görümcemin eşi boğaziçi mezunu.istanbuldayken gittik boğaziçine o da aynı şeyi söledi.çok gömen varmış :)) yanımda olsaydı göbek bağı bende gömecektim.
eşimde okula gömme.mezun oluyoruz işsiz dolanıyoruz diyo.başka bi yerde gelmiyo aklıma
kızlar ben 40 ım çıkana kadar demire, hala da elevit pronatal vitamine devam ediyorum ama benimki de dökülüyor merak etmeyin aklınızda kalmasın yani keşke içseyidim diye :) zaten cok dogal bir sürec arkadaslar.aslında sacımızda cok dökülme yok.yalnızca 9 ay boyunca dökülmeyenler günlük dökülmesi gerekenlerle birlikte dökülüyor.hal böyle olunca da fazla fazla iniyor. kısa bir süreliğine sacta azalma oluyor ama sonra normale dönüyor.endişeye mahal vermeyinnn :)
kızlar ben 40 ım çıkana kadar demire, hala da elevit pronatal vitamine devam ediyorum ama benimki de dökülüyor merak etmeyin aklınızda kalmasın yani keşke içseyidim diye :) zaten cok dogal bir sürec arkadaslar.aslında sacımızda cok dökülme yok.yalnızca 9 ay boyunca dökülmeyenler günlük dökülmesi gerekenlerle birlikte dökülüyor.hal böyle olunca da fazla fazla iniyor. kısa bir süreliğine sacta azalma oluyor ama sonra normale dönüyor.endişeye mahal vermeyinnn :)
bende saçımı kızıl yapıcam ama cesaretim yok bi de yaz aylarında kızıl boya çok akıyomuş
napıoruzzzzzzzzz bioblas kulllanıruz demekki saçımız dökülmesin diye:)
göbek bağını bababsı aldı naptı bilmiyorum yaaaa hakikaten ne yaptı acaba:)
hımmm... buldum! o zaman bogaziçi mezunu, iyi gelir getiren bir fabrika sahibinin genel müdür odasındaki çiçeğin saksısının dibine gömelim! nasıl fikir? hehehehe
bende saçımı kızıl yapıcam ama cesaretim yok bi de yaz aylarında kızıl boya çok akıyomuş
Sürekli meşguldüm o kadar sene
Seninle doyasıya oynayamadım
Sen beni çağırdın gel oyna diye
Ben bir türlü zaman ayıramadım
Giydirdim,doyurdum,oya gibi işledim
Evden çıktığında balkondan baktım
Hep sevdim,seni kolladım
Sadece bunları yeterli sandım
Bana oyuncağını getirdiğinde
Ben seni çoğu kez başımdan savdım
Yatağına yatırıp seni okşardım
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım
Şimdi o günleri çok özlüyorum
Keşke bir dakika fazla kalsaydım
Hayat ne kadar kısa,yıllar ne çabuk
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk
Ona dokunmak için uzandığımda
Ellerim boş kalır,yüreğim buruk
Artık ne oyunlar,ne okşamalar
Ne iyi geceler, ne sarılmalar
Hepsi çok geride ulaşmak çok zor
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar
Artık hiç işim yok yapayalnızım
Günlerim çok uzun üstelik bomboş
Keşke istediklerini bir bir yapsaydım
Küçük arzuların şimdi çok şirin,çok hoş
///////////////////////////////////////////
canlarım bu şiiri çok severim daha önce hamileykende göndermiştim ,sanırım şimdi sizi daha çok etkileyecek annecikler düşünsenize büyük oğluşum 8 yaşında 9 yıl sonra belkide şehir dışına gidecek okumaya ne kadar zamanımız kaldıkı sarılmıya öpüşmeye koklaşmaya büyüyünce izin verirmi sizce yoksa ben büyüdüm artık yaklaşmamı der ay duygusallaştım yine ya.............................
benden de bi günaydın..
bugün çokkkk mutluyum çok..oğlum öyle güzel emmeye başladıki artık hiç mama istemiyo sadece emiyo çok şükür düzeldik..çok güzel bişey emzirmek ya..inanın sevinçten ağladım..
