2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlarrr.....arkadaşım gelecek kahvaltıya,yarında ayvalık' a annemlerin yazlığına gidiyoruz aslında haftasonu yola çıkmayı planlıyorduk ama eşim izin almış,anneanneye sürpriz yapıcaz,bakalım bizi görünce şok olacak...kadıncağız telefonda soruyor bugün cumartesi kaçta burda olursunuz diye, bendee valiz topluyorum bu sırada...
bu arada çiçek can çokkkkk tatlı maşallah...o şeftalili yanaklarını yerim ben onun

günaydın kızlar canım çok sııkın 2 3 gündür bebeğimin bakıcısına sinir olmaya başladım
dışarı çıkarma diyorum beni dinlemiyor yapacağını yapıyor dün çok sinirlendim cepini arıyorum açmıyor evi arıyorum açmıyor delirtim sonunda açtı annesine gitmiş telaşla telefonunu evde unutmuş bende söyledim söyleyeceğimi sert konuştum ama ilk başta ona dedim tek şartımız var diye evden dışarı çıkmayacak kimse gelmeyek diye ama dinlemiyor kadın aynı apartmada oturuyoruz o yüzden evine gidip duruyor delircem ya aklım hep evde

sürekli evi arıyorum kontrol için bakalım bir daha yapmayacam dedi görecez inş yapmaz
bide bugün 3 gün kakasını yapmadı offff ya anne olmak ne zor bide çalışan anne olmak daha zor gecem gündüzüm klamadı evdeyken hep süt sağacam diye uğraşıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bunalımlardayım bugünlerde

günayyyyyyyyyyyyyyydın anneciklerr opuyorumnanaktan

bugün çok enerjik olmalıyım hihoyyyt
doktor randevumuz var bakalım kaç kilo olduk
ordan kargoya gidicez yaseminin hediyesini göndericeez
ordan avm ye gidicez alınacaklar varrr

sultan biz bugün şeftali püresi yiyoduk derken can tabağa bi yumruk attı sonuç böyle

AY MAŞALLAH YAA YUMUK YUMUK YERİM BEN SENİİİ SÜPER OLMUŞ VALLA BİZDE KAŞIK MAMALARINA BAŞLADIĞIMIZDAN BERİ SAVAŞ ALANI GİBİ ORTALIK GEÇENLERDE MAMA YEDİRİYORUM KIZA TAM AĞZI DOLUYKEN HAPŞURDU Bİ GÜLÜYO Bİ GÜLÜYO ORTALIK KENDİ BEN BATTIK TABİİ HANIM PEK Bİ MUTLU BABASI GELDİ HALİMİZİ GÖRÜNCE ÇOCUĞUN AĞZI BURNU MAMA TABİİ NE KIZ BU HAL KÖPEK YALASA SURATINI DOYAR VALLA DEMEZ Mİ KOPTUM BEN SONRA İKİMİZDE DUŞA kaydirigubbakcemile3

BU ARADA HERKEZLERE GÜNAYDINLAR ..... SULTANCIM DOĞUM HİKAYENE BAYILDIM

BENDE HEPİNİZİ AYRI AYRI MERAK EDİYORUM İNANNIN TANIŞMAYI ÇOK İSTİYORUM EŞİMİN AKRABALARI DAĞILMIŞ VAZİYETTE ANKARA BURSA KIRIKKALE ANTALYA ŞEKLİNDE GELME DURUMUM OLDUĞU ANDA MUTLAKA HABER VERİCEM BELKİ SİZLERİ GÖREBİLME FIRSATIM OLUR .....

ayyy canım yaaa hakkatten zor iyi yapmışsın sert konuşmakla yüz bulsaydı gerisi gelirdi belkiii çalışan annelerin işi gerçekten zor biz daha 2 sene önce ev aldık kredi ödemesiniş yapıyoruz eğer böle bir ödeme söz konusu olmamış olsaydı kesinlikle iş hayatım ara verirdim... 2. Bebeği o yüzden biraz geç düşünüyorum evde kendim büyütmek istiyorum

Çiçek her derde devaopuyorumnanaktan

ay çok kalabalıklaşmışız ne oldu bebişlerin gece uykularu düzene girdi sanırsam çiçekçim can bey çok tatlı çıkmış maşallah.......................

