Nasıl ya 75 le hamile kalıp doğum sonrası 59 a mı düştün?Yoksa 75 le doğuma mı girdin?Anlamadım
tabi canım senide unutmamak lazım sende mıhtarın azası ihtiyar heyeti pardan ağam
cnm yaa inşallah hiçbirşey çıkmaz
gülfemde kurtulur bu hastalıktan inşallah
kereminde uyku düzeni yok gbi bugün toplam 3 saat falan gündüz uykusu uyyudu
bazen bunu bile uyumuyor hiç uyumuyor
canım inşallah sonuçlar ii çıkar sende rahat bir nefes alırsın,kuzucuklarımızı allah esirgesin
bu arada gunaydın nisan anneleri
gülfemın sonuçları inşallah iyi cıkıcak canım
yaaa dilek ben yere koyma konusundada endişeliyim pazar günü evi makinelerken bi baktım halının kenarınada 10 ar cm arayla siyah bişilervar uzaktan makinaya alayım dedim gelmiyo Allah Allah dedim yanına gittim ay bide ne göreyim böceğin biri halıya yumurtlamış ama o kadar iyi gömmüşki çıkaramıyoruz makinayla kozaları eşim uğraşa uğraşa zor temizledi bizimkilerin oyun halıları falan hep yerde Allah korusun girer çocukların ağzına burnuna kulağına yumurtlar bide düşünün ben 6. katta oturuyorum
yaaa dilek ben yere koyma konusundada endişeliyim pazar günü evi makinelerken bi baktım halının kenarınada 10 ar cm arayla siyah bişilervar uzaktan makinaya alayım dedim gelmiyo Allah Allah dedim yanına gittim ay bide ne göreyim böceğin biri halıya yumurtlamış ama o kadar iyi gömmüşki çıkaramıyoruz makinayla kozaları eşim uğraşa uğraşa zor temizledi bizimkilerin oyun halıları falan hep yerde Allah korusun girer çocukların ağzına burnuna kulağına yumurtlar bide düşünün ben 6. katta oturuyorum
yasemin de konak basladı yaa. hiç olmamıstı şimdiye kadar. aksam bebek yagı ile yagladım kafasını taradım sonra banyoya 2 kere yıkadım bebek sampuanıyla. çıkardık banyodan ama sacları temiz olmamıstı. sabah tekrar soktum önce bebek sampuanı, sonra bebek sabunu, tekrar bebek sampuanı anca temizlendi sacı yagdan. sabunsuz çıkmıyor yani. inşallah gecer kısa zamanda çok kötü saclarının dibi kum gibi..(
sinem niye kızını işe götürdün?
yok canım ishal değil dün akşam ateşi 38.5 oldu bi türlü düşüremedik
sabah doktora gittik dondurmanın azizliğine uğramışız.boğazda akıntı var
antibiyotiği aldık geldik.
bende dinlensin diye bu hafta yazokuluna göndermiycem.
kayınvalideye gelince benimki 1 geceden fazla bağlasan kalmaz
ertesi gün gitti .ama sağlığı hiç iyi değil bacakları falan ağrıyo
umarım kimseye muhtaç olmaz kadıncağız.
off off yaşlılık çok zor.
kızlar bitmiş durumdayım sabah yedden beri ikiside ayakta bugün hiç yumadılar ölmek üzereyim sizdede varmı böyle uyumama varsa yazın bişiler gelince bakarım ayaktalar haalaaa
kızlar gülfeme dua edin.ağustosun birinde idrar kültürümüz var yine.inşallah temiz çıkar teyzeleri.idrarda yine üreme olursa sondalı böbrek filmi çekecekler.radyasyon alacakmış minik kelebeğim.çok korkuyorum.ama bi çok doktora sorduk çekilmeliymiş malesef.rabbim tüm bebekleri çocukları hastalıktan korusun.
çok teşekkürler arkadaşlarım.ciddi moral kaynağısınız.
annem
kimle konuşuyosun diye sormuştu.arkadaşlarımla diyince hangi arkadaşlar dedi anlattım önce garipsedi sonra onun da hoşuna gitti.ne güzel yapmışsınız dedi.gerçektende çok güzel yaptık.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?