Tr de olan modelinden kk da alıp kullananlar çok memnunmuş diye okumuştum ama fiyatı bence pahalı.alacaksan da bence hemen al,1 ay da geç olur gibi geldi.
125 ytl ye buldum internette. çok yönlü ve faydalı olur diye düşünüyorum. 10 aylıga kadar kullanılabiliyor.zaten cok fazla oyuncak almayı düşünmüyorum şimdilik. onu bayagı idare eder diye düşünüyorum. ona benzer basit 3 lü bir oyun standımız var tepeden sarkan ama halı değil.onunla oynuyor ama yeterli gelmiyor bana. nerde okumustun hatırlıyor musun canım?
canım ikeada var onlardan fiyatına bakmadım ama istanbulda sana yakında bak istersen
en azında beğernirsen gitmişken alırısn
125 ytl ye buldum internette. çok yönlü ve faydalı olur diye düşünüyorum. 10 aylıga kadar kullanılabiliyor.zaten cok fazla oyuncak almayı düşünmüyorum şimdilik. onu bayagı idare eder diye düşünüyorum. ona benzer basit 3 lü bir oyun standımız var tepeden sarkan ama halı değil.onunla oynuyor ama yeterli gelmiyor bana. nerde okumustun hatırlıyor musun canım?
hatta 116 ytl ye buldum :)
iyi geceler kıslar...... ben bişiy sorcam ve pınar a döncem:) sizin de saçlarınız dökülüyo mu.... tamam emzirirken dökülür ama benimki çok aşırı... aynı sorunu yaşayan var mı? önerileriniz neler.... şimdilik hoşçakalın.... yarın inşallah görüşürüz......... iyi ve bol uykulu geceler.............
iyi geceler kıslar...... ben bişiy sorcam ve pınar a döncem:) sizin de saçlarınız dökülüyo mu.... tamam emzirirken dökülür ama benimki çok aşırı... aynı sorunu yaşayan var mı? önerileriniz neler.... şimdilik hoşçakalın.... yarın inşallah görüşürüz......... iyi ve bol uykulu geceler.............
kızlar benim moralim çok bozuk.. yasemin dünden beri meme emmeyi reddediyor. bugün 5 saat ac bıraktım ona ragmen zorla emiyor. agzında yara falan da yok. sıcaktan olduguna inanmak istiyorum çünkü yatarken cok terliyor memede. savasıyor memeyle resmen anlatamam size. zaten kg. su da sınırda cıktı. emmesi lazım bol bol ama sadece uyku arasında emzirebiliyorum biraz onda da uyanıveriyor hemen baslıyor kendini atmaya. napıcam bilmiyorum
bende baktım 99 nette bebekçeyizi diye bisite bak istersen
izmirdede en güzel bebek bakım odası orda kendi eşyalarıya üzrinde fiytlarınıda koyup güzel yapmışlar
canım buldum ama bu müzisyen bebek. benim istediğim tekmele ve oyna. sağol yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?