Çiçek bayıldım bu fotoğrafa.Bence Can şaşırmış gibi bakıyor.Saçlar da uzamış daha yakışıklı olmuş.

kızlar teşekkür ederiz sizinde vukuatlarınızı bekliyoruz ihhihiw

kızlar biz ceyoyla yani elifle taaa çocukluktan hatta ilk okuldan tanışık çıktık çok sevindim

yok artık biri komşu çıkar biri okul arkadaşı. hani bana hani bana:)

oh ne güzel sevinecek anneanne:)

bakalım daha neler yaşiicaz bebikolar sayesinde:)

Günaydııııııııınnnn!!!!

kızlar biz ceyoyla yani elifle taaa çocukluktan hatta ilk okuldan tanışık çıktık çok sevindim

Ne güzel tesadüf.Ben de istiyorum ya(

Bence de sık kontrol etmekte fayda var.

doğru söylüyorsun hayat zor bende kızıma daha iyi bir gelecek için çalışıyorum bende bakmak isterdim ama yapacak birşey yok çok zor valla
bende 2 inciği düşünmüyorum ilerde ne olur bilememde

evet gulşen bende cok sevındım senın zilli ne alemde

sanırım kolik bizi yeniden ziyaret ediyor....1 haftadır akşamları coşuyor yine ağlıyor bir yarım saat sonra o kız sanki o değil gülücükler falan...sanırım bizim kolik kronikleşti.....mafoldumben

iyi yapmışsın canım tavrını belli et tabi.....ve evet çalışan olmak çok güç....

bize bu tempoyla 2.hayal olur sinem

çiçekcim bilmiyorum ki çıkarmaz inş sabahtan beri 3 kere aradım ya olmazsa kamera koyalım eve diyoruz ya bide utanıyorum tanıdık şimdi annesi bizim apartmada oturuyor karşı apartmandada kendi oturuyor çıkarmaz umarım ama korktu dün ona baktırmayacam diye sonuçta ihtiyacı var paraya onun için ii oldu ama anlamıyor işte kadın akşama kadar oturuyor evde sadece kızıma güzel baksın bişey istemiyorum ondan temizlik olayına falan girdirmiyorum başka kadın gelip yapıyor daha ne istiyor anlamadım tek şartımız var evden çıkmasın birde çoçuğu var zırt pırt gelip duruyor eve tamam gelsin ama ben yokken gelmesin çoçuk sonuçta 10 yaşlarında falan

al işte sabah sabah moral bozukluğu hazır çiçekte buralardayken bir kaynana - görümce muhabbeti anlatayım size ..... az önce görümcem aradı bu akşam bize gelecekmiş zeynebi sevmeye buyur gel dedim havadan sudan konuştuk işte napıyorsun ne ediyorsun felan pazar günü kayınvalidelerle birlikte ist / kasımpaşaya görümcemin nişanlısını görmeye gittik (kendileri asker) tamer herkeze sarılmak öpmek v.s. muhabbet adam bana nazlı anlamadım ben başta zaten vakitte kısıtlıydı bitti döndük işte dönerken gene aynı herkezlere sarılmak öpmek annecim babacım (yağcı) eşime abicim benle bi kuru tokalaştı saol dedi o kadar neyse bende sordum az önce telefonda konuşurken dedim tamer bana soğuk davrandı gibi geldi bir problem mi var ben mi öle hisettim dedim olayın nereye dayandığını duyunca şok oldum vede üzüldüm zeynep doğduğunda görümcenin nişanlısı askere gideceğinden el öpmeye gelmiş hemde bebeği görmeye gelmişti (gittiği tarihten hesaplıyorumda 15-18 günlük bişeydi zeynep bu olay olduğunda) ben bebeği emziriyorum kapı çalıpta tamerin geldiğini öğrenince yakalarımı felan toparladım hoş geldin dedim bebeği gösterdim ve alıp odama gittim emzirmeye devam ettirmek için ..... tabi bizim kız uyudu bebeği yatağında bıraktım kendim içeri geçip oturdum biraz sonra izin isteyip odama geçtim kardeşim teyzelerim felan var görümce nişanlısının yanından kalkmıyo neyse onlar giderken gene doğrulup hayırlı teskereler diledim kapıdan yolcu ettim o günden bu yana daha ilk pazar günü görme fırsatım oldu soğukluğunun sebebi buymuş ben o akşam ona bi hoş geldin bi güle güle demişim ilgilenmemişim bebeğide alıp odama kapanmışım bunlar olduğunda sadece 15 günlük yada 18 günlük doğum yapmıştım (sezeyanlı) ben mi yalnışım arkadaşlar bu insanlar mı çok anlayışsız siz yorum yapın

oof süper sürpriz olacak desene bizimkilerde şehir dışında gidince deliriyolar sevinçten ama sizin içinde çok iyi olur daha güzeldir orada havalar
cnm paraya ihtiyacı var falan yazmışsın ama bu çocuk da senin herşeyin ve çıkma deyince çıkmasının ya da söölediklerini yapmamasının bi mantığı yok ihtiyacı olan işini iyi yapar yanılıyo muyum sen aklın orda bu kadar kötü gün geçirmeye devam edeceksen başkasına baksan olmaz mı sözünü dinleyecek

hayaller olmadan insanlar yaşayamazmış umut dünyası işte ha ha haaaaa kısmet şimdilik aklımızdaki buda bakalım gelecek neyi getircek önümüze ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…