sultan biz bugün şeftali püresi yiyoduk derken can tabağa bi yumruk attı sonuç böyle
günaydın kızlar canım çok sııkın 2 3 gündür bebeğimin bakıcısına sinir olmaya başladım
dışarı çıkarma diyorum beni dinlemiyor yapacağını yapıyor dün çok sinirlendim cepini arıyorum açmıyor evi arıyorum açmıyor delirtim sonunda açtı annesine gitmiş telaşla telefonunu evde unutmuş bende söyledim söyleyeceğimi sert konuştum ama ilk başta ona dedim tek şartımız var diye evden dışarı çıkmayacak kimse gelmeyek diye ama dinlemiyor kadın aynı apartmada oturuyoruz o yüzden evine gidip duruyor delircem ya aklım hep evde
biz de aynı şekilde eşim tv ben burası muhabbet sohbet falan yok iyiki burası var yoksa kafayı yerim ben::))çiçekciğim senin yazışmalarını çok seviyorum teşekkür ederim bazı konularda bilgilendirdiğin için.iyiki keşfetmişim burayı...a.s.
Çiçek her derde devaopuyorumnanaktan
ay çok kalabalıklaşmışız ne oldu bebişlerin gece uykularu düzene girdi sanırsam çiçekçim can bey çok tatlı çıkmış maşallah.......................
Çiçek bayıldım bu fotoğrafa.Bence Can şaşırmış gibi bakıyor.Saçlar da uzamış daha yakışıklı olmuş.
kızlar biz ceyoyla yani elifle taaa çocukluktan hatta ilk okuldan tanışık çıktık çok sevindim
günaydın kızlarrr.....arkadaşım gelecek kahvaltıya,yarında ayvalık' a annemlerin yazlığına gidiyoruz aslında haftasonu yola çıkmayı planlıyorduk ama eşim izin almış,anneanneye sürpriz yapıcaz,bakalım bizi görünce şok olacak...kadıncağız telefonda soruyor bugün cumartesi kaçta burda olursunuz diye, bendee valiz topluyorum bu sırada...
bu arada çiçek can çokkkkk tatlı maşallah...o şeftalili yanaklarını yerim ben onun
AY MAŞALLAH YAA YUMUK YUMUK YERİM BEN SENİİİ SÜPER OLMUŞ VALLA BİZDE KAŞIK MAMALARINA BAŞLADIĞIMIZDAN BERİ SAVAŞ ALANI GİBİ ORTALIK GEÇENLERDE MAMA YEDİRİYORUM KIZA TAM AĞZI DOLUYKEN HAPŞURDU Bİ GÜLÜYO Bİ GÜLÜYO ORTALIK KENDİ BEN BATTIK TABİİ HANIM PEK Bİ MUTLU BABASI GELDİ HALİMİZİ GÖRÜNCE ÇOCUĞUN AĞZI BURNU MAMA TABİİ NE KIZ BU HAL KÖPEK YALASA SURATINI DOYAR VALLA DEMEZ Mİ KOPTUM BEN SONRA İKİMİZDE DUŞA kaydirigubbakcemile3
BU ARADA HERKEZLERE GÜNAYDINLAR ..... SULTANCIM DOĞUM HİKAYENE BAYILDIM
BENDE HEPİNİZİ AYRI AYRI MERAK EDİYORUM İNANNIN TANIŞMAYI ÇOK İSTİYORUM EŞİMİN AKRABALARI DAĞILMIŞ VAZİYETTE ANKARA BURSA KIRIKKALE ANTALYA ŞEKLİNDE GELME DURUMUM OLDUĞU ANDA MUTLAKA HABER VERİCEM BELKİ SİZLERİ GÖREBİLME FIRSATIM OLUR .....
