2009 Nisan Anneleri buraya

iyi geceler
kimsecikler yok demekki pazar gezmesi daha bitmedi biz geldik evimize oğlum uyudu...
ramazandan bahsetmişsiniz bende bu yılda tutmayı düşünmüyorum çünkü benim oğluda sadece emiyor ozaman ek gıdaya geçersek belki arad bir iki günt tutabilirim
ama maşallah benimki çok fena emiyor hele yanından 1-2 saatliğine falan ayrılsam geldiğimde öyle sarılıyoki.. rabbim süt versinde ben onu hep emzireyim şükür biz sıcaklardan etkilenip emmeyi azaltmadık aman allah bozmasın
bende çıkayım artık yarın görüşürüz annişler
umarım yarın çok güzel bi hafta başı olur....

aynen canım.
önceden ay ne sık emiyo diye yakınıyodum şimdi sadece uyuttuktan sonra emzirebiliyorum uyanıkken ne kadar zorlasamda emmiyor ya.
anne sütüyle beslenen bebekler bu ay kilo almamışlar pek diye söylemişti burdan birinin doktoru. sanırım benim oğlanda hiç almadı. hatta ben verdiğini bile düşünüyorum.
biyandan da aç kalsa ağlar diyorum ama vermesem hiç istediği yok. naapıcaz bilmem.

bende sadece anne sütü vermiyorum ama bizde de öyle bir boğuşma bazen görünce bile çığlık atıyor ama bazende çok güzel emiyor mama verince alıyor gece allahtan henüz mamaya geçmedik inş.emerek devam edebiliriz ama gerçektende çok sıcak onlarda haklılar....

Benim kzım da oldu olasi çok sık emen bir bebk değil,ama kilosu da iyiydi şimdiye kadar,Dr.umuz da daha çok emse obez olur zaten,o aç olsa ağlar ister demişti,ben de o yüzden rahatım.bizim de bazen bir emiyor bir kendini kafasını arkaya doğru atıyor,sonra bir daha..Çok gülüyoruz o halinekaydirigubbakcemile3

maşallah bebişimize zaten çok da güzel..... hep poz vermiş fotolarda....

emzirirken helede bu sıcakta allah günah yazmaz herhalde

teşekkürler canım ben üzerinde öyle bi ibare görmedm ama tabiki doğalşeyler daha iyidir bende alayım lavanta yağı
cibinlik yaptınızmı enazından gece biz görmezken rahat oluyo ceki güvenle yatırıyorum

izmir okadar sıcakki evdeki güneş görmeyen termometrede 45 derece sıcaklık
cenk hiç uyumadı nerdeyse toplam 1 saat uykusu var sabah 10dan beri
baygın baygın bakıyo
biz dayanamıyoz o neyapsın
klima açık ama diğer kapılarıda çaıyoz çarpmasın diye işe yatıomu enfazla 40 düşer

nagihancım kargonun paketini süper yapmışsın açtım sonra aynen yerine koydum taşınırkende sağlam gider senin yaptığın şekilde
çok saol

benim dr. umdu canım. benimkinin de umru değil. bilmiyorum ne olacak..

cibinlik yapmıstım ama kullanıslı gelmedi.bizim bütün camlarda sineklik takılı zaten, o yüzden cibinliğe gerek kalmadı canım

Gerçekten zor olacak gibi senin için.O zaman şimdiden Allah kavuştursun diyeyim.

Dilek senin doktorun söylemişti ya zaten bu ay emmeyi reddetme başlayabilir diye.Kızlar dilerim bebekleriniz eski iştahlı hallerine dönerler.

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim şükür, tatildeyim istanbullarda geziyom. kızımda iyi yokluğumda nel-ler yazmışınız okuyum biraz. baya bi okumam gerekecek malum hiç giremiyorum

slm kızlar bizde bugün bi öğle yemeğine çıkalım dedik kerem bey bi rahatvermedi
klasik baş ağrım yine tuttu dün geceden beri sol tarafım feci ağrıyo 2 tane parol içtim banamısın demedi
başka hapta i.emiyorum neyse kerem yemekte mızmızlanınca bide o baş ağrısı üstüne kızdım bağırdım çocuğa
ordan apar topar kayınvalidemlere gittik biraz uyumuşum kalktığım gibi ağrı başladı
bu sıcaklar bizi bile çok etkiliyor değilki küçücük bebekleri keremin artık gündüz uykusu yok yaa
ayağımda sallıyorum durunca hemen uyanıveriyor

kesintisiz uyumak istiyorum yaaaaaaaaaaa

oruç tutmak istiyorum ama sütümded çok az tutarsdam hepten gidecek tutmasam sonradan tutması çok zor oluyor kararsızım bende

Sultan naptın sen kuzuma,dayanılmaz bir ağrı çekmişsin demek ki,geçmiş olsun.Bugün hava çok ilginçti,öğlen yanıyordu,ev de öyle,akşamüstü yürüyüşe çıkalım dedik biz de ,bir çıktık ki,nasıl rüzgar!Miray yolda uyudu zaten,iyiydi yani.

bende kesintisiz sessizlik istiyorum...ağlamayan bir bebek,uslu olsun.....çok mu şey istiyorum:çok üzgünüm:...............
ayrıca oruç tutmayacak arkadaşlar için bu tutamadığınız orucun parasını veremiyoruz....hamileyken bile öyleydi yani borcumuz oluyor haberiniz ola.....hastalık dışında af yok:)))

evet cnm yaa
ağlayınca aman ağla napayım modundaydım yani babasıda bana çok kızdı ama diyorum ya hala baş ağrısı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…