2009 Nisan Anneleri buraya

yazık ama onların uykuya ihtiyaçları var bizimde oturmaya. şimdi oyun halısında tepişiyo sallanan hayvanın ayağını yakalamış ağzına götüremiyo diye hayvana kzııyo:)

cnm yaa çook güldüm peki kızlar uyutmaya çalışıyomusunuz uykusu gelince yoksa sizinkiler kendiliğinden mi uyuyoo??elanın uykusu gelince mama yedirip gidiyorum 5 10 dk uyuyup uyanıyo hemen ama anakucağında sallarsam daliyo uykuya daha uzun uyuyo ama o 10 dk bile yetiyo ya çok ilginç uykusuzluktan ağlıyo 10 dk uyuyup 3 saat idare ediyo sonra bi 15 dk daha uyuyuo bazı günler bööle

şirvan hediyemiz geldi.çok şeker teşekkür ederiz.bizimki de yarın elinde olur.inşallah sen de beğenirsin.fotoyu diğer topiğe ekliyorum.

megulun beebğinde gaz var bizimkinde de var deli gibi uykusu olan zorla uyuyan çocuk gazdan hemen gözünü açıyo ama can sadece oıyun istiyo sanırım ya da bu bi dönem bi süre sonra geçecek

az önce zorla uyuttum yarım saat uyudu ve şimdi uyandı inanamıyorum.oysaki gözünden uyku akıyo.küçüldü iyce gözleri ama uyumuyo işte.

merhaba fıstıklar biraz geçmişe baktım varya benim kız dünden beri aştı kendini aaaa,uuu,avv,guu...vs hiç susmuyo ya gece bile uyanınca ağlamıyo bu sesleri çıkarıyo b,i uyandım noluyo diye canım kızım karanlıkta konuşuyo babasını kaldırdım bi süre dinledik sonra ağlamaya dönmeye başladı sesler emzirdim ve sabaha kadar aralıklı devam etti sabah babası susutur şunu dedi kızdım bugünler için okadr bekledik o ne diyo ya ceren tv ye bakmaya bayılıyo ne tarafa cevirsem sesten anlayıp çeviriyo kafayı hoşuna gidyo bu zaralı değildir dimi renkler dikkat cekiyo galiba

bizimkide gündüz en fazla 45.dfak lık 3 kez filan uyuyor o kadar yine daldı bak az sonra uyanır akşamda 7 de uyurdu herzaman dün 9 a kadar uyumadı sıkıntılıda değildi huy değiştiriyolar herhale anlayamadım geçmişte gördüm galiba artık gaz olunca ağlamıyorlarmı ondanmı uyumuyorlar akşam pırt pırt gidiyodu zaten:)

canım bende dün aynı sordum boyatmı arkadaşlarda bişey olmuyo dedi bende akşam evde kendim boyadım valla kuaföre gidemem bebekle zor olur diye boyanın rengi kızıl dı annaaa banyodan bi çıktım havuç olmuşum resmen şok oldum önce ama alıştım imdi eşimde beğendi zaten:))

canım bebeklerin tv izlemesi sakıncalı. onlar için çok büyük bir görüntü bombardımanı. düşünsene sen daha ellerini tanımaya çalışıyorsun tv de bir sürü renkli ışıklı nesneler insanlar var,çok hızlı gelip geçiyorlar. çok kafa karıstırıcı .ayrıca davranıs bozukluklarına sebep oluyor ve otizm, epilepsi hastalıklarını tetiklediği düşünülüyor.

canım hemen bir şey olmuyor zaten ve illa bir şey olacak diye bir durum da yok ya da olan şeyler bizlerin farkedemeyeceği şeyler... mesela otizm li cocuklarda ağır metallerin vücutta birikimi söz konusu. bazı bebekler bu agır metalleri vücutlarından uzaklastırabilirken bazılarında aşılardan, annenin diş dolgusundan, saç boyasından, çocuk ve annenin bulundugu ortamdan, duvar boyasından ve bunun gibi şeylerden cocugun vücudunda birikme oluyor ve bunlar otizme yol acıyor. cocuklarımız zaten bizim tamamen engel olamayacagı şekilde agır metallere maruz kalıyor. bari biz kendi elimizden geleni yaparak mümkün oldugunca onları uzak tutalım diyorum.

kızlar bişey sorcam ya kerem kafasını dik tutamıyor mesela yüzüstü yatırıyorum kafayı 1-2 saniye kaldırıyor indiriyor çeneyi dayıyor koltuğa öle bakınmaya çalışıyor birde kucağımda oturur pozisyondayken kafasını en fazla10 saniye tutuyor o da ileri geri sallanarak

birde tutma refleksi yok yani öğretmeye çalışıyorum oyuncaklarıyla ama sanki korkuyor elini sıkı sıkı kapatıyor
sizin bebişler tutabiliyormu bilerek
oyun halısı falan almış bazı kızlar burda demekki bebekler oyun oynayabiliyolar
aklıma takıldı ya
doktorada sordum 4.ayın dolmasını bekle dedi

Panik yok! hepsi haftasına göre normal. doktorun da dogru demiş canım.

canım ben uzun zamandır yüzüstü yatırıorum ağlasada biraz tepişmesini bekliyorum orda en az 15 dakika kasları güçlendi iyice bayaa duruyo kafasını kaldırıp. eşyaları tutması için de tahrik et parmaklarının arasında tutmasını sağla elini ver onu tutsun yavaş yavaş 15 güne kadar farkeder zaten

canım gülfem de aynı.ben de şu ikili egzersiz arkadaşımı aldım.çok ilgisini çekti.onunla sanki hareketleri daha bi gelişti gibi.

yoğurdu 1 tatlı kaşığı koy canım...................................

ya bizimki nerdeyse 1 aydır gece sadece bir kez uyanan çocuk şimdi adet edindi yine 2 kez uyanıyo noluyo bunlara?

bizi kullanmaya başlıyolar canım...........................................

her çocuk farklı canım benim biraz daha bekle.............................................büyük oğlum 4,5 aylıkken dönüyodu,bu bıcırık 3,5 aylıkken dönmeye başladı mesela.................

benim oğlanda 1 hafta önceye kadar yatırdığım gibi kalıyodu şimdi durdurabilene aşk olsun
hiç dertlenme haftadan haftaya baya farkediyo bebekler. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…