Dilek sen ücretsiz izin mi aldın?
İşin kötüsü ben kendimi zayıf hissediyorum,taa ki eski kıyafetlerimi giyene kadar.Bir de millet artık tek tük söylemeye başladı ,kilo almışsın diye,sanki bilmiyordukk:umursamaz:
kilo meselesinde ben şu ana kadar rahattım açıkcası.ama bu ay 2 kilo birden aldım.malum annem burda srekli yeme modundayım.annem akşama kadar süt yapsın diye yediriyo.sütümün arttığı yok ama ben artıyorum.arkadaşlar ben doğumdan sonra 593 kiloya kadar düştüm.75 kiloyla hamile kalmıştım.çok hafiflemiştim.şimdi 62 kilo oldum.3 buçuk ayda 3 kilo.durum vahim.
kilo meselesinde ben şu ana kadar rahattım açıkcası.ama bu ay 2 kilo birden aldım.malum annem burda srekli yeme modundayım.annem akşama kadar süt yapsın diye yediriyo.sütümün arttığı yok ama ben artıyorum.arkadaşlar ben doğumdan sonra 593 kiloya kadar düştüm.75 kiloyla hamile kalmıştım.çok hafiflemiştim.şimdi 62 kilo oldum.3 buçuk ayda 3 kilo.durum vahim.
Süper ya.Bence Demir biraz büyüyünce başlarsın yeniden.ÇAlışmaya alışınca zor gelir sürekl evde olmak.
hepinize iyi akşamlar.ben yatayım.gülfem 2 saate uyanır.biraz uyusam iyi olur.görüşürüz.iyi sohbetler.
Sidal de haklı.Onun için çok güzel bir değişiklik bu.
Kızlar ya benm ütü yapmam lazım.Nefret ediyorum ütü yapmaktan ama kaç gündür erteleyip duruyorum.Hadi bana kolay gelsn.Size iyi geceler..
tabi canım senide unutmamak lazım sende mıhtarın azası ihtiyar heyeti pardan ağamayyy canım yaa seni iyi anlıyorum ççünkü can sabah 6 da kalktı akşam 8 e kadar hiç uyumadı bugün bi alemdi. ben onunla başemedim ki sana Allah yardım etsin
yaaa bende ihtiyar heyetiydim banane bananeeeeeeeeeeeeee
cnm yaa inşallah hiçbirşey çıkmazkızlar gülfeme dua edin.ağustosun birinde idrar kültürümüz var yine.inşallah temiz çıkar teyzeleri.idrarda yine üreme olursa sondalı böbrek filmi çekecekler.radyasyon alacakmış minik kelebeğim.çok korkuyorum.ama bi çok doktora sorduk çekilmeliymiş malesef.rabbim tüm bebekleri çocukları hastalıktan korusun.
ssengun+, Armonia, chveneburi, dozkan, ebrartuba, elavinya, iyuksel, RUMELİLİ, sevgideniz
maşallah baya kalabalık ama yazan yok
valla ceyocum ben hamileyken dökülmedede kullanmıştım onu ordan biliyorum yani
benımm kızda tam tersi bu gun hep uyudu acaba yarın uyanık kalma sırası selendemi acaba
ben bi çay buldum şimdi yağ yakıcı denıcem memnun kalırsam yazarım bende şu an 61 kiloyum ve 3 kilodaha vermem lazım
kızlar gülfeme dua edin.ağustosun birinde idrar kültürümüz var yine.inşallah temiz çıkar teyzeleri.idrarda yine üreme olursa sondalı böbrek filmi çekecekler.radyasyon alacakmış minik kelebeğim.çok korkuyorum.ama bi çok doktora sorduk çekilmeliymiş malesef.rabbim tüm bebekleri çocukları hastalıktan korusun.
ssengun+, Armonia, chveneburi, dozkan, ebrartuba, elavinya, iyuksel, RUMELİLİ, sevgideniz
maşallah baya kalabalık ama yazan yok
valla ceyocum ben hamileyken dökülmedede kullanmıştım onu ordan biliyorum yani
benımm kızda tam tersi bu gun hep uyudu acaba yarın uyanık kalma sırası selendemi acaba
ben bi çay buldum şimdi yağ yakıcı denıcem memnun kalırsam yazarım bende şu an 61 kiloyum ve 3 kilodaha vermem lazım
evet sultancım herkes içebiliyo hamileler harıcı bendede sezeryan yeri kırmızı gerçi bende fazla kilo yok hafif bi ayva göbek var o batıyo bana
canım bu yag yakıcı denen caylar aslında yag yakmıyor vücuttaki suyu atıyor ama bizim bu sulara cok ihtiyacımız varsüt yapmak için. bence sen o çayı içme derim ben.
ben emzirmiyorum zaten canım mama yıyo kızım o yuzden beim için bi sorun yok şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?