2009 Nisan Anneleri buraya

Canım Allah huzurunuzu mutlluluğunuzu bozmasın inşallah opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/284176-bebegine-oyun-halisi-alan-var.html
Burada konuşulmuştu sanırım canım.

Aynen benim de acayip dökülüyor,dr.um bana demir hapına devam et demişti ama bn içmedim hiç.Bir arkadaşım içiyormuş,onun dökülmüormuş,ben de baslayayım içmeye,belki faydası oluyordur.

Ben de aynı şeyi duydum,hatta anneyi tanıyıp da gülmeye başlarsa anneye,o zaman dökülür diye de duymuştum.

benımde çok dökülüyo boblas kullanıcak arkadaş mutlaka kremıde alsın bende kullandım hemen etkı etmesede baya dökülme azalıyo

günaydın kızlar herkese oo burası ne kadar kalabalık böyle ben hala aydında annemdeyim ama akşama evime gidiyorum inşallah burdayken kızımı dr unada götürdük 7550 gr 64 cm olmuş tosuncum ishal mamasınıda 20 günün sonunda bıraktık çok şükür günde 2 kez yapıyo şimdilik sanırım geçti artık.aptamil 1 e başladık çoook gaz oluyo 2 gündür sanırım sindirim sistemi yani mamayı kabul etmeye çalışıyo :)) bu arada gündüz uykularımız çook azaldı 3 saati geçmiyo artık sanırım bu yüzden gece az uyanıyo nihayet çook kıskanıyordum gece 1 kere kalkan kızları biz 2 kere kalkıyoruz artık bu bile mucize :)) sorun gündüz daha çok uyumasıymış demek ki neyse artık evime gidince geçmişi okur daha sık yazarım

günaydın

saç dökülmesini bende yaşıyorum ya.çok fazla dökülüyo.kayınvaldemde aynı şeyi söledi.bebek tanımaya başlayınca dökülürmüş.benim doktorumda demire devam et demişti ben kullanmadım şimdi almaya başlasam mı acaba?

croxilex ne güzel anlatmışsın canım allah bozmasın huzurunu

benim saçlarım çok gürdü fön çeken küfür ederdi resmen şuan her ellediğimde hastalıklı gibi avuç avuç dökülüyo napıcaz biz kel mi kalıcaz

günaydın kızlar .....................................................................

geçmişi okumadım daha zeynocum benimkide evde hala odtünün bahçesine atacam bi ara heheh......................

kızlar bioblası şampuan ve krem şeklinde kullanabilirsiniz bi kullanıcı olarak diyorum hemen değil ama bi süre sonra dökülme azalıyo bende kullanıyorum çünkü bendede dökülme var

bizimki de evde hala. bogaziçi nin bahcesine gömeyim diyorum ben de ama gidemedim o tarafa bir türlü denk düşmedi. var ya, bogaziçi nin bahcesini de kazsan her karıs topraktan göbek bagı fıskırır haa! :))

görümcemin eşi boğaziçi mezunu.istanbuldayken gittik boğaziçine o da aynı şeyi söledi.çok gömen varmış :)) yanımda olsaydı göbek bağı bende gömecektim.

eşimde okula gömme.mezun oluyoruz işsiz dolanıyoruz diyo.başka bi yerde gelmiyo aklıma

günaydın kızlar......evde ve işte mesaisi başlayan tüm annelere Allah kolaylık versin

amin canım

günaydın nisan anneleri..

Canım Allah huzurunuzu mutlluluğunuzu bozmasın inşallah opuyorumnanaktan
amin canım teşekkür ederim..

saol canım allahım kimsenin huzurunu bozmasın.

aynı şekilde bana da dr demire ve vitaminlere devam demişti ben kullanmadım o yüzden sanırımçok fazla dökülüyo offf off..mafoldumben

croxilex bu arada oğluna olan sevgini anlatmışsın ya bayıldım Alah ayırmasın bizi onlardan
saol çiçekcim.hiç düşünemiyorum bile ondan ayrılmayı..allahım ayırmasın kimseyi..a.s.

kızlar bebişlerin göbek bağını ne yaptınız.bizimki hala evde
bizimkide hala duruyo napıcaz bilmiyorum..kayınvalidem onunla ilgili çok komik bişey anlatmıştı..eşimin 4 kardeşi var 1 kız 3 erkek..kayınvalidem hepsinin göbek bağlarını okulun çatısına atmış doğunca..2 oğlu bi kızı öğretmen olmuşlar..ama özgür abim var kaynım onun kini de atıyomuş bağ yuvarlanıp tekrra düşüyomuş çok denemiş ama sürekli düşmüş..vee özgür abim okuyamamış esnaf olmuş heh hee..çok gülmüştüm bunu anlatınca..yani ii yerlere koymak lazım kızlar :)))

napıoruzzzzzzzzz bioblas kulllanıruz demekki saçımız dökülmesin diye:)

göbek bağını bababsı aldı naptı bilmiyorum yaaaa hakikaten ne yaptı acaba:)

kızlar ben 40 ım çıkana kadar demire, hala da elevit pronatal vitamine devam ediyorum ama benimki de dökülüyor merak etmeyin aklınızda kalmasın yani keşke içseyidim diye :) zaten cok dogal bir sürec arkadaslar.aslında sacımızda cok dökülme yok.yalnızca 9 ay boyunca dökülmeyenler günlük dökülmesi gerekenlerle birlikte dökülüyor.hal böyle olunca da fazla fazla iniyor. kısa bir süreliğine sacta azalma oluyor ama sonra normale dönüyor.endişeye mahal vermeyinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…