2009 Nisan Anneleri buraya

Nasıl ya 75 le hamile kalıp doğum sonrası 59 a mı düştün?Yoksa 75 le doğuma mı girdin?Anlamadım

canım ben hamilelikte nerdeyse 9 ay boyunca mide bulantısıyla yaşadım sonrasında şeker çıktı falan derken ben hamile kaldığım kiloyla doğuma girdim.ama şimdi fazlasıyla acısını çıkarıyorum o günlerin.

canım inşallah sonuçlar ii çıkar sende rahat bir nefes alırsın,kuzucuklarımızı allah esirgesin

bu arada gunaydın nisan anneleri
gülfemın sonuçları inşallah iyi cıkıcak canım

çoooook teşekkürler arkadaşlar.Allah hepimizin kuzucuklarını korusun.:Saruboceq:

günaydın kızlar benimkiler gecede canlı performans göstermeye devam ettiler az önce gönülleri oldudaa daldılar uykuya bakalım ne kadar sürecek cevap veren çıtır nisan annişleri teşekkür ederim

günaydın kızlar.

kızlar bebekleri sakın yüksekte yanlız bırakmayın
benim oğlan bir haftadır çıldırdı hareket konusunda
ben yere battaniye koyup üzerinde bırakmaya başlamıştım.
şimdi ne zaman yere koysam otomatik olarak yüzüstü dönüyo.
sanki mecbur durduramıyo resmen kendini hem dönüyo hemde kızıyo deli.
dün gece saat 9 da uyudu koydum yatagına saat 12 ye kadar hiç ses çıkarmadı
arada emmesi lazımdı bi bakıyım dedim. ne görsem iyi bizim sıpa sırt üstü koymuştum
yüzüstü dönmüş uyuyo. üstünü açıyo diye kızıyodum fırıl fırıl dönmeye başladı
gece 3-4 kere yaptı bunu ben çevirip sırtüstü yatırıyorum bi kalkıyorum bizimki yüzüstü
yatıyo.
aman kızlar yataklarının içinde fazladan battaniye yastık falan bırakmayın döneyim derken
bunların altına falan gelir nefes alamazlar dikkatedin.

herkese günaydın megulcum çok geçmiş olsun inş kültür sonucunuz temiz çıkar seni çok iyi anlıyorurum benim kızımıda idrar tahlili yapıldı kum döküyormuş ve lokosit değeri 7-8 çıktı enf başlangıcı imiş suprax antibitiyotik kullanıyoruz şimdi haftaya bizde kültür vericez inş temiz çıkar siz neler kullandınız ilk anlaşıldığında lokosit değeri kaçtı çok sordum ama napam yavvv endişeleniyorum

yaaa dilek ben yere koyma konusundada endişeliyim pazar günü evi makinelerken bi baktım halının kenarınada 10 ar cm arayla siyah bişilervar uzaktan makinaya alayım dedim gelmiyo Allah Allah dedim yanına gittim ay bide ne göreyim böceğin biri halıya yumurtlamış ama o kadar iyi gömmüşki çıkaramıyoruz makinayla kozaları eşim uğraşa uğraşa zor temizledi bizimkilerin oyun halıları falan hep yerde Allah korusun girer çocukların ağzına burnuna kulağına yumurtlar bide düşünün ben 6. katta oturuyorum

günaydın

sagolun merakımı giderdiğiniz için.şirvan muhtar çiçekte ihtiyar heyeti öğrenmiş oldum.

megul gülfemin sonuçları iyi çıkar inşallah.

kerem hasta ya.dün öksürmeye başladı kuru öksürük değil boğazı dolu çocuğun.biraz öncede burnu akmaya başladı.off buranın havası bi düzene girmedeki.bi bakıyosun güneşli bi bakıyosun hava kapamış.doktorunu aradım izindeymiş.cebide kapalı msj bırktık.

amanın yuvamı yapmış :1shok: valla doğru sölüyosun Allah korusun girebilir kulaklarından içeriye

Allah korusun canım yaa. ne böcegi o da ölye 6. katta ne işi var..

ben yaz gelince bütün halıları kaldırıyorum parkenin üstünde her şey..

yasemin de konak basladı yaa. hiç olmamıstı şimdiye kadar. aksam bebek yagı ile yagladım kafasını taradım sonra banyoya 2 kere yıkadım bebek sampuanıyla. çıkardık banyodan ama sacları temiz olmamıstı. sabah tekrar soktum önce bebek sampuanı, sonra bebek sabunu, tekrar bebek sampuanı anca temizlendi sacı yagdan. sabunsuz çıkmıyor yani. inşallah gecer kısa zamanda çok kötü saclarının dibi kum gibi.. (

oooo canım bizde doğduğundan beri var.ne yaptımsa olmadı.zeytinyağ karbonat sürüyorum geçiyo 3 gün sora tekrar.mustelanın konak önleyici şampuanını kullanıyorum 3 haftadır.geçmedi ama azalıyo gibi

sinem niye kızını işe götürdün?

canım benim teyzem 20 gündür hastanede yatıyordu dün o taburcu oldu taburcu işlemleride malum uzun sürüyor kız kardeşimde işe başladı kayınvalide bakamıyo bizim kıza mecbur bende aldım buraya getirdim birlikte mesai yaptık :))))))))

canım geçmiş olsun kızına inşallah hemen toparlar...

kızlar bitmiş durumdayım sabah yedden beri ikiside ayakta bugün hiç yumadılar ölmek üzereyim sizdede varmı böyle uyumama varsa yazın bişiler gelince bakarım ayaktalar haalaaa

şenaycım allah kolaylık versin bacım biz biriyle zor baş ediyoz ikisi birden güzelliği iki kat güzeldir mutlaka ama canım yaaa

canım inşallah gülfemin sonuçları iyi çıkar inşallah geçer gider buda bölece

ya bende anneme sizleri anlattığımda önce garip geldi olur mu öle şey felan dedi şimdi soruyor hepinizi bende anlatıyom bu bebek böyleymiş şu bebeğin şusu varmış hatta bir keresinde kuzuların resimlerini göstermiştim hepsini ayrı ayrı sevmişti buluşmaya nasıl giderim ki felan diye konuşyoduk annem demişti ayyy ne kadar güzel buluşcakmısınız bende geliyim senle anne dediğim benim gitceğim belli değil bi dur zemuszemus

canım paylaşımda da bulunmuştum bende de öle bir durum olmuştu böcek vardı evde 1-2 taneyi geçince durum bende hemen ilaçtım evi çocuğu 3-4 gün getirmedim eve annemde kaldık şimdi gönül rahatlığındayım insan çok kötü oluyo öteki türlü ya bişey olursayla ...

bu dönme işiyle başımız bizimde dertte......bol bulduğu her an dönüyor ve özellikle gece ama benimki dönüp uyumuyor....dönüp emekleme çabası içinde....popoyu havaya dikiyor sonrada elleriyle ne varsa güç alıp kendini itmeye çalışıyor tabi ıhhhlmalar yaşlı insanlar gibi....çok tuhaflar artık...birde ben kızın üstüne hiçbirşey örtemez oldum kışın ne yapıcam bilmiyorum tulum alırım herhalde.....çünkü ne bulursa yüzünü örtüyor onunla ve öyle uyuyor......geçen gün mama yerken boynunda mendili vardı tuttu onu çekti yüzüne kapattı öyle emdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…