İpek evet şikayetçiyim ya.Sürekli yağıyor.Güneşe hasret kaldık bu yaz.Ama İstanbul'un sıcağını da bilirim.Yapış yapış olur insan ou da istemem:))
ayyy canım geçmiş olsun yaaa valla arı da biliyo sokacağı hatunu ne diyeyim kaydirigubbakcemile3 dikat et kenidine nazar boncu tak birde bencecanım şişti tabiiki hala var şişliği
arzu oh ne güzel dökmüşsün kurtlarını.
bu arada benim kız hastalandığı yazokuluna gidemiyor
için evden çıkamıyoruz
zaten sizde anca toparlanırsınız
buluşmayı 3-4 gün daha erteleyelim en iyisi
Geçmiş olsun tatlım yaa sidalin neyi var ishal salgını varmış ortalıkta dikkat ettt aman yaa üzüldüm bak şimdi mafoldumben
yok canım ishal değil dün akşam ateşi 38.5 oldu bi türlü düşüremedik
sabah doktora gittik dondurmanın azizliğine uğramışız.boğazda akıntı var
antibiyotiği aldık geldik.
bende dinlensin diye bu hafta yazokuluna göndermiycem.
kayınvalideye gelince benimki 1 geceden fazla bağlasan kalmaz
ertesi gün gitti .ama sağlığı hiç iyi değil bacakları falan ağrıyo
umarım kimseye muhtaç olmaz kadıncağız.
off off yaşlılık çok zor.
şirvan sen işi ne yaptın?
arzu oh ne güzel dökmüşsün kurtlarını.
bu arada benim kız hastalandığı yazokuluna gidemiyor
için evden çıkamıyoruz
zaten sizde anca toparlanırsınız
buluşmayı 3-4 gün daha erteleyelim en iyisi
evet bencede umarım bakıcak birilri vardır ona da yaşlılık zor üzülüyorum onları bu durumda görünce yapıcak bişey yok napalım doğanın kanunu bu hepimiz yaşlanıcaz ama şahsen ben öyle 80 lere kadar filan yaşamak istemem kimsenin bakımına muhtaç olmadan gitmek isterim allahın izniyle tabii...sidalciğimi öp yerime geçmiş olsun dileklerimi ilet. Buluşmya gelince de sorun değil ne zamn istersen seni bekliyorum bize herzaman müsait bizim ev... ben kaçtım öptümmm
yok canım ishal değil dün akşam ateşi 38.5 oldu bi türlü düşüremedik
sabah doktora gittik dondurmanın azizliğine uğramışız.boğazda akıntı var
antibiyotiği aldık geldik.
bende dinlensin diye bu hafta yazokuluna göndermiycem.
kayınvalideye gelince benimki 1 geceden fazla bağlasan kalmaz
ertesi gün gitti .ama sağlığı hiç iyi değil bacakları falan ağrıyo
umarım kimseye muhtaç olmaz kadıncağız.
off off yaşlılık çok zor.
canım öncelikle sidalciğime geçmiş olsun....
buluşma gününü ertelemeğin...
yoksa bizde mi ertelemk zorundamı kalırız.... acaba...
ankara - istanbul aynı anda buluşacaktık ya...
ayyy ben hemen atlayıp soraım ankaradaki rkadaslar bulusuyolarmı?
evet canım yaşlılık zor valla. biliyorsunuz.. 20 gün önce ananemi kaybetmiştim..
88 yaşındaydı.. bu yaşına kadar kendini bakabildi.. dedem le birlikte..
20 gün yattı,, o kadar zor olduki hem onun için hem bakan için..
allahın sevilen kuluymuşki fazla çekmeden vefat etti...
geçenlerde rüyamda gördüm.. bir yasin okuyim diyorum.. hep kaynıyor.. ne kadar hayırsızım...
selam kızlar...
dozkancım sidale geçmişler olsun çabuk iyileşsin inşallah ablacık.
ben çok yorgunum dün kayınpederimdeydik 10da geldik mutfağa bi girdimki kapkara bi su halılar paspas sırılsıklam fayansların arası kapkara..kombinin bilmem nesi çatlamış sızdırmış..sabahtan beri fayans arası ovuyorum beyazlatmak için..
zaten moralim berbattı buda tuz biber ekti.dün kayınpederimin evinde çok moralim bozuldu herzamanki gibi umursamaz eşim takma demekle yetindi ama ben halen çok sinirliyim.anlatmak fikirlerinizi almak istiyorum ama bi yandan da bu sıcakta içinizi baymiim diorum hoffff :çok üzgünüm:
anlat şekerim..ne bayması..selam kızlar...
dozkancım sidale geçmişler olsun çabuk iyileşsin inşallah ablacık.
ben çok yorgunum dün kayınpederimdeydik 10da geldik mutfağa bi girdimki kapkara bi su halılar paspas sırılsıklam fayansların arası kapkara..kombinin bilmem nesi çatlamış sızdırmış..sabahtan beri fayans arası ovuyorum beyazlatmak için..
zaten moralim berbattı buda tuz biber ekti.dün kayınpederimin evinde çok moralim bozuldu herzamanki gibi umursamaz eşim takma demekle yetindi ama ben halen çok sinirliyim.anlatmak fikirlerinizi almak istiyorum ama bi yandan da bu sıcakta içinizi baymiim diorum hoffff :çok üzgünüm:
kızlar saçını boyatan varmı bişey olmaz dimi artık,ben sadeece emziriyorum ama ne biliyim varmı boyatan
allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
ben korkuyorum valla.. hamileyken bile muayene ettiremiyordum...söyliyecektim bir ara ama unuttum ben tatile gitmeden önce olduğum reglimde spirali taktırdım çok kolaydı ben başlıycak sanarken ebe hadi kalk tamam dedi 2 dak anca sürdü sakın korkmayın basitmiş dr.a güvenilir yöntemmi diye sordum 100%1 hamile olasılığın var o 1 de sen olursan bilemem dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?