşırı emmiyo hatta bazen hiç emmiyoo

Canım ben de emziriyorum sadece ve o kadar su yemek ancak yetiyor yani. mümkün değil oruc tutmak. Bebiş emziriyoruz Allah affeder, hem parasını verirsin orucun istersen.

Bebiş iyi canım çok şükür. sana da kolay gelsin. tasınmak zor iş. biz de tasınacagız ama çoookk üşeniyorum

evet canım allah korudu

bebiş iyi canım sağol

amanınnnn yakalanmışım haberim yok ...... anca bugün okuyabildim fırsat olmadı.

seni gidi seniiii :)

kızlar benim moralim çok bozuk.. yasemin dünden beri meme emmeyi reddediyor. bugün 5 saat ac bıraktım ona ragmen zorla emiyor. agzında yara falan da yok. sıcaktan olduguna inanmak istiyorum çünkü yatarken cok terliyor memede. savasıyor memeyle resmen anlatamam size. zaten kg. su da sınırda cıktı. emmesi lazım bol bol ama sadece uyku arasında emzirebiliyorum biraz onda da uyanıveriyor hemen baslıyor kendini atmaya. napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…