kızlar benim moralim çok bozuk.. yasemin dünden beri meme emmeyi reddediyor. bugün 5 saat ac bıraktım ona ragmen zorla emiyor. agzında yara falan da yok. sıcaktan olduguna inanmak istiyorum çünkü yatarken cok terliyor memede. savasıyor memeyle resmen anlatamam size. zaten kg. su da sınırda cıktı. emmesi lazım bol bol ama sadece uyku arasında emzirebiliyorum biraz onda da uyanıveriyor hemen baslıyor kendini atmaya. napıcam bilmiyorum
bende sadece anne sütü vermiyorum ama bizde de öyle bir boğuşma bazen görünce bile çığlık atıyor ama bazende çok güzel emiyor mama verince alıyor gece allahtan henüz mamaya geçmedik inş.emerek devam edebiliriz ama gerçektende çok sıcak onlarda haklılar....kızlar benim moralim çok bozuk.. yasemin dünden beri meme emmeyi reddediyor. bugün 5 saat ac bıraktım ona ragmen zorla emiyor. agzında yara falan da yok. sıcaktan olduguna inanmak istiyorum çünkü yatarken cok terliyor memede. savasıyor memeyle resmen anlatamam size. zaten kg. su da sınırda cıktı. emmesi lazım bol bol ama sadece uyku arasında emzirebiliyorum biraz onda da uyanıveriyor hemen baslıyor kendini atmaya. napıcam bilmiyorum
maşallah bebişimize zaten çok da güzel..... hep poz vermiş fotolarda....Benim kzım da oldu olasi çok sık emen bir bebk değil,ama kilosu da iyiydi şimdiye kadar,Dr.umuz da daha çok emse obez olur zaten,o aç olsa ağlar ister demişti,ben de o yüzden rahatım.bizim de bazen bir emiyor bir kendini kafasını arkaya doğru atıyor,sonra bir daha..Çok gülüyoruz o halinekaydirigubbakcemile3
emzirirken helede bu sıcakta allah günah yazmaz herhaldeselammm... inşallah herkes iyidir dün slm bile veremedim pınar çok cadı olmuştu.... bi de ev yerleştirme olunca..... çok şükür baya bitti salon kaldı bi tek..... ayyy eşim biz yokken temizletmiş güya kadın ne yaptıysa sadece yer süprüp silmiş heralde..... mutfak dolapları duvarı... balkonlar camlar çok işim var çok.....
geçmişe tam bakamadım ama sanırım bir bebişimiz düşmüş geçmiş olsun arkadaşım.. (m.misafir)
allah kolaylık versin bide ben yerleşsem
megül canım ben bu sene de tutmıcam artık 7.aydan sonra başlarım..... 60 denecik
biz de yasemin i sevmemelwrini umut ediyoruz :)
canım baska yerlerine de sürmen iyi değil ,emziren annelerin ve hamilelerin kullanmasını tavsiye etmiyorlar. ben o yüzden hem kendime hem de yasemin e lavanta yagı sürüyorum,sivrisinekler gelmiyor kokusuna.
maşallah bebişimize zaten çok da güzel..... hep poz vermiş fotolarda....
aynen canım.
önceden ay ne sık emiyo diye yakınıyodum şimdi sadece uyuttuktan sonra emzirebiliyorum uyanıkken ne kadar zorlasamda emmiyor ya.
anne sütüyle beslenen bebekler bu ay kilo almamışlar pek diye söylemişti burdan birinin doktoru. sanırım benim oğlanda hiç almadı. hatta ben verdiğini bile düşünüyorum.
biyandan da aç kalsa ağlar diyorum ama vermesem hiç istediği yok. naapıcaz bilmem.
emzirirken helede bu sıcakta allah günah yazmaz herhalde
teşekkürler canım ben üzerinde öyle bi ibare görmedm ama tabiki doğalşeyler daha iyidir bende alayım lavanta yağı
cibinlik yaptınızmı enazından gece biz görmezken rahat oluyo ceki güvenle yatırıyorum
nagihancım kargonun paketini süper yapmışsın açtım sonra aynen yerine koydum taşınırkende sağlam gider senin yaptığın şekilde
çok saol
ben bu aralar öle geziyom annemler denizliye taşınıyo annem nerde ben orda ablam la başbaşa kalcaz çok özlücm kızlar bizim annemle olan diyologmz kimsede yoktur sanırım şuan için hiç bi tepki veremiyom ne üzülüyorm ne seviniyorum sanırım ne olacaksa gidecekleri zamn olcak inanırmısınz razamn ayında gece sahura annemlere giderdk hemde hergn annemn çöreklerini çok özlücmm :gitme:
kızlar benim moralim çok bozuk.. yasemin dünden beri meme emmeyi reddediyor. bugün 5 saat ac bıraktım ona ragmen zorla emiyor. agzında yara falan da yok. sıcaktan olduguna inanmak istiyorum çünkü yatarken cok terliyor memede. savasıyor memeyle resmen anlatamam size. zaten kg. su da sınırda cıktı. emmesi lazım bol bol ama sadece uyku arasında emzirebiliyorum biraz onda da uyanıveriyor hemen baslıyor kendini atmaya. napıcam bilmiyorum
aynen canım.
önceden ay ne sık emiyo diye yakınıyodum şimdi sadece uyuttuktan sonra emzirebiliyorum uyanıkken ne kadar zorlasamda emmiyor ya.
anne sütüyle beslenen bebekler bu ay kilo almamışlar pek diye söylemişti burdan birinin doktoru. sanırım benim oğlanda hiç almadı. hatta ben verdiğini bile düşünüyorum.
biyandan da aç kalsa ağlar diyorum ama vermesem hiç istediği yok. naapıcaz bilmem.
Sultan naptın sen kuzuma,dayanılmaz bir ağrı çekmişsin demek ki,geçmiş olsun.Bugün hava çok ilginçti,öğlen yanıyordu,ev de öyle,akşamüstü yürüyüşe çıkalım dedik biz de ,bir çıktık ki,nasıl rüzgar!Miray yolda uyudu zaten,iyiydi yani.
evet cnm yaa
ağlayınca aman ağla napayım modundaydım yani babasıda bana çok kızdı ama diyorum ya hala baş ağrısı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?