benden de bi günaydın..
bugün çokkkk mutluyum çok..oğlum öyle güzel emmeye başladıki artık hiç mama istemiyo sadece emiyo çok şükür düzeldik..çok güzel bişey emzirmek ya..inanın sevinçten ağladım..
bu arada selinaycım şiir çok güzel bayıldım..bende hep bu günleri özleyeceğimi düşünürüm..ama çok şükür oğlumu oyasıya kucakladığımı sevdiğimi düşünüyorum bu günler bi daha hiç gelmiycek biliyorum..şu anda bunları yazarken gözyaşalrım süzülüyo tutamıyorum ama sevinçten..oğlumu çok seviyorum ben yaa..o bana allahımın bi lütfü o kadar tatlıki canım benim..annesinin kuzusu..onun karnının tok olduğunu bilmek bana öyle bi mutluluk veriyo ki anlatamam..o annesini kıyamadığı..inanaın koklamya doyamıyorum..bazen uyurken kendi elleriyle saçlarını yoluyo içim öyle garip oluyo ki hiç canı yanmasın istiyorum..offf kızlar ya beni en iyi siz anlarsınız çok seviyorum ben oğlumu çok..allahım olmayanlara nasip etsin annelik çok güzel bişeymiş ya kızlar kendimi tutamıyorum boğazımda bişeyler dügümleniyo.oğluma yetmek hatta artmak istiyorum..bazen o uyanıkken evde bi kaç iş oluyo oğlum içerde kendi oyalanıyoya işte o zaman bile vicdan azabı çekiyorum ihmal ediyorum diye düşünüyorum..velhasılı ben bu kuzuyu çok seviyorum ya..eşimi de çok seviyorum ben eşimi o kadar çok sevdim ki allah bana aynı eşime benzeyen bi evlat verdi..neyse kızlar sizinde içinizi sıkmayım..ama bunları yazınca çok rahatladım emin olun..çünkü içimden çoşuyor ,taşıyor,tutamıyorum..sizleride tanımasamda çok seviyorum minik kuzularımıza hiç zarar gelmesin gönlümüze göre büyütelim..bol bol kucaklayıp kokusunu içimize çekelim..emir kağanım minik kuzum annen sana hayran senin için yapmıycam şey yok oğlum iyiki varsın iyiki oğlumsun meleğim..
arkadaşlar ramazanda oruç tutacak mısınız.ben şu anda sadece emziriyorum ve sürekli bişeyler yiyip içiyorum.sütüm az olduğu için su şişesi ile yaşıyorum.sizne yapacaksınıoz.geçen sene de tutmamıştım.bu sene de tutmayınca nasıl geri öderim.
selammm... inşallah herkes iyidir dün slm bile veremedim pınar çok cadı olmuştu.... bi de ev yerleştirme olunca..... çok şükür baya bitti salon kaldı bi tek..... ayyy eşim biz yokken temizletmiş güya kadın ne yaptıysa sadece yer süprüp silmiş heralde..... mutfak dolapları duvarı... balkonlar camlar çok işim var çok.....
geçmişe tam bakamadım ama sanırım bir bebişimiz düşmüş geçmiş olsun arkadaşım.. (m.misafir)
megül canım ben bu sene de tutmıcam artık 7.aydan sonra başlarım..... 60 denecik
arkadaşlar ramazanda oruç tutacak mısınız.ben şu anda sadece emziriyorum ve sürekli bişeyler yiyip içiyorum.sütüm az olduğu için su şişesi ile yaşıyorum.sizne yapacaksınıoz.geçen sene de tutmamıştım.bu sene de tutmayınca nasıl geri öderim.
amanınnnn yakalanmışım haberim yok ...... anca bugün okuyabildim fırsat olmadı.eveeett, kurtköy de oturdugunu ifşa etmiş oldun böylelikleee :))
kimseler yok sanırım bi ben varım bende okuyup okuyup çıkıyorum, sıcaklarla aran nasıl ?? benim oğluşun kolları bacakları hep kırmızı kırmızı noktacıkları oluştu sıcaktanKimse yok burda.Pazar gezmesine mi çıktınız bakalım?
selammm... inşallah herkes iyidir dün slm bile veremedim pınar çok cadı olmuştu.... bi de ev yerleştirme olunca..... çok şükür baya bitti salon kaldı bi tek..... ayyy eşim biz yokken temizletmiş güya kadın ne yaptıysa sadece yer süprüp silmiş heralde..... mutfak dolapları duvarı... balkonlar camlar çok işim var çok.....
geçmişe tam bakamadım ama sanırım bir bebişimiz düşmüş geçmiş olsun arkadaşım.. (m.misafir)
megül canım ben bu sene de tutmıcam artık 7.aydan sonra başlarım..... 60 denecik
Geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla meraklı misafirin bebişi düşmüş allah korumuş demek artık daha dikkatli olucaz bizde 3.aya geçtik heran manevralar olabilir demek.
Çiçek geçmiş olsun arı sokmuş sanırım ben bi geçmişi okuyayım
Herkeslere merhaba,
biz de Çanakkale'deyiz. Oğluşumu denize soktuk bir kez sevdi gibi ama sonra 2 gün mızmızlandı. Küstü mü bize ne?
Arı mağdurlarına geçmişler olsun.
Meraklı misafir umarım bebeğin iyidir.
Megul canım bıngıldak bebekler hareket halinde iken nabız gibi atabilir.
Croxilex çok güzel anlatmışsın hislerini. Ben de öyle hissediyorum çok seviyorum oğlumu ya.
amanınnnn yakalanmışım haberim yok ...... anca bugün okuyabildim fırsat olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?