ii geceler kızlar..pazar gemesindeydik eve yeni girdik ..hepinize teşekkür ederim benimle birlikte mutlu olan benimle hüzünlenen nisan anneleri..kim demiş sanal arkadaşlık olmaz diye..beni en iyi siz anlıyosunuz demek ki çokta güzel dostluklar oluyomuş..:)))
bugün mutluyum ya ee pazardıda attık kendimiz addalara...
saat 3de evden çıktık oğlumu anneanneye bıraktım ben doğru kuaföre..bu arada en son kuaför yüzü gördüümde 6 aylık hamişdim..
bi güzel saçlarımı kestirdim..sanırım geda sormuştu saçlarınız dökülüyomu die..dökülmez mi çok vahim..hamileyken çok az dökülürdü şimdi okadar çokki..geçen gün banyoda bağırdım artık saçlarım tamamen elime gelicak sandım..normal mi bilmiyorum ama feci canım sıkılıyo bu duruma(
neyse saçlarım çok hoş oldu kızlar eşim bakarken gözlerinin içi gülüyo hii hiii..bende çok beğendim uzun zamandır kendimi bu kadar hoş ve bakımlı görmemiştim..kaş ve bıyık da aradan çıktı..
sonra direk b ayakkabı mağazasına gittik hala düz taban giyiyordum hamişlikten alışkanlık..çok hoş topuklu bi ayakkabı aldım..camel rengi..ve aynı renk kocaman bide çanta aldım..
sonra eşimle azcık çarşı turu attık baş başa..uzun zamandır el ele tutuşmamıştık..anladım ki insan mutlu olunca bu herşeyine yansıyo..kendimi çok ii hissettim..ve yine anladım ki bu minik adam bundan böyle en önemli mutluluk yada mutsuzluk kaynağım..allaha çok şükür ne maddi ne manevi hiç bir sıkıntım yoktu tek derdim oğlumun biraz daha annne sütü almasını istememdi..oda oldu çok şükür daha ne isterim..maşallah..
ha tabi tüm bunları 2 buçuk saate sığdırdım malum küçük bey bekler.( bu arada bebekli olmanın bi güzel yanıda ayrıcalıklı oluyoz ..kuaförde çok sıra vardı ama malum bebeğim varya beni hemen öne aldılar hih hii...)bu saate kadarda anneannede balkon keyfi yaptık..
amanın saat kaç olmuş yatıyorum allaha emanet olun by byyyy..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/284176-bebegine-oyun-halisi-alan-var.html125 ytl ye buldum internette. çok yönlü ve faydalı olur diye düşünüyorum. 10 aylıga kadar kullanılabiliyor.zaten cok fazla oyuncak almayı düşünmüyorum şimdilik. onu bayagı idare eder diye düşünüyorum. ona benzer basit 3 lü bir oyun standımız var tepeden sarkan ama halı değil.onunla oynuyor ama yeterli gelmiyor bana. nerde okumustun hatırlıyor musun canım?
Aynen benim de acayip dökülüyor,dr.um bana demir hapına devam et demişti ama bn içmedim hiç.Bir arkadaşım içiyormuş,onun dökülmüormuş,ben de baslayayım içmeye,belki faydası oluyordur.iyi geceler kıslar...... ben bişiy sorcam ve pınar a döncem:) sizin de saçlarınız dökülüyo mu.... tamam emzirirken dökülür ama benimki çok aşırı... aynı sorunu yaşayan var mı? önerileriniz neler.... şimdilik hoşçakalın.... yarın inşallah görüşürüz......... iyi ve bol uykulu geceler.............
Ben de aynı şeyi duydum,hatta anneyi tanıyıp da gülmeye başlarsa anneye,o zaman dökülür diye de duymuştum.aaaaaa işte benimcandamarıma bastın bıktım saç toplamaktan annemlerdeyim annem isyan ediyo ben zaten bıktım
biobilas mı ner varmış onmdan alsam işe yararmı dicem amambebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür dermiş anneannem dedi ama denicem genede
benim saçlarım çok gürdü fön çeken küfür ederdi resmen şuan her ellediğimde hastalıklı gibi avuç avuç dökülüyo napıcaz biz kel mi kalıcaz
kızlar bebişlerin göbek bağını ne yaptınız.bizimki hala evde
bizimki de evde hala. bogaziçi nin bahcesine gömeyim diyorum ben de ama gidemedim o tarafa bir türlü denk düşmedi. var ya, bogaziçi nin bahcesini de kazsan her karıs topraktan göbek bagı fıskırır haa! :))
günaydın kızlar......evde ve işte mesaisi başlayan tüm annelere Allah kolaylık versin
amin canım teşekkür ederim..Canım Allah huzurunuzu mutlluluğunuzu bozmasın inşallah opuyorumnanaktan
günaydın
saç dökülmesini bende yaşıyorum ya.çok fazla dökülüyo.kayınvaldemde aynı şeyi söledi.bebek tanımaya başlayınca dökülürmüş.benim doktorumda demire devam et demişti ben kullanmadım şimdi almaya başlasam mı acaba?
croxilex ne güzel anlatmışsın canım allah bozmasın huzurunu
saol çiçekcim.hiç düşünemiyorum bile ondan ayrılmayı..allahım ayırmasın kimseyi..a.s.croxilex bu arada oğluna olan sevgini anlatmışsın ya bayıldım Alah ayırmasın bizi onlardan
bizimkide hala duruyo napıcaz bilmiyorum..kayınvalidem onunla ilgili çok komik bişey anlatmıştı..eşimin 4 kardeşi var 1 kız 3 erkek..kayınvalidem hepsinin göbek bağlarını okulun çatısına atmış doğunca..2 oğlu bi kızı öğretmen olmuşlar..ama özgür abim var kaynım onun kini de atıyomuş bağ yuvarlanıp tekrra düşüyomuş çok denemiş ama sürekli düşmüş..vee özgür abim okuyamamış esnaf olmuş heh hee..çok gülmüştüm bunu anlatınca..yani ii yerlere koymak lazım kızlar :)))kızlar bebişlerin göbek bağını ne yaptınız.bizimki hala evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?