- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
15 günlük lohusa kadından nasıl bi ilgi bekliyosa şaşkın bide görümcenin nişanlısı yani yakın akraba da değil ben hiç istemiyordum erkek misafir lohusayken ya aşırı kanamam vardı yerimden kalkarken 10 kere düşünüodum bulaşmışmıdır die göğüslerim çok hassasdı sütyen falan takmak istemiodum valla bunlar ders oldu lohusa ziyaretine asla eşimle gitmem kendim gidincede yarım saat bile durmam ziyaretin makbulü kısa olan öyle zamanlarda
kesinlikle tesadüf ya etrafımda o kadar doğum yapmış yapan insan var ki kesinlikle eşimle gitmiyorum kendime de gidip yarım saat durup kalkıyorum insan yaşayınca daha iyi anlıyor
Bak sen şu yeni damata,saf mı ne,bizim buralarda luhusa kadının yanına erkekler gitmez bile,yani eskiden bu daha geçerliymiş,annem hep bunu der.ama artık devir değişti,geliyorlar ama baksana neler düşünmüş,kapris bile yapmış.Tabi ki sen haklısın,hem sen gidip görüşmüşsün bile.Görümcen de onu haklı görüyor olmalı ki rahat rahat anlatmış.
görümcem tabi haklı buluyo sen böle böle yaptın sinem abla ne bekliyordun ki diyo akşama sorcam ben ona neyi beklediğimiiii
aay kıyamam sinirini bebekten çıkardı desene bizim de 15 gün sonra aşılarımız geçen sefer rota da karın ağrısı diğerlerinde de ateş olmuştu şimdi olmaz inşallah
bu arada normal mamaya geçtik 4 gündür gaz women oldu bizimki dr u aradım sindirim sistemi alışamamıştır dedi gaz için şurup verdi gaz da bitsin ööle geç dedi çorbaya falan bu ağustos biraz zor geçecek sanırım mamaya alış,aşılar,ek besin, bir de kullanacağımız demir ilacı da karın ağrısı yapabiliyomuş bu sıcakta hadi hayırlısı üstüste bi sürü şey
ay sorma yaaa çok komikti hemde üzüldüm haline neyse bugün geçer biter hepsi inşallah ...
nedir bu eşlerin ailelerinden çektiğimiz
düngece eşimle kötü tartıştık ailesi yüzünden şimdi küsüz mafoldumben
boş ver takılma herkez görmek istediği pencereden bakıyor olaylara nasılsa gelir konuşursunuz anlatırsın bu kaynanaları napmak lazım yaaa bilmiyorum kiiii
seninde üzüldüğün şeye bak sinem niye tavır yapmışş....ben olsam yerinde görmeye bile gitmem damadı ne işim var orda.......sinir olurum ben böyle henüz aileden bile olmayan kimselerin ahkam kesmesini.....inşallah görümcen doğum yapınca herkesi sonsuz bir şefkatle kucaklar ne diyim....aksi takdirde sen damat beye usulünce lafı koyarsın
ay ben bilseydim gidermiydim gülşencim öğrenmiş oldum doğum yaptığında o benden beter olacak antalayaya evleniyo yanına giden onun yatılı gidecek bakalım lohusalıkta kocandan başka erkek olunca evde (baban bile olsa) nasıl zor oluyormuş görecek o yazılıyo bunlar bir bir yeri zamnı gelince hapsi hatırlatılacak .....
sinemsin boşver üzülme sakın ne düşünürlerse düşünsünler sen yeni doğum yapmışsın bide onlara ilgimi göstereceksin bende yeni doğum yapmıştım bebeğim 1 haftalık falandı bana dolup geldiler evime eşimin ablası kardeşi falan bende pek ilgilenmedim neymiş ben onlara yemek yapmamışım insanlar bir alem annem vardı yanımda bir sürü şey hazırladı çayın yanına ayıp ya bu insanlar aman kafama bile takmadım sende öyle yap
çiçekcim sağol bir inceleyim şu kalemi :..............
yok ya takılmıyorum da çok sinirleniyorum çok saçma geliyor bana böle şeylerle uğraşmak kesin çizgi çekemiyorum ki eşim kırılır diye allahtan eşim durumların farkında da en büyük destekçim o oldu ailesine karşı
ayy yavrum yaaa aşılar ağır geliyo tabii küçücük bedenlere:)
bakalım bizim de haftaya 4. ayımız doluyo çok heyecanlıyım ve sanki bu ay çok kilo almadı o yüzden de mutluyum
çiçek alemsin yapma bebekler kilo alsın diye bekıyoruz sen kilo almadı diye mutlu oluyorsun yumuk yumuk ne güze bebeşin var yerim ben onu bayıldım resimlerine nazar değmesin ...