DİLEK BENİ ARZUYLA ALDATIYOSUN HAAAA
haahaahhaah valla ya ne günlerdi bu günler nasıl geçecek diyoduk derken bitti:) amaaan ömür geçio beeeeeeeee
geda selam iyi akşamlar canım
teşekkürler yakışıklı can ın çiçek annesi:) iyisiniz mi... arıya kızdım ben:) nasıl oldun geçti mi......
kızlar pazara giderken kimi buldum bilin
arzuer06 yı buldum
oğluşunu parka çıkarmış heheh
kaptığım gibi önce pazar turu yaptık sonra
benim evde biraz dedikodu yaptık.
ya böyle yakınlarda birinin olması çok güzel
sanki yıllardır tanıyorum arzuyu.
eminim sizlerlede tanışsak aynı şeyleri hissedeceğim.
ayy ne güsel yaaaa.......... ben buralarda hepten inziva hayatı yşıyom.....bi eşim bi de kızım.............. iyi ki sizler varsınız..............
ya ikinci basen oluştu orda sanırım:) acımıyo ama şişliği kaldı ee kolay deil eşşek arısı:)
ah canım benim geçmiş olsun arı da arıymış hani nerden ısıracağını bilmiş heheya ikinci basen oluştu orda sanırım:) acımıyo ama şişliği kaldı ee kolay deil eşşek arısı:)
benim oğlanda 1 hafta önceye kadar yatırdığım gibi kalıyodu şimdi durdurabilene aşk olsun
hiç dertlenme haftadan haftaya baya farkediyo bebekler. opuyorumnanaktan
sultan biz bugün şeftali püresi yiyoduk derken can tabağa bi yumruk attı sonuç böyle
aay o ne sanki canın fotosunun üstüne şeftali montajla eklenmiş gibi hiç oralı değil küçük adam şuna bak :))sultan biz bugün şeftali püresi yiyoduk derken can tabağa bi yumruk attı sonuç böyle
sultan biz bugün şeftali püresi yiyoduk derken can tabağa bi yumruk attı sonuç böyle
ama nasıl masum masum bakıyo
aaa kim yaptı ben ne güzel yiyodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?