2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar pazara giderken kimi buldum bilin
arzuer06 yı buldum
oğluşunu parka çıkarmış heheh
kaptığım gibi önce pazar turu yaptık sonra
benim evde biraz dedikodu yaptık.
ya böyle yakınlarda birinin olması çok güzel
sanki yıllardır tanıyorum arzuyu.
eminim sizlerlede tanışsak aynı şeyleri hissedeceğim.

haahaahhaah valla ya ne günlerdi bu günler nasıl geçecek diyoduk derken bitti:) amaaan ömür geçio beeeeeeeee

gerçekten hep öyle koca göbişlerle kalacak gibi hissediyo insan
şimdi unuttuk gitti.
eminim herkes stresi sıkıntıyı unutup güzel hatırlayacak hamileliği
veeeeeeee gelsin ikincisiiiiiii

ayy ne güsel yaaaa.......... ben buralarda hepten inziva hayatı yşıyom.....bi eşim bi de kızım.............. iyi ki sizler varsınız..............

ayy ne güsel yaaaa.......... ben buralarda hepten inziva hayatı yşıyom.....bi eşim bi de kızım.............. iyi ki sizler varsınız..............

gerçekten burası süper.
belki ilk bebeğimde de burası sizler olsaydınız
o kadar bunalıma girmezdim. İYİ Kİ VARSINIZZZZZZZZZZ

ya ikinci basen oluştu orda sanırım:) acımıyo ama şişliği kaldı ee kolay deil eşşek arısı:)
ah canım benim geçmiş olsun arı da arıymış hani nerden ısıracağını bilmiş hehe
sende 2.basen olsa ne olur kızım fıstık gibi hatunsun

benim oğlanda 1 hafta önceye kadar yatırdığım gibi kalıyodu şimdi durdurabilene aşk olsun
hiç dertlenme haftadan haftaya baya farkediyo bebekler. opuyorumnanaktan

saol dilekçim ya işte insan derrt ediyo

çiçek herkesi kaynana topiğine çektin kız :)

keşke bende karşılaşsam burdan arkadaşlarla bursada seheri görsem tanırım ceyo yu görsem belki tanırım ceyo nerde ya kızın adınıda unuttum bugün girmedi galiba hergün burdaydı o
şirvanımda yok

bende hepinizi çoook seviyorummmmmm canım dostlarımsınız artık benim. geçen sene en yakın arkadaşım öldü başkada sevdiğim güvendiğim kimse yok diğerleri öylesine arkadaşım hep ama siz iyiki varsınız neler atlattık nelere destek oldunuz Allah razı olsunnnn güzel dostlarım

sultan biz bugün şeftali püresi yiyoduk derken can tabağa bi yumruk attı sonuç böyle

Eklentiler

• $_DSC2139.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 33
sultan biz bugün şeftali püresi yiyoduk derken can tabağa bi yumruk attı sonuç böyle

ama nasıl masum masum bakıyo
aaa kim yaptı ben ne güzel yiyodummm

ama dilek öyle bi vurduki tabak havaya fırladı bende bi çığlık:) eşim erken gelmşti adam peçete getireceğine koşarak fotoğraf makinesini getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…