kızlar biz ceyoyla yani elifle taaa çocukluktan hatta ilk okuldan tanışık çıktık çok sevindim
günaydın kızlar canım çok sııkın 2 3 gündür bebeğimin bakıcısına sinir olmaya başladım
dışarı çıkarma diyorum beni dinlemiyor yapacağını yapıyor dün çok sinirlendim cepini arıyorum açmıyor evi arıyorum açmıyor delirtim sonunda açtı annesine gitmiş telaşla telefonunu evde unutmuş bende söyledim söyleyeceğimi sert konuştum ama ilk başta ona dedim tek şartımız var diye evden dışarı çıkmayacak kimse gelmeyek diye ama dinlemiyor kadın aynı apartmada oturuyoruz o yüzden evine gidip duruyor delircem ya aklım hep evde
ayyy canım yaaa hakkatten zor iyi yapmışsın sert konuşmakla yüz bulsaydı gerisi gelirdi belkiii çalışan annelerin işi gerçekten zor biz daha 2 sene önce ev aldık kredi ödemesiniş yapıyoruz eğer böle bir ödeme söz konusu olmamış olsaydı kesinlikle iş hayatım ara verirdim... 2. Bebeği o yüzden biraz geç düşünüyorum evde kendim büyütmek istiyorum
evet gulşen bende cok sevındım senın zilli ne alemde
sürekli evi arıyorum kontrol için bakalım bir daha yapmayacam dedi görecez inş yapmaz
bide bugün 3 gün kakasını yapmadı offff ya anne olmak ne zor bide çalışan anne olmak daha zor gecem gündüzüm klamadı evdeyken hep süt sağacam diye uğraşıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bunalımlardayım bugünlerde
ayyy canım yaaa hakkatten zor iyi yapmışsın sert konuşmakla yüz bulsaydı gerisi gelirdi belkiii çalışan annelerin işi gerçekten zor biz daha 2 sene önce ev aldık kredi ödemesiniş yapıyoruz eğer böle bir ödeme söz konusu olmamış olsaydı kesinlikle iş hayatım ara verirdim... 2. Bebeği o yüzden biraz geç düşünüyorum evde kendim büyütmek istiyorum
oof süper sürpriz olacak desene bizimkilerde şehir dışında gidince deliriyolar sevinçten ama sizin içinde çok iyi olur daha güzeldir orada havalargünaydın kızlarrr.....arkadaşım gelecek kahvaltıya,yarında ayvalık' a annemlerin yazlığına gidiyoruz aslında haftasonu yola çıkmayı planlıyorduk ama eşim izin almış,anneanneye sürpriz yapıcaz,bakalım bizi görünce şok olacak...kadıncağız telefonda soruyor bugün cumartesi kaçta burda olursunuz diye, bendee valiz topluyorum bu sırada...
bu arada çiçek can çokkkkk tatlı maşallah...o şeftalili yanaklarını yerim ben onun
cnm paraya ihtiyacı var falan yazmışsın ama bu çocuk da senin herşeyin ve çıkma deyince çıkmasının ya da söölediklerini yapmamasının bi mantığı yok ihtiyacı olan işini iyi yapar yanılıyo muyum sen aklın orda bu kadar kötü gün geçirmeye devam edeceksen başkasına baksan olmaz mı sözünü dinleyeceksürekli evi arıyorum kontrol için bakalım bir daha yapmayacam dedi görecez inş yapmaz
bide bugün 3 gün kakasını yapmadı offff ya anne olmak ne zor bide çalışan anne olmak daha zor gecem gündüzüm klamadı evdeyken hep süt sağacam diye uğraşıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bunalımlardayım bugünlerde
sanırım kolik bizi yeniden ziyaret ediyor....1 haftadır akşamları coşuyor yine ağlıyor bir yarım saat sonra o kız sanki o değil gülücükler falan...sanırım bizim kolik kronikleşti.....mafoldumben
kıyamam yaa bu kolik en fazla 6. aya kadar mı sürüyordu allah kolaylık versin cnm
sanırım kolik bizi yeniden ziyaret ediyor....1 haftadır akşamları coşuyor yine ağlıyor bir yarım saat sonra o kız sanki o değil gülücükler falan...sanırım bizim kolik kronikleşti.....mafoldumben
iyi yapmışsın canım tavrını belli et tabi.....ve evet çalışan olmak çok güç....
bize bu tempoyla 2.hayal olur sinem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?