2009 Nisan Anneleri buraya

İpek evet şikayetçiyim ya.Sürekli yağıyor.Güneşe hasret kaldık bu yaz.Ama İstanbul'un sıcağını da bilirim.Yapış yapış olur insan ou da istemem:))

selam kızlar geçmişi okudum duygulandım biraz ... corillex çok sevindim canım emzirebildiğine inşallah dahada artar sütün birde çok duygulu yazmışsın ağlıcaktım neredeyse . Benim oğlan her zaman çok istekliydi emmeye ama malesef benim süt yemiyor o yüzden mama takviyeyele gidiyoruz aslında biara anneme gittiğimde bayaa düzelmişti sütüm günde sadece 2 defa veriyordum mamayı ne oluyosa ak.dönünce yine azaldı yaa çok sinir oluyorum bu duruma. Bu arada çiçekçim sana kızıl çok yakışır birde karamel renginin tonlarında bak onlarda çok hoş durabilir sende . Bu arada kızlar kendimizi çok bırakmamak lazım malum kocalarımız hamilelik - lohusalık derken 1 yıla yakın bizi iadere ediyorlar ama bence daha fazlasını istemeylim onlardan toparlanmamız gerek ki dışarda bekleyen aç kurtlara teslim etmeyelim alah alahh ne yazmışım yaakaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana ama gerçeklik payı çok yüksek erkekleri fazla boş bırakmamak gerek bence.. Siz anladınız nedemek istediğimi . Hafta sonu düğündeydim acayip oynadım inanın 2 kilo verdim diyebilirm ohhh bee ne zamandır öyle halay çekmemiştim :teytey::teytey: oğlışumda düğünde gayet keyifliydi arabasında uyudu çoğu zaman ...Neyse biaraz işlerim var onaları bi toparlıyayım yine görüşürüz a.s

arzu oh ne güzel dökmüşsün kurtlarını.
bu arada benim kız hastalandığı yazokuluna gidemiyor
için evden çıkamıyoruz
zaten sizde anca toparlanırsınız
buluşmayı 3-4 gün daha erteleyelim en iyisi

kalp kalbe karşıymış dilek seni merak ettmiştim şimdi girdin canımm ya özleidm seni ben neler yaptın gittimi kayınvalide ???

canım şişti tabiiki hala var şişliği
ayyy canım geçmiş olsun yaaa valla arı da biliyo sokacağı hatunu ne diyeyim kaydirigubbakcemile3 dikat et kenidine nazar boncu tak birde bence

Geçmiş olsun tatlım yaa sidalin neyi var ishal salgını varmış ortalıkta dikkat ettt aman yaa üzüldüm bak şimdi mafoldumben

Geçmiş olsun tatlım yaa sidalin neyi var ishal salgını varmış ortalıkta dikkat ettt aman yaa üzüldüm bak şimdi mafoldumben

yok canım ishal değil dün akşam ateşi 38.5 oldu bi türlü düşüremedik
sabah doktora gittik dondurmanın azizliğine uğramışız.boğazda akıntı var
antibiyotiği aldık geldik.
bende dinlensin diye bu hafta yazokuluna göndermiycem.

kayınvalideye gelince benimki 1 geceden fazla bağlasan kalmaz
ertesi gün gitti .ama sağlığı hiç iyi değil bacakları falan ağrıyo
umarım kimseye muhtaç olmaz kadıncağız.
off off yaşlılık çok zor.

evet bencede umarım bakıcak birileri vardır ona da yaşlılık zor üzülüyorum onları bu durumda görünce yapıcak bişey yok napalım doğanın kanunu bu hepimiz yaşlanıcaz ama şahsen ben öyle 80 lere kadar filan yaşamak istemem kimsenin bakımına muhtaç olmadan gitmek isterim allahın izniyle tabii...sidalciğimi öp yerime geçmiş olsun dileklerimi ilet. Buluşmya gelince de sorun değil ne zamn istersen seni bekliyorum bize herzaman müsait bizim ev... ben kaçtım öptümmm

canım öncelikle sidalciğime geçmiş olsun....

buluşma gününü ertelemeğin...
yoksa bizde mi ertelemk zorundamı kalırız.... acaba...
ankara - istanbul aynı anda buluşacaktık ya...

evet canım yaşlılık zor valla. biliyorsunuz.. 20 gün önce ananemi kaybetmiştim..
88 yaşındaydı.. bu yaşına kadar kendini bakabildi.. dedem le birlikte..
20 gün yattı,, o kadar zor olduki hem onun için hem bakan için..
allahın sevilen kuluymuşki fazla çekmeden vefat etti...

geçenlerde rüyamda gördüm.. bir yasin okuyim diyorum.. hep kaynıyor.. ne kadar hayırsızım...

megülcüm; ben bugün kargonu gönderdim.. haberin olsun...

birkaç gündür evde yoktum..
geçmişede bakamadım...

buluşma ile ilgili olumlu yada olumsuz bir durum varmıdır acaba????

selam kızlar...

dozkancım sidale geçmişler olsun çabuk iyileşsin inşallah ablacık.

ben çok yorgunum dün kayınpederimdeydik 10da geldik mutfağa bi girdimki kapkara bi su halılar paspas sırılsıklam fayansların arası kapkara..kombinin bilmem nesi çatlamış sızdırmış..sabahtan beri fayans arası ovuyorum beyazlatmak için..

zaten moralim berbattı buda tuz biber ekti.dün kayınpederimin evinde çok moralim bozuldu herzamanki gibi umursamaz eşim takma demekle yetindi ama ben halen çok sinirliyim.anlatmak fikirlerinizi almak istiyorum ama bi yandan da bu sıcakta içinizi baymiim diorum hoffff :çok üzgünüm:

kızlar saçını boyatan varmı bişey olmaz dimi artık,ben sadeece emziriyorum ama ne biliyim varmı boyatan

geçmiş canım
evet ya allah kimseye muhtaç etmesin çok zor valla

allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun

neden bayacakmışsın canım anlat rahatlarsın dinleriz biz

söyliyecektim bir ara ama unuttum ben tatile gitmeden önce olduğum reglimde spirali taktırdım çok kolaydı ben başlıycak sanarken ebe hadi kalk tamam dedi 2 dak anca sürdü sakın korkmayın basitmiş dr.a güvenilir yöntemmi diye sordum 100%1 hamile olasılığın var o 1 de sen olursan bilemem dedi :)

anlat şekerim..ne bayması..
anlatda için rahatlasın...

kızlar saçını boyatan varmı bişey olmaz dimi artık,ben sadeece emziriyorum ama ne biliyim varmı boyatan

ben 40m çıktıktan sonra boyattım valla...

allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun

allah razı olsun canım ..
ben korkuyorum valla.. hamileyken bile muayene ettiremiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…