geçmiş olsun cnmkerem hasta ya.dün öksürmeye başladı kuru öksürük değil boğazı dolu çocuğun.biraz öncede burnu akmaya başladı.off buranın havası bi düzene girmedeki.bi bakıyosun güneşli bi bakıyosun hava kapamış.doktorunu aradım izindeymiş.cebide kapalı msj bırktık.
yaaa dilek ben yere koyma konusundada endişeliyim pazar günü evi makinelerken bi baktım halının kenarınada 10 ar cm arayla siyah bişilervar uzaktan makinaya alayım dedim gelmiyo Allah Allah dedim yanına gittim ay bide ne göreyim böceğin biri halıya yumurtlamış ama o kadar iyi gömmüşki çıkaramıyoruz makinayla kozaları eşim uğraşa uğraşa zor temizledi bizimkilerin oyun halıları falan hep yerde Allah korusun girer çocukların ağzına burnuna kulağına yumurtlar bide düşünün ben 6. katta oturuyorum
geçmiş olsun cnm
ayy yaa iğrenç en nefret ettiğim ve tiksindiğim şey
bende banyoda gördüm banyoyu tuz ruhuyla çamaşır sularıyla temizledim yine çıktılar
netten baktım gümüş böceğiymiş ya iğrenç bişey kızlar
balık böceği de deniyoru bunlara. annemlerin evinde olurdu ara sıra görürdük ama hiç öyle yumurta bıraktıgını falan görmedim. duvar kagıdı olan evlerde çok olurmus bir de.
cnm kıyamam yaa allah kolaylık versin bende yalnız bakıyorum kızıma böyle senin gibi çok uykusuz ve yorgun olduğum günler çok korkuyorum o hala uyanık ve ilgi bekliyo ya da kucakgünaydın kızlar benimkiler gecede canlı performans göstermeye devam ettiler az önce gönülleri oldudaa daldılar uykuya bakalım ne kadar sürecek cevap veren çıtır nisan annişleri teşekkür ederim
arkadaşımın da kızı kum döküyor cnm inşallah temiz çıkar sizinki deherkese günaydın megulcum çok geçmiş olsun inş kültür sonucunuz temiz çıkar seni çok iyi anlıyorurum benim kızımıda idrar tahlili yapıldı kum döküyormuş ve lokosit değeri 7-8 çıktı enf başlangıcı imiş suprax antibitiyotik kullanıyoruz şimdi haftaya bizde kültür vericez inş temiz çıkar siz neler kullandınız ilk anlaşıldığında lokosit değeri kaçtı çok sordum ama napam yavvv endişeleniyorum
yasemin de konak basladı yaa. hiç olmamıstı şimdiye kadar. aksam bebek yagı ile yagladım kafasını taradım sonra banyoya 2 kere yıkadım bebek sampuanıyla. çıkardık banyodan ama sacları temiz olmamıstı. sabah tekrar soktum önce bebek sampuanı, sonra bebek sabunu, tekrar bebek sampuanı anca temizlendi sacı yagdan. sabunsuz çıkmıyor yani. inşallah gecer kısa zamanda çok kötü saclarının dibi kum gibi..(
inşallah gülfemciğin sonuçları güzel çıkarda rahat eder anneside kuzusuda
günaydın kızlar.
kızlar bebekleri sakın yüksekte yanlız bırakmayın
benim oğlan bir haftadır çıldırdı hareket konusunda
ben yere battaniye koyup üzerinde bırakmaya başlamıştım.
şimdi ne zaman yere koysam otomatik olarak yüzüstü dönüyo.
sanki mecbur durduramıyo resmen kendini hem dönüyo hemde kızıyo deli.
dün gece saat 9 da uyudu koydum yatagına saat 12 ye kadar hiç ses çıkarmadı
arada emmesi lazımdı bi bakıyım dedim. ne görsem iyi bizim sıpa sırt üstü koymuştum
yüzüstü dönmüş uyuyo. üstünü açıyo diye kızıyodum fırıl fırıl dönmeye başladı
gece 3-4 kere yaptı bunu ben çevirip sırtüstü yatırıyorum bi kalkıyorum bizimki yüzüstü
yatıyo.
aman kızlar yataklarının içinde fazladan battaniye yastık falan bırakmayın döneyim derken
bunların altına falan gelir nefes alamazlar dikkatedin.
