2009 Nisan Anneleri buraya

valla bızde aynı ama sağolsun haftanın 3 gununu bana ayırmayya çalışıyo eşim uyuyup kalmassa yorgunluktan tabi

hepimiz öyleyiz bi de ikinci bebek diyoruz hahahahahhahha
canımben yatıyorum hadi iyi geceler hepinizi öpüyorum ve seviyorummmmmmmmm bebeklerinize ve size bol uykulu tatlı rüyalı geceler diliyorum

haydi bende kaçayım da uyuyamasam da uzanırım :)) sonra yarın sürünmeyeyim yine hepiniz öpüldünüz boool uykulu geceler kızlaarrr

valla eşim facebookta ben burda digiturk 422 yi aç bari dedim ama bizde de muhabbet falan yok

biz de aynı şekilde eşim tv ben burası muhabbet sohbet falan yok iyiki burası var yoksa kafayı yerim ben::))çiçekciğim senin yazışmalarını çok seviyorum teşekkür ederim bazı konularda bilgilendirdiğin için.iyiki keşfetmişim burayı...a.s.

buluşalım kızlar banada uyar buluşma konusunu ayrıntılı konuşalım
doğurduğumdan beri hikayemi yazacam yazacam bi türlü olmadı resimlerle anlattım daha doğrusu ben anlatmadım resimler anlattı
sonunda bende yazdım kızlar hikayemi
hadi ii geceler herkse birazcıkta kocamla ilgileneyim yaw
bizde aynen sizin gibiyiz ben nette o da tv de ayrı gayrı hadi tatlı uykular kızlaar

ay çok kalabalıklaşmışız ne oldu bebişlerin gece uykularu düzene girdi sanırsam çiçekçim can bey çok tatlı çıkmış maşallah.......................

ama dilek öyle bi vurduki tabak havaya fırladı bende bi çığlık:) eşim erken gelmşti adam peçete getireceğine koşarak fotoğraf makinesini getirdi

süper yapmış bence ayyy yerim ben o yanakları tonbişim ne tatlı çıkmış yaaa valla bnde ilk vukuatını çekmek için fotoğraf mak.hazır bulundurayım güzel fikir valla...
gerçekten burası süper.
belki ilk bebeğimde de burası sizler olsaydınız
o kadar bunalıma girmezdim. İYİ Kİ VARSINIZZZZZZZZZZ
Dilek sende iyiki varsınnn ve seni iyiki tanıdım canımmm benim...

Çiçekcim valla çok duygulandım zaten bu aralar herşey beni ağlatmak için hazır sankiii neyse anlatmım şimdiii...

DİLEK BENİ ARZUYLA ALDATIYOSUN HAAAA
yok valla senden de bahsettik hatta can çok tatlı gözleride senden almış ne iyi olmuş filan dedik inşallah ankaraya gelirsen üç'lü sohpet daha keyifli olur bence ...

kimseler yok çiçek bende kaynana topiklerine bakayım biraz heyecan oluyo
Demek yaşadığın heyecan yetmedi haaaa kaydirigubbakcemile3

sultancım keremin son halini merak ediyorum resmini koyda bi görim canım yaa

kızlar biz ceyoyla yani elifle taaa çocukluktan hatta ilk okuldan tanışık çıktık çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…