2009 Nisan Anneleri buraya

ama dilek öyle bi vurduki tabak havaya fırladı bende bi çığlık:) eşim erken gelmşti adam peçete getireceğine koşarak fotoğraf makinesini getirdi

iyiki peçete değil fotoğraf makinası getirmiş
nasıl olsa temizlenir ama ilk vukuatını fotograflamak bi kere kısmet olur.

mafoldumben ya zaten 2 gündür çakma kaynanam yüzünden moralim bozuk ist da kendimi kimsesiz hissettim burda anlatıp rahatladım.bide böle duygusal duygusal konusuyonus mafoldumben hepinizi çok seviyorum nisan analarııı mafoldumben

sultan biz bugün şeftali püresi yiyoduk derken can tabağa bi yumruk attı sonuç böyle

oooooooooy yicem bu cancanı şeftali püreli cancan yiceeem

ama ne güldük yaaa sormayın:) çocuk da hakikaten denizin dediği gşbi oralı olmadı götürdüm yıkadım kaldıüımız yerden devam:)

nasıl olsa çakma kaynanaymış salla gitsin esas kadın sensin:)

sultan biz bugün şeftali püresi yiyoduk derken can tabağa bi yumruk attı sonuç böyle

ay canım yaa
çok yakışıklı ya çiçek saçlar karardı daaha bi yakışıklı oldu
babası çok ii düşünmüş bence

keşke bende istanbulda olsaydım sizlere yakın birbirimize gider gelirdik aah ah

aslında sultancım sen amasraya gitmeden önce ben dedim bursadakiler buluşalım diye sen ben ceyo birde dilek vardı canım ama ses çıkmaadı

ahhh keşke bitanem ama bursaya gelirsem kesin ariicam seniii

ay benim yıldızın kıçına tekme atarım dimi :lepi:

gebertiriz valla kızdırmasınlar bizi

Sultaaaaaaaaan geldim,az kulaklarım çınladı da))
Valla ben de çarşıda falan bebekli birini görünce bir bakıyorum diyorum bir de Sultan a denk gelirmişim,Jimer e gidince de aynı şeyi düşünüordum.
Biz haftaya Bursa da yokuz 10 gün kadar ,dönüşte buluşabiliriz Seher ve Sultan,Dilek de döndü galiba tatilden?

yok artık bu kadar olur senin yazdığını görünce bende yazayım bi foto çekemedim yarın çekeyim dicektim valla cnm eve daha bu sabah geldik hiç bişii yapamadım yarına inşallah..

oof ela hanım 8 gibi uyudu yandık ben yatıcam o kalkacak şimdi valla uykumda yok ama deniz uyu şimdi kalkar uyuyamazsın psikolojisinden ne zaman kurtulucam beennn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…