herkese günaydın megulcum çok geçmiş olsun inş kültür sonucunuz temiz çıkar seni çok iyi anlıyorurum benim kızımıda idrar tahlili yapıldı kum döküyormuş ve lokosit değeri 7-8 çıktı enf başlangıcı imiş suprax antibitiyotik kullanıyoruz şimdi haftaya bizde kültür vericez inş temiz çıkar siz neler kullandınız ilk anlaşıldığında lokosit değeri kaçtı çok sordum ama napam yavvv endişeleniyorum
günaydın
sagolun merakımı giderdiğiniz için.şirvan muhtar çiçekte ihtiyar heyeti öğrenmiş oldum.
megul gülfemin sonuçları iyi çıkar inşallah.
yaaa dilek ben yere koyma konusundada endişeliyim pazar günü evi makinelerken bi baktım halının kenarınada 10 ar cm arayla siyah bişilervar uzaktan makinaya alayım dedim gelmiyo Allah Allah dedim yanına gittim ay bide ne göreyim böceğin biri halıya yumurtlamış ama o kadar iyi gömmüşki çıkaramıyoruz makinayla kozaları eşim uğraşa uğraşa zor temizledi bizimkilerin oyun halıları falan hep yerde Allah korusun girer çocukların ağzına burnuna kulağına yumurtlar bide düşünün ben 6. katta oturuyorum
canım benim teyzem 20 gündür hastanede yatıyordu dün o taburcu oldu taburcu işlemleride malum uzun sürüyor kız kardeşimde işe başladı kayınvalide bakamıyo bizim kıza mecbur bende aldım buraya getirdim birlikte mesai yaptık :))))))))
canım geçmiş olsun kızına inşallah hemen toparlar...
şenaycım allah kolaylık versin bacım biz biriyle zor baş ediyoz ikisi birden güzelliği iki kat güzeldir mutlaka ama canım yaaa
canım inşallah gülfemin sonuçları iyi çıkar inşallah geçer gider buda bölece
ya bende anneme sizleri anlattığımda önce garip geldi olur mu öle şey felan dedi şimdi soruyor hepinizi bende anlatıyom bu bebek böyleymiş şu bebeğin şusu varmış hatta bir keresinde kuzuların resimlerini göstermiştim hepsini ayrı ayrı sevmişti buluşmaya nasıl giderim ki felan diye konuşyoduk annem demişti ayyy ne kadar güzel buluşcakmısınız bende geliyim senle anne dediğim benim gitceğim belli değil bi dur zemuszemus
canım paylaşımda da bulunmuştum bende de öle bir durum olmuştu böcek vardı evde 1-2 taneyi geçince durum bende hemen ilaçtım evi çocuğu 3-4 gün getirmedim eve annemde kaldık şimdi gönül rahatlığındayım insan çok kötü oluyo öteki türlü ya bişey olursayla ...
herkese iyi günler canlarım..
sık sık girip okusamda çoook fazla yazamıyorum.kızım uyuduğunda bende uyumak istiyorum çünkü..çok acil bi sorum olcak arkadaşlar.
devam masıla yoğurt yapmaya çalışıyorum 2 gündür bir türlü tutmuyor.
internette okuduğum kadarıyla 100 cc mamaya 1 çay kaşığı yogurt koyularak mayalanıyor.yqapıyorum ama olmuyorr.yapıpta tutturan varsa lütfen nasıl yaptıgını yazsın..çook sevinirim.annem sureklı bu boyle tutmaz diyor..biraz daha tutturamazsam inek sütüyle yapıcak
umarım yapıpta tutturan vardır ve bende yapabilirim.
canım sütün sıcaklıgı çok önemli. Küçük parmagını sokup 7 ye kadar sayabilmelisin. Ama daha fazla değil parmagın yanmalı. Annene kulak asma sen. çok zorda kalırsan da metro marketlerde kay keçi sütü satılıyor pastorize. Ondan yap, inek sütünden yapma. Ama bence devam mamasından yapmayı basarabilirsin.
yaa çok teşekkür ederim meraklı misafirr...tekrar tekrar denicem umarım olur.
bi sorum daha olcak ..bugün saçlarımı boyatmak istiyorum.kızım emiyoya süte geçermi acaba?her yerde okudum anladıgım kadarıyla geçmiyor.bitkisel boya gittiğim kuaförde varmı bilmiyorum?yoktur heralde bi sakıncası ..
megul ist.da yasamıyor musun sen yahu? nerden buldun akrebi? izmir de falan olsa neyse diicem
çiçek aynı durumu bende çok yaşıyorum.12 saat uykusuz kalabiliyo gülfem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?