2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar aranızda tiny love gymini tekmele ve oyna oyun halısı olan var mı? almayı düşünüyorum da. aslında tiny love ın baska bir modeli var tiny love gymini musical kick and discovery diye ama türkiye de yok. ayrılabilir aynalı ısıklı sesli tekmeleme pedi var. onu isterseniz karyolasının korluluklarına falan da baglayabiliyorsunuz oyun halısından ayrı olarak. eşim yurtdısına çıkınca bakarım diyor ama 1 ay sonra ancak, gerçi e bay den satın alsam internetten ordan tr. ye gelmesi de 1 ayı buluyor, kararsız kaldım. beklesem mi yoksa tr. deki modeli alsam mı diye. sizlerden kullanan varsa, karar vermemde yardımcı olur diye düşündüm.

Tr de olan modelinden kk da alıp kullananlar çok memnunmuş diye okumuştum ama fiyatı bence pahalı.alacaksan da bence hemen al,1 ay da geç olur gibi geldi.

Tr de olan modelinden kk da alıp kullananlar çok memnunmuş diye okumuştum ama fiyatı bence pahalı.alacaksan da bence hemen al,1 ay da geç olur gibi geldi.

125 ytl ye buldum internette. çok yönlü ve faydalı olur diye düşünüyorum. 10 aylıga kadar kullanılabiliyor.zaten cok fazla oyuncak almayı düşünmüyorum şimdilik. onu bayagı idare eder diye düşünüyorum. ona benzer basit 3 lü bir oyun standımız var tepeden sarkan ama halı değil.onunla oynuyor ama yeterli gelmiyor bana. nerde okumustun hatırlıyor musun canım?

canım ikeada var onlardan fiyatına bakmadım ama istanbulda sana yakında bak istersen
en azında beğernirsen gitmişken alırısn

canım ikeada var onlardan fiyatına bakmadım ama istanbulda sana yakında bak istersen
en azında beğernirsen gitmişken alırısn

canım biliyorum ikea daki oyun halısını. o basit kalıyor biraz bunun yanında. bir de o sadece halı. ordan cıkmıyorum ben zaten. yemege ,gezmeye, alışverişe ha bire ordayız. bebek bakım odaları bizim odamızdan ve cok kullanıslı. hiç yabancılık çekmiyoruz :))

hatta 116 ytl ye buldum :)

iyi geceler kıslar...... ben bişiy sorcam ve pınar a döncem:) sizin de saçlarınız dökülüyo mu.... tamam emzirirken dökülür ama benimki çok aşırı... aynı sorunu yaşayan var mı? önerileriniz neler.... şimdilik hoşçakalın.... yarın inşallah görüşürüz......... iyi ve bol uykulu geceler.............

canım avuc avuc iniyor hem de, ve gebelikte günde bir tane ya dökülür ya dökülmezdi o kadar yani. gebelikte dökülmeyen saclar şimdi dökülüyor geçici bir durum endise etme. ama yerlerden sac roplamaktan bana fenalık geldi o ayrı..

aaaaaa işte benimcandamarıma bastın bıktım saç toplamaktan annemlerdeyim annem isyan ediyo ben zaten bıktım
biobilas mı ner varmış onmdan alsam işe yararmı dicem amambebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür dermiş anneannem dedi ama denicem genede

Benim oğluşum da bu aralar meme ile savaş halinde. Yeni doğduğunda ben emzirmeyi o da emmeyi 10 gün beceremedi bebek hemşiresi bana yatarak emzirmeyi öğretmişti. Daha sonraları normal emzirdim ama başlarda çok işime yaradı.Kardeşim de yurtdışında o da hep yatarak emzirdi yeğenimi. Biz ailecek çok terleriz oğluşum da bizim tarafa çekmiş. Sadede gelirsek ben çok huysuzlanırsa evde yatarak emziriyorum. Hem ben rahat ediyorum hem de o. Otit yapıyor diyorlar ama inanmıyorum.

ii geceler kızlar hava biraz esmeye başladı açtık bütün kapıları evallaha emanet vallaha
uyuyalım biraz inşallah
oğlum iizn veriyo uyumama sıcak izin vermiyo nasıl iştir bu
herkese ve bebişlere ii uykular

ii geceler kızlar..pazar gemesindeydik eve yeni girdik ..hepinize teşekkür ederim benimle birlikte mutlu olan benimle hüzünlenen nisan anneleri..kim demiş sanal arkadaşlık olmaz diye..beni en iyi siz anlıyosunuz demek ki çokta güzel dostluklar oluyomuş..:)))

bugün mutluyum ya ee pazardıda attık kendimiz addalara...

saat 3de evden çıktık oğlumu anneanneye bıraktım ben doğru kuaföre..bu arada en son kuaför yüzü gördüümde 6 aylık hamişdim..

bi güzel saçlarımı kestirdim..sanırım geda sormuştu saçlarınız dökülüyomu die..dökülmez mi çok vahim..hamileyken çok az dökülürdü şimdi okadar çokki..geçen gün banyoda bağırdım artık saçlarım tamamen elime gelicak sandım..normal mi bilmiyorum ama feci canım sıkılıyo bu duruma(

neyse saçlarım çok hoş oldu kızlar eşim bakarken gözlerinin içi gülüyo hii hiii..bende çok beğendim uzun zamandır kendimi bu kadar hoş ve bakımlı görmemiştim..kaş ve bıyık da aradan çıktı..

sonra direk b ayakkabı mağazasına gittik hala düz taban giyiyordum hamişlikten alışkanlık..çok hoş topuklu bi ayakkabı aldım..camel rengi..ve aynı renk kocaman bide çanta aldım..

sonra eşimle azcık çarşı turu attık baş başa..uzun zamandır el ele tutuşmamıştık..anladım ki insan mutlu olunca bu herşeyine yansıyo..kendimi çok ii hissettim..ve yine anladım ki bu minik adam bundan böyle en önemli mutluluk yada mutsuzluk kaynağım..allaha çok şükür ne maddi ne manevi hiç bir sıkıntım yoktu tek derdim oğlumun biraz daha annne sütü almasını istememdi..oda oldu çok şükür daha ne isterim..maşallah..

ha tabi tüm bunları 2 buçuk saate sığdırdım malum küçük bey bekler.( bu arada bebekli olmanın bi güzel yanıda ayrıcalıklı oluyoz ..kuaförde çok sıra vardı ama malum bebeğim varya beni hemen öne aldılar hih hii...)bu saate kadarda anneannede balkon keyfi yaptık..

amanın saat kaç olmuş yatıyorum allaha emanet olun by byyyy..

çok uzun olmuş ya kusura bakmayınn çenm düşmüş..

bu arada oruç tutmamevzusunu konuşmuşsunuz..ne yapalım bu senede tutamıycaz gibi görünüyo..bi kaç tane tutmaya çalışıcam ama havalar çok sıcak çok su kaybedicez..süt içinde bol sıvıya ihtiyaç var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…