2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun cnm

ayy yaa iğrenç en nefret ettiğim ve tiksindiğim şey
bende banyoda gördüm banyoyu tuz ruhuyla çamaşır sularıyla temizledim yine çıktılar
netten baktım gümüş böceğiymiş ya iğrenç bişey kızlar

balık böceği de deniyoru bunlara. annemlerin evinde olurdu ara sıra görürdük ama hiç öyle yumurta bıraktıgını falan görmedim. duvar kagıdı olan evlerde çok olurmus bir de.

balık böceği de deniyoru bunlara. annemlerin evinde olurdu ara sıra görürdük ama hiç öyle yumurta bıraktıgını falan görmedim. duvar kagıdı olan evlerde çok olurmus bir de.

yok cnm ya yumurta değil böceklerin kendisini görüyorum duvarn kağıdı falanda yok evimizde sadece bsnyoda gördüm zaten

günaydın kızlar benimkiler gecede canlı performans göstermeye devam ettiler az önce gönülleri oldudaa daldılar uykuya bakalım ne kadar sürecek cevap veren çıtır nisan annişleri teşekkür ederim
cnm kıyamam yaa allah kolaylık versin bende yalnız bakıyorum kızıma böyle senin gibi çok uykusuz ve yorgun olduğum günler çok korkuyorum o hala uyanık ve ilgi bekliyo ya da kucak ama bende hal kalmıyo çok çaresiz kalıyorum valla bazen
arkadaşımın da kızı kum döküyor cnm inşallah temiz çıkar sizinki de

bendde bizimkinde konak olmadı daha diyordum da çevremdekiler bu saatten sonra olmaz artık demişti olabiliyomuş demek ki CADIARZU

inşallah gülfemciğin sonuçları güzel çıkarda rahat eder anneside kuzusuda

sağol canım inşallah.

gülfem deaynı şekilde.gece korkuyorum sürekli kontrol ediyorum.yatağının korumasının altına sokuyo başını tahtasına vuruyo parmaklıklara ayağını sokuyo ters dönüyo.

canım inşallah kültür sonucunuz temiz.bizim idrar tahlilimizde 3-4 lökosit görünüyordu sadece.ama kültürde 100 000 e koli çıktı malesef.gülfem 34 günlüktü henüz.10 tane genta iğneyle iyleştik ama 15 gün sonra tekrar 50 000 e koli çıktı bu sefer 10 gün bactrim şurup kullandık.şimdi bakalım ne çıkacak.

günaydın

sagolun merakımı giderdiğiniz için.şirvan muhtar çiçekte ihtiyar heyeti öğrenmiş oldum.

megul gülfemin sonuçları iyi çıkar inşallah.

sağolsasın canım inşallah.

böcek olayı benim de çok canımı sıkıyo.ben de yere koymuyorum o yüzden.geçen sene malesef yan komşumuzun evinden akrep çıkmıştı.o yüzden kucağımdan indirmek bile istemiyorum.

sağolasın canım inşallah.

herkese iyi günler canlarım..
sık sık girip okusamda çoook fazla yazamıyorum.kızım uyuduğunda bende uyumak istiyorum çünkü..çok acil bi sorum olcak arkadaşlar.
devam masıla yoğurt yapmaya çalışıyorum 2 gündür bir türlü tutmuyor.
internette okuduğum kadarıyla 100 cc mamaya 1 çay kaşığı yogurt koyularak mayalanıyor.yqapıyorum ama olmuyorr.yapıpta tutturan varsa lütfen nasıl yaptıgını yazsın..çook sevinirim.annem sureklı bu boyle tutmaz diyor..biraz daha tutturamazsam inek sütüyle yapıcak
umarım yapıpta tutturan vardır ve bende yapabilirim.

canım sütün sıcaklıgı çok önemli. küçük parmagını sokup 7 ye kadar sayabilmelisin. ama daha fazla değil parmagın yanmalı. annene kulak asma sen. çok zorda kalırsan da metro marketlerde kay keçi sütü satılıyor pastorize. ondan yap, inek sütünden yapma. ama bence devam mamasından yapmayı basarabilirsin.

yaa çok teşekkür ederim meraklı misafirr...tekrar tekrar denicem umarım olur.
bi sorum daha olcak ..bugün saçlarımı boyatmak istiyorum.kızım emiyoya süte geçermi acaba?her yerde okudum anladıgım kadarıyla geçmiyor.bitkisel boya gittiğim kuaförde varmı bilmiyorum?yoktur heralde bi sakıncası ..

parmakla tutturamam dersen bebeklerin ateşini ölçtüğümüz basit termometre ile sütün sıcaklıgını ölç. 38-40 derece arasında olmalı mayalanmanın iyi olması için.

emzirme döneminde saç boyatmanın zararı kesin olarak kanıtlanmamıs olsa da henüz bence boyatmamak daha iyi. çünkü saç derisinden emilerek vücuda karısıyor sonucta. gebelikte nasıl zararlıysa emzirme döneminde de zararlı olur diye düşünüyorum. çünkü saç boyalarının içinde agır metaller var. bunların ne kadarının süte karıstıgı hangi bebekte ne kadar etki gösterecegi henüz acıklanabilmiş değil. bitkisel saç boyalarının da tamamen bitkisel olmadıgını düşünüyorum .içinde amonyak yok sadece.

çok mu sıcak senin orası diicem burası kadar olamaz biz alıştık 40 ın altına düşmüyo klima sağolsun peki hiç uykusu gelmiyo mu ağlamıyo mu uykusuzluktan falan,gündüz uyumayınca gece seriliyodur cnm artık yatağa

ya işin garibi sıcak değil çok evnin için çocuk oyun oynamak istio devamlı hele dün sabah 6 da uyandı akşam 8 buçuğa kadar toplasan 1 saat uyuklamıştır nasıl dayanıo el kadar bebek anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…