2009 Nisan Anneleri buraya

kesinlikle tesadüf ya etrafımda o kadar doğum yapmış yapan insan var ki kesinlikle eşimle gitmiyorum kendime de gidip yarım saat durup kalkıyorum insan yaşayınca daha iyi anlıyor

görümcem tabi haklı buluyo sen böle böle yaptın sinem abla ne bekliyordun ki diyo akşama sorcam ben ona neyi beklediğimiiii

ay sorma yaaa çok komikti hemde üzüldüm haline neyse bugün geçer biter hepsi inşallah ...

nedir bu eşlerin ailelerinden çektiğimiz

düngece eşimle kötü tartıştık ailesi yüzünden şimdi küsüz mafoldumben

boş ver takılma herkez görmek istediği pencereden bakıyor olaylara nasılsa gelir konuşursunuz anlatırsın bu kaynanaları napmak lazım yaaa bilmiyorum kiiii

ay ben bilseydim gidermiydim gülşencim öğrenmiş oldum doğum yaptığında o benden beter olacak antalayaya evleniyo yanına giden onun yatılı gidecek bakalım lohusalıkta kocandan başka erkek olunca evde (baban bile olsa) nasıl zor oluyormuş görecek o yazılıyo bunlar bir bir yeri zamnı gelince hapsi hatırlatılacak .....

yok ya takılmıyorum da çok sinirleniyorum çok saçma geliyor bana böle şeylerle uğraşmak kesin çizgi çekemiyorum ki eşim kırılır diye allahtan eşim durumların farkında da en büyük destekçim o oldu ailesine karşı

ayy yavrum yaaa aşılar ağır geliyo tabii küçücük bedenlere:)

bakalım bizim de haftaya 4. ayımız doluyo çok heyecanlıyım ve sanki bu ay çok kilo almadı o yüzden de mutluyum

çiçek alemsin yapma bebekler kilo alsın diye bekıyoruz sen kilo almadı diye mutlu oluyorsun yumuk yumuk ne güze bebeşin var yerim ben onu bayıldım resimlerine nazar değmesin ...

canım iyi demişsin ama keşke her pazar alıştırmasaymışsınız bu böyle gidecek hiçbir pazarınız kendinize kalmiicak.

çiçekcim süpersin yaa :) iyi süper bundan alayım hemen bugün beğendim
bakalım işe yarayacakmı demekte fayda var

eşimin ofisinde bi problem vardı bi toplantıya katılamiicaktı o kalemi koymuş biyere elemanların onun hakkında neler konuştuğunu öğrendi:)

aay sadece kendi yaptığımı anlatınca ne kadar cadı göründüm lülülülülülü

bu da ayrı bir deli sanırım

HEM NE DELİİİ
CEREMESİNİ BİZE YÜKLEYEN CİNSİNDEN klava:

EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN EŞLER İŞİN İÇİNE KARIŞTI MI HEPTEN İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALIYOR OLAYLA ...

YA ÇİÇEK SÜPERMİŞ BU KALEM GİTTİ GİDİYOR MU DEMİŞTİN ? CADIARZU

yalnız 2 saat kayıt yapıyormuş ilave kart ile 15 20 saat diyorlar o kadar çekim yaparmı bana biraz fazla geldi ama bilgin varmı çiçek senin ne kadar kayıt yaptığına dair

deniz sen benim kötü gelin ünvanımı elimden almaya adaysın yani:)

cnm aslında yaptığım şey kötü değil mantıklı olan ama mantıklı olanı sööleyince kötü oluyoruz napalım..birde bizim aramız iyiydi kayınvalideyle severdim aradım hep ama lohusalık dönemim de deli etti beni yaşadığım zorlukları hep aradım onunla paylaştım ama o ne yaptı bana iyi görünüp oğluna bi ısrar bi ısrar onu yapın bunu yapın bi baktım eşimle aramı bozuyo resmen o zaman kötü gelin oldum işte kaydirigubbakcemile2

selam kıslar.....
inşallah iyisinizdir.... bakıyoru yine kaynanalar gelmiş akla klakları ağrıtılmış......... offfffffff yaramı deşmeyin... geçen gece pınar uyudu saat 3 biz eşimle annesi yüzünden atıştık neyse ki uzun süre küs kalmadık.... sevmiyorum kaynanayıııııııııı

yine kaynanalar çekiştirilmiş.sizin kaynanalarda çekiştirilmeyecek gibi değil Allah sabır versin.zor valla

kızlar can sabah 5 de uyanmıştı ve hala uyumadı dünde böyle yapmıştı günde 1 saat belki uyuyo ben dayanamam o kadar uykusuzluğa el kadar şey nasıl dayanıyo yıkadım mamasını yedirdim üstüne meme verdim uyumadı salladım uyumadı şimdi annem geldi oyun oynuyo onunla aman Allahım ya

Canım dısarı cıkarmasını istememekten kastın annesine götürmemek mi yoksa sokaga cıkarmamak mı? annesine götürmesin tabi, çocugu da gelmesin sonucta zarar verebilir sevmek isterken bile ama belki kadın da cocuguna söz geçiremiyor öyle yakın olunca evler.belki de cocugun evde zarar vereceginden endişelenip annesine iniyor, çocuk orda oyalansın ben de bebege bakayım diye. belki durmuyor seninki, baska eve gidince ilginç geliyor susuyor. iyi yapmıssın sert cıkmakla ama bir de al kadını karsına konus bakalım. neden annesine gitme ihtiyacı hissediyor diye? bu söylediklerimi sor, belki sana söylemeye cekiniyordur, ne bileyim.

yaşasınnn! :lepi:

Canım tabi ki onlar anlayıssız. erkek oldugu için de anlayıssız .yalnız görümcenle aran nasıl, günahını almıs olmayayım ama görümcen de doldurmus olabilir nişanlısını. bak görüyor musun sana hiç ilgi göstermedi,aldı bebegi çekildi odasına, bir haller oldu zaten buna iyi ki bir çocuk dogurdu, naz yapıyor 15 gün olmus hala sancı mı olur vs. gibikötükedihüso

kızımın durmaması imkansız çok uslu bir bebek ağlamaz bile... çoçuğuda o kadar küçük değil söz geçirebilir yani kendi ihtaiyaçları için iniyor gidip sohbet ediyor ne bileyim bir işi oluyor ondan iniyor alıp alıp çoçuğu gidiyor misafiri geliyor annesine iniyor kaç kere söyledim canım güzellikle anlamadı artık dün çok kötü konuştum
inş işe yarar

canım hiiç tartışma bence. serinkanlı davran. sen de evleneceksin,sen de doğuracaksın o zaman ben sana bu yaptıklarını söylediklerini hatırlatıcam, bebeginle odana cekildiginde gelip sen bebegi bizden esirgiyor musun niye gelmiyorsun yanımızda otursana,uzansana diyecegim. o zaman anlarsın beni de. ben şimdi sana ne kadar anlatsam boş türkü gibi bir kulagından girer öbür kulagından cıkar, eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar de kapa konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…