2009 Nisan Anneleri buraya

Dilek sen ücretsiz izin mi aldın?

yok canım valla kafa izni aldımm.
ben bebeğe karar verince abimle çalışmaya
başlamıştım. şimdi aramızda sesiz bir anlaşma var gibi
kimse işten bahsetmiyo heheh
bakalım bi süre daha evdeyim.
ama başlayıp başlamamakta kararsızım.

kilo meselesinde ben şu ana kadar rahattım açıkcası.ama bu ay 2 kilo birden aldım.malum annem burda srekli yeme modundayım.annem akşama kadar süt yapsın diye yediriyo.sütümün arttığı yok ama ben artıyorum.arkadaşlar ben doğumdan sonra 593 kiloya kadar düştüm.75 kiloyla hamile kalmıştım.çok hafiflemiştim.şimdi 62 kilo oldum.3 buçuk ayda 3 kilo.durum vahim.

İşin kötüsü ben kendimi zayıf hissediyorum,taa ki eski kıyafetlerimi giyene kadar.Bir de millet artık tek tük söylemeye başladı ,kilo almışsın diye,sanki bilmiyordukk:umursamaz:

sorma ya off
şimdi bide bizim düğünler başladı
iki tanesine sırf kıyafet yüzünden bebeği bahane edip
gitmedim.ama haftaya 2 tane daha var ve çok yakın akraba
anlayacağın bahanede kaldırmaz. dün bişeyler aldım ama
hiç içime sinmedi.

ah bide ben 62 kilo olsam off süper olur.
ama ben 73 kiloyummmmmmmmmmmmmmmm

Nasıl ya 75 le hamile kalıp doğum sonrası 59 a mı düştün?Yoksa 75 le doğuma mı girdin?Anlamadım

Süper ya.Bence Demir biraz büyüyünce başlarsın yeniden.ÇAlışmaya alışınca zor gelir sürekl evde olmak.

ilk çocukta kafayı yiyecektim
bi daha hiç çalışma hayatına dönemiycem hep evde kalıcam
diye aklım çıkmıştı. şimdi pek bi ağırdan alıyorum.
bakalım ne olacak.
kızımda çok mutlu anne okuldan gelince seni evde görmek çok güzel diyo.
sırf bu sebepten bi kardeş daha bile isteyebilir.

Sidal de haklı.Onun için çok güzel bir değişiklik bu.

Kızlar ya benm ütü yapmam lazım.Nefret ediyorum ütü yapmaktan ama kaç gündür erteleyip duruyorum.Hadi bana kolay gelsn.Size iyi geceler..

hepinize iyi akşamlar.ben yatayım.gülfem 2 saate uyanır.biraz uyusam iyi olur.görüşürüz.iyi sohbetler.

Sidal de haklı.Onun için çok güzel bir değişiklik bu.

Kızlar ya benm ütü yapmam lazım.Nefret ediyorum ütü yapmaktan ama kaç gündür erteleyip duruyorum.Hadi bana kolay gelsn.Size iyi geceler..

iyi geceler kızlar bende kaçıyorum by

ssengun+, Armonia, chveneburi, dozkan, ebrartuba, elavinya, iyuksel, RUMELıLı, sevgideniz
maşallah baya kalabalık ama yazan yok
valla ceyocum ben hamileyken dökülmedede kullanmıştım onu ordan biliyorum yani
benımm kızda tam tersi bu gun hep uyudu acaba yarın uyanık kalma sırası selendemi acaba
ben bi çay buldum şimdi yağ yakıcı denıcem memnun kalırsam yazarım bende şu an 61 kiloyum ve 3 kilodaha vermem lazım

arkadaşlar çoooook sıcak klima bile işe yaramıyor
o kadar çok terliyorumki süt kokusuyla karışınca midem bulanıyo
banyodan çıkamaz oldum....

tabi canım senide unutmamak lazım sende mıhtarın azası ihtiyar heyeti pardan ağam

cnm yaa inşallah hiçbirşey çıkmaz
gülfemde kurtulur bu hastalıktan inşallah

kereminde uyku düzeni yok gbi bugün toplam 3 saat falan gündüz uykusu uyyudu
bazen bunu bile uyumuyor hiç uyumuyor

emzirenlerdde içebiliyormuyumuş sehercim
ya ben sadece göbeğimin ve yanlardaki simitlerimin erimesini istiyorum inşallah göbeğim inince kırışık buruşuk olmaz çatlaklardan ıyy iğrenç bi görüntü yaa

benimde sezeryan yerim hala kırmızı

canım inşallah sonuçlar ii çıkar sende rahat bir nefes alırsın,kuzucuklarımızı allah esirgesin

evet sultancım herkes içebiliyo hamileler harıcı bendede sezeryan yeri kırmızı gerçi bende fazla kilo yok hafif bi ayva göbek var o batıyo bana

evet sultancım herkes içebiliyo hamileler harıcı bendede sezeryan yeri kırmızı gerçi bende fazla kilo yok hafif bi ayva göbek var o batıyo bana

canım bu yag yakıcı denen caylar aslında yag yakmıyor vücuttaki suyu atıyor ama bizim bu sulara cok ihtiyacımız varsüt yapmak için. bence sen o çayı içme derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…