kızlar bitmiş durumdayım sabah yedden beri ikiside ayakta bugün hiç yumadılar ölmek üzereyim sizdede varmı böyle uyumama varsa yazın bişiler gelince bakarım ayaktalar haalaaa
ya ben bi şey sorcam şirvan sana niye muhtar diyolar ya çok mu cahil kalmışım bu konuda
Zeyno bugüne kadar bütün buluşmları o ayarladı
hamileyken burda kim ne zaman doğum yapacak listeler yapıldı
birbirmize telefonlarımızı verdik şirvan msnden mail attı herşeyi bize bildirdi
doğum yapan hatunlar şirvanı aradılar haber verdiler o bize iletti
o yüzden bizde şirvanı mıhtar seçtik
şirvan nerelerdesin cnm ya ısparta ya mı gitmiştin
ruveydax nerelerde hediyesini gönderdim ama ne zamandır o da girmiyor
iyi akşamlar arkadaşlar.
inşallah hepiniz iydir.
dilek canım sidale geçmiş olsun.
şenay Allah yardımcın olsun canım benim.inan zorlandığım zamanlar aklıma geliyosun.şenayın 2 tane o başediyor mızmızlanma diyorum kendi kendime güç alıyorum.:kedi:
şirvan canım ben de hediyeni dün eşime aldırdım.inşallah beğenirsin.benim hoşuma gitti.misafirden dolayı ben çıkamadım.bugün uğurladım yarın ben de kargoya vercem inşallah.
arkadaşlar bıngıldak konusunda çok rahatladım.o gün okuyunca hepinize içimden dua ettim ilginiz için yeniden teşekkürler.
hepinizi seviyorum sanal manal anlamam iyi insan her yerde iyi oluyor.çpk şükür bizim topikte şu ana kadar hiç olumsuz biri çıkmadı.
bende doğumdan sonra yeni doktora gidecem.ameliyat yerim hala kırmızı sizinkiler nasıl.arada sızlıyo falan.saç konusu açılmış benim zaten saçım azdı şimdi kel kalacam diye korkuyorum.dökülmüyo resmen akıyo.:1no2:
kızlar gülfeme dua edin.ağustosun birinde idrar kültürümüz var yine.inşallah temiz çıkar teyzeleri.idrarda yine üreme olursa sondalı böbrek filmi çekecekler.radyasyon alacakmış minik kelebeğim.çok korkuyorum.ama bi çok doktora sorduk çekilmeliymiş malesef.rabbim tüm bebekleri çocukları hastalıktan korusun.
kızlar gülfeme dua edin.ağustosun birinde idrar kültürümüz var yine.inşallah temiz çıkar teyzeleri.idrarda yine üreme olursa sondalı böbrek filmi çekecekler.radyasyon alacakmış minik kelebeğim.çok korkuyorum.ama bi çok doktora sorduk çekilmeliymiş malesef.rabbim tüm bebekleri çocukları hastalıktan korusun.
canım öncelikle sidalciğime geçmiş olsun....
buluşma gününü ertelemeğin...
yoksa bizde mi ertelemk zorundamı kalırız.... acaba...
ankara - istanbul aynı anda buluşacaktık ya...
..
selam kızlar...
dozkancım sidale geçmişler olsun çabuk iyileşsin inşallah ablacık.
ben çok yorgunum dün kayınpederimdeydik 10da geldik mutfağa bi girdimki kapkara bi su halılar paspas sırılsıklam fayansların arası kapkara..kombinin bilmem nesi çatlamış sızdırmış..sabahtan beri fayans arası ovuyorum beyazlatmak için..
:
eşimin kardeşi kayınpederim ve eşiyle birlike yaşıyor (kayınvalidem rahmetli) bazı sorunlar olmuş önce baba eşi ben ve eşim bu konu hakkında konuştuk dışarda bi cafede otururken.sonra eve geldik akşam yemeği yenecekti bana sen ecrine bak sonra ilk yemeğini bitiren alır sen yersin dediler yalnız başıma mutfağın yanındaki odada ecrinle birlikteydim ağlamaya başladı gezdireyim yanlarına gideyim dedim ki mutfağın kapısını kapattı çakma kayınvalide kaynımla problem olan meseleyikonuşuyorlarmış benim bilmediğim bi mesele yokama yinede dışarda bırakıldım kendimi çok kötü ve dışlanmış hissettim bu muameleye maruz kalacaksam birdaha gitmem diyorum ama eşim abartıyosun ne var bunda diyor
sizce abartıyor muyum kızlar?
kızlar bitmiş durumdayım sabah yedden beri ikiside ayakta bugün hiç yumadılar ölmek üzereyim sizdede varmı böyle uyumama varsa yazın bişiler gelince bakarım ayaktalar haalaaa
sağol canım umarım en kısa zamanda iyileşir.iyi akşamlar arkadaşlar.
inşallah hepiniz iydir.
dilek canım sidale geçmiş olsun.
:
yaaa bende ihtiyar heyetiydim banane bananeeeeeeeeeeeeee
ben çok gevezeyim galiba.bakıyorum ard arda doldurmuşum sayfaları.
sorma ddilekçim ya.gülfem uyudu.ben de fırsattan istifade daldım.
Valla ben de hareket yapmaya çok üşeniyorum,kilolar da yerinde sayıyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?