2009 Nisan Anneleri buraya

hımmm... buldum! o zaman bogaziçi mezunu, iyi gelir getiren bir fabrika sahibinin genel müdür odasındaki çiçeğin saksısının dibine gömelim! nasıl fikir? hehehehe

sağol canım yaaa içim rahatladı bioblas kullanıyorum ama daha etkisini göstermedi hatta geçen hafta sırf çok dökülüyor diye uzun olan saçlarımı omuzlarda kestirdim hem değişiklik olsun hemde az dökülür belki diye işe yaradı biraz... yaa bıktım artık banyodaki lavaboyu ve fayansları temizlemekten sürekli saç....

mersi canım içim rahatladı azcık:)

arkadaşlar günaydın ............
bugün fazla olamıycam belli sebeplerden ötürü bugün kızımı yanımda iş yerine getirmek zorunda kaldım malum hem işler hem zeynep kafamçokkarıştı okuduğum kadarıyla yasemin ve zeren bebekler düşmüşler allahım hepsini korusun geçmiş olsun annelerinede artık dikkat gerektiren zamanlarımız geldi inşallah paylaşımlarımızda böle durumlar okumayız içim acıyo valla öpüyorum hepiniz heee saç dökülmesi bende de çok var yakında kel kalıcam lülülülülülü

bende saçımı kızıl yapıcam ama cesaretim yok bi de yaz aylarında kızıl boya çok akıyomuş

ben coook uzun süre kızıl saclıydım canım. hergün havuz deniz yapmazsan ve iyi bir boya kullanırsan akmaz öyle cok ama tabi bir kaç kere boyanması lazım ki renk otursun iyice. bir de renk değiştirmek istersen çok zor. ben kızıldan sarıya geçmiştim de saclarım içler acısıydı. şimdi 3 senedir boyamıyorum saclarımı kendi renginde. zaten bebekle ugrasılmaz gibime geliyor dip boyası falan için.

napıoruzzzzzzzzz bioblas kulllanıruz demekki saçımız dökülmesin diye:)

göbek bağını bababsı aldı naptı bilmiyorum yaaaa hakikaten ne yaptı acaba:)

bende bi deneyeyim bari.
hiç merak etmedin mi çiçek ya.naptı acaba? ben merak ettim valla :))

kel kalmıcaz yani hihoyyythihoyyythihoyyyt

hımmm... buldum! o zaman bogaziçi mezunu, iyi gelir getiren bir fabrika sahibinin genel müdür odasındaki çiçeğin saksısının dibine gömelim! nasıl fikir? hehehehe

bak bu güzel fikir :))

bende saçımı kızıl yapıcam ama cesaretim yok bi de yaz aylarında kızıl boya çok akıyomuş

bende kızıl saçı çok seviyorum.ama benim saçımı boyatmaya cesaretim yokki kızıla boyatmaya olsun.resimlerinden gördüğüm kadarıyla sana yakışır kızıl çiçekcim ama bakımı çok zor diye biliyorum

Bebeğimizle yeterince ilgilensek bile akılda kalıyor. Daha fazla ne yapabiliriz diye..... Umarım böyle devam eder de ilerde pişmanlık falan yaşamayız.....Etkileyici bir şiir. Teşekkürler....

Senin adına sevindim umarım daha çok artar sütün......Duygularımız hep aynı......

Bebekleri düşen arkadaşlara geçmiş olsun....İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsısız....

Çiçekciğim sana da geçmiş olsun. Hafta sonunu dışarda geçirdik ve hep korkum olarak arılarla uğraştım.Heryerdeler. Arabayla giderken içine bile girdiler.....

selamlar....
hepinize teşekkürler içim rahatladı.... ben de üzülüyodum kel olcam diye.....

kızlar bebişlerin göbek bağını ne yaptınız.bizimki hala evde

günaydın kızlar .....................................................................

geçmişi okumadım daha zeynocum benimkide evde hala odtünün bahçesine atacam bi ara heheh......................

bizimki de evde hala. bogaziçi nin bahcesine gömeyim diyorum ben de ama gidemedim o tarafa bir türlü denk düşmedi. var ya, bogaziçi nin bahcesini de kazsan her karıs topraktan göbek bagı fıskırır haa! :))

aa bizim göbüşü 16.gün düştü 17.gün babası işyerine gömdü
eşim havacı oldu ama pilot olamadı olmak çok istemişti
cenkin göbeğini piste enyakın yere gömdü bakalım ne olcak:)))

selam kızlar saçlardan bahsetmişsiniz benim saçım hiç dökülmüo çok şükür ama ben kan ilacımı hala içiorum ilk iki bebeğimde doktoru dinlemedim ve ilacımı içmedim ve benimde çok döküldü üçüncü bebişte biraz dikkat ediim dedim ve faydasını gördüm hoş sonradan saçlar yerine gelio kel kalınmıo ama ilaç kullanıncada dökülme psikolojisini yaşamıosun bu arada kızıl boyadan bahsedilmiş çiçekçim kızılı bende çok severim hatta iddalı kızılları severim senelerce kullandım hatta hamile kaldığımdada kızıldım kışa girerken bende istiom zor bi saç oluo çok akıyo ama çokta sexi oluo hihihiihiih birde üstüne balyaj attırdınmı offfff çiçek bomba bi hatun olursun zaten güzelsin artık eşin bakmalara doyamaz bence yaptır

ugly eşim istemio gizli gizli boyatıcam adam hiçbişey kıskanmaz saçımı boyatmama karışıo deli mi ne:)

canım kızıl iddialı bir renk sonucta. erkeklerin gözünde kızıllar ve sarısınlar hep bir hafif kadın imajı bırakır genelde . bu hafif kadın lafı da cok komiğime gidiyor bu arada hee. düünsene kadın 130 kilo kızıl saclı hafif kadın diyorlar arkasından. bir an gözümün önüne karikatür gibi geliverdi ööle :))

Herkese merhaba
Burası yine yağmurlu.Bir geçen hafta güzel oldu havalar zaten.Sıkıldım artık yağmurdan.Oğluşla eve kapanıp kalıyoruz(

Canım bizde Tiny Love Gymini Maymun Adası var.Maymuna vurunca 3 değşik melodi çalıyor.Ben onu ayak kısmına takıyorum.Bizimki tepininceona vuruyor ve müzik çalıyor.Ben memnunum.Tekmele ve oynadan hatırladığım kadarıyla iyüksel'de vardı.O da çok memnun olduğunu yazmıştı.

Of her taraf saç ya çıldırıyorum ben de.

Ne güzel.Mutlu olmana çk sevindim.Allah daim etsin.

Kızıla bayılıyorum.Hatta 6 yıl kadar kızıl kullandım ama artık o kadar sıkılmıştım ki her ay saç boyatmaktan sonunda kendi rengine döndüm.Bence sana çokyakışır ama tatile falan gitmeyi düşünüyorsanız tatil dönüşüne ertele.Deniz, havuz, güneş mahvediyor çünkü.

selam kızlar birkaç gündür yoktum ...

bugünde evi biraz toparladım.. baran beyi yıka yatır derken saat 3.5 olmuş...

umarım herkes iyidir.....

benaberrr şikayetçiysen gel buraya yer değiştirelimmm!.. bayılıyoruz sıcaktan eridik burda evin içi 31 derece cocuk sırılsıklam terden uyuyamıyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…