selam kızlar...
dozkancım sidale geçmişler olsun çabuk iyileşsin inşallah ablacık.
ben çok yorgunum dün kayınpederimdeydik 10da geldik mutfağa bi girdimki kapkara bi su halılar paspas sırılsıklam fayansların arası kapkara..kombinin bilmem nesi çatlamış sızdırmış..sabahtan beri fayans arası ovuyorum beyazlatmak için..
zaten moralim berbattı buda tuz biber ekti.dün kayınpederimin evinde çok moralim bozuldu herzamanki gibi umursamaz eşim takma demekle yetindi ama ben halen çok sinirliyim.anlatmak fikirlerinizi almak istiyorum ama bi yandan da bu sıcakta içinizi baymiim diorum hoffff :çok üzgünüm:
eşimin kardeşi kayınpederim ve eşiyle birlike yaşıyor (kayınvalidem rahmetli) bazı sorunlar olmuş önce baba eşi ben ve eşim bu konu hakkında konuştuk dışarda bi cafede otururken.sonra eve geldik akşam yemeği yenecekti bana sen ecrine bak sonra ilk yemeğini bitiren alır sen yersin dediler yalnız başıma mutfağın yanındaki odada ecrinle birlikteydim ağlamaya başladı gezdireyim yanlarına gideyim dedim ki mutfağın kapısını kapattı çakma kayınvalide kaynımla problem olan meseleyikonuşuyorlarmış benim bilmediğim bi mesele yokama yinede dışarda bırakıldım kendimi çok kötü ve dışlanmış hissettim bu muameleye maruz kalacaksam birdaha gitmem diyorum ama eşim abartıyosun ne var bunda diyor
sizce abartıyor muyum kızlar?
eşimin kardeşi kayınpederim ve eşiyle birlike yaşıyor (kayınvalidem rahmetli) bazı sorunlar olmuş önce baba eşi ben ve eşim bu konu hakkında konuştuk dışarda bi cafede otururken.sonra eve geldik akşam yemeği yenecekti bana sen ecrine bak sonra ilk yemeğini bitiren alır sen yersin dediler yalnız başıma mutfağın yanındaki odada ecrinle birlikteydim ağlamaya başladı gezdireyim yanlarına gideyim dedim ki mutfağın kapısını kapattı çakma kayınvalide kaynımla problem olan meseleyikonuşuyorlarmış benim bilmediğim bi mesele yokama yinede dışarda bırakıldım kendimi çok kötü ve dışlanmış hissettim bu muameleye maruz kalacaksam birdaha gitmem diyorum ama eşim abartıyosun ne var bunda diyor
kızlar saçını boyatan varmı bişey olmaz dimi artık,ben sadeece emziriyorum ama ne biliyim varmı boyatan
kızlar bitmiş durumdayım sabah yedden beri ikiside ayakta bugün hiç yumadılar ölmek üzereyim sizdede varmı böyle uyumama varsa yazın bişiler gelince bakarım ayaktalar haalaaa
şenay bugün benimki de aynı durumda. sabahtan beri 2 defa 30 dk falan uyudu sadece.gece uyur inşallah. büyüme atağı heralde:uhm:kızlar bitmiş durumdayım sabah yedden beri ikiside ayakta bugün hiç yumadılar ölmek üzereyim sizdede varmı böyle uyumama varsa yazın bişiler gelince bakarım ayaktalar haalaaa
şirvan nerelerdesin cnm ya ısparta ya mı gitmiştin
ruveydax nerelerde hediyesini gönderdim ama ne zamandır o da girmiyor
ya ben bi şey sorcam şirvan sana niye muhtar diyolar ya çok mu cahil kalmışım bu konuda
Zeyno bugüne kadar bütün buluşmları o ayarladı
hamileyken burda kim ne zaman doğum yapacak listeler yapıldı
birbirmize telefonlarımızı verdik şirvan msnden mail attı herşeyi bize bildirdi
doğum yapan hatunlar şirvanı aradılar haber verdiler o bize iletti
o yüzden bizde şirvanı mıhtar seçtik
canım allah yardımcın olsun...ağrı sancı yok anladığım kadarıyla ama ayaktalar işte sürekli emmek oyun ve kucak istiyolar şimdi babaya devrettim ama tükendim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?