bu arada selinaycım şiir çok güzel bayıldım..bende hep bu günleri özleyeceğimi düşünürüm..ama çok şükür oğlumu oyasıya kucakladığımı sevdiğimi düşünüyorum bu günler bi daha hiç gelmiycek biliyorum..şu anda bunları yazarken gözyaşalrım süzülüyo tutamıyorum ama sevinçten..oğlumu çok seviyorum ben yaa..o bana allahımın bi lütfü o kadar tatlıki canım benim..annesinin kuzusu..onun karnının tok olduğunu bilmek bana öyle bi mutluluk veriyo ki anlatamam..o annesini kıyamadığı..inanaın koklamya doyamıyorum..bazen uyurken kendi elleriyle saçlarını yoluyo içim öyle garip oluyo ki hiç canı yanmasın istiyorum..offf kızlar ya beni en iyi siz anlarsınız çok seviyorum ben oğlumu çok..allahım olmayanlara nasip etsin annelik çok güzel bişeymiş ya kızlar kendimi tutamıyorum boğazımda bişeyler dügümleniyo.oğluma yetmek hatta artmak istiyorum..bazen o uyanıkken evde bi kaç iş oluyo oğlum içerde kendi oyalanıyoya işte o zaman bile vicdan azabı çekiyorum ihmal ediyorum diye düşünüyorum..velhasılı ben bu kuzuyu çok seviyorum ya..eşimi de çok seviyorum ben eşimi o kadar çok sevdim ki allah bana aynı eşime benzeyen bi evlat verdi..neyse kızlar sizinde içinizi sıkmayım..ama bunları yazınca çok rahatladım emin olun..çünkü içimden çoşuyor ,taşıyor,tutamıyorum..sizleride tanımasamda çok seviyorum minik kuzularımıza hiç zarar gelmesin gönlümüze göre büyütelim..bol bol kucaklayıp kokusunu içimize çekelim..emir kağanım minik kuzum annen sana hayran senin için yapmıycam şey yok oğlum iyiki varsın iyiki oğlumsun meleğim..
kızlar bebişlerin göbek bağını ne yaptınız.bizimki hala evde
günaydın kızlar .....................................................................
geçmişi okumadım daha zeynocum benimkide evde hala odtünün bahçesine atacam bi ara heheh......................
bizimki de evde hala. bogaziçi nin bahcesine gömeyim diyorum ben de ama gidemedim o tarafa bir türlü denk düşmedi. var ya, bogaziçi nin bahcesini de kazsan her karıs topraktan göbek bagı fıskırır haa! :))
ugly eşim istemio gizli gizli boyatıcam adam hiçbişey kıskanmaz saçımı boyatmama karışıo deli mi ne:)
125 ytl ye buldum internette. çok yönlü ve faydalı olur diye düşünüyorum. 10 aylıga kadar kullanılabiliyor.zaten cok fazla oyuncak almayı düşünmüyorum şimdilik. onu bayagı idare eder diye düşünüyorum. ona benzer basit 3 lü bir oyun standımız var tepeden sarkan ama halı değil.onunla oynuyor ama yeterli gelmiyor bana. nerde okumustun hatırlıyor musun canım?
iyi geceler kıslar...... ben bişiy sorcam ve pınar a döncem:) sizin de saçlarınız dökülüyo mu.... tamam emzirirken dökülür ama benimki çok aşırı... aynı sorunu yaşayan var mı? önerileriniz neler.... şimdilik hoşçakalın.... yarın inşallah görüşürüz......... iyi ve bol uykulu geceler.............
ii geceler kızlar..pazar gemesindeydik eve yeni girdik ..hepinize teşekkür ederim benimle birlikte mutlu olan benimle hüzünlenen nisan anneleri..kim demiş sanal arkadaşlık olmaz diye..beni en iyi siz anlıyosunuz demek ki çokta güzel dostluklar oluyomuş..:)))
bugün mutluyum ya ee pazardıda attık kendimiz addalara...
saat 3de evden çıktık oğlumu anneanneye bıraktım ben doğru kuaföre..bu arada en son kuaför yüzü gördüümde 6 aylık hamişdim..
bi güzel saçlarımı kestirdim..sanırım geda sormuştu saçlarınız dökülüyomu die..dökülmez mi çok vahim..hamileyken çok az dökülürdü şimdi okadar çokki..geçen gün banyoda bağırdım artık saçlarım tamamen elime gelicak sandım..normal mi bilmiyorum ama feci canım sıkılıyo bu duruma(
neyse saçlarım çok hoş oldu kızlar eşim bakarken gözlerinin içi gülüyo hii hiii..bende çok beğendim uzun zamandır kendimi bu kadar hoş ve bakımlı görmemiştim..kaş ve bıyık da aradan çıktı..
sonra direk b ayakkabı mağazasına gittik hala düz taban giyiyordum hamişlikten alışkanlık..çok hoş topuklu bi ayakkabı aldım..camel rengi..ve aynı renk kocaman bide çanta aldım..
sonra eşimle azcık çarşı turu attık baş başa..uzun zamandır el ele tutuşmamıştık..anladım ki insan mutlu olunca bu herşeyine yansıyo..kendimi çok ii hissettim..ve yine anladım ki bu minik adam bundan böyle en önemli mutluluk yada mutsuzluk kaynağım..allaha çok şükür ne maddi ne manevi hiç bir sıkıntım yoktu tek derdim oğlumun biraz daha annne sütü almasını istememdi..oda oldu çok şükür daha ne isterim..maşallah..
ha tabi tüm bunları 2 buçuk saate sığdırdım malum küçük bey bekler.( bu arada bebekli olmanın bi güzel yanıda ayrıcalıklı oluyoz ..kuaförde çok sıra vardı ama malum bebeğim varya beni hemen öne aldılar hih hii...)bu saate kadarda anneannede balkon keyfi yaptık..
amanın saat kaç olmuş yatıyorum allaha emanet olun by byyyy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?