aynen dilek keremde öyle birkaç gündür uykusu var uyutmaya çalışıyorum dalamıyor ağlıyor birde illa kucakta uyuyacak kafasını koltuk altıma gömüyor uyutana kadar canım çıkıyorAllah kavuştursun canım.
geçen gördüm yine camlarınız siliniyodu ama kim siliyodu göremedim.
seni düşününce ben bile fenalaşıyorum valla.
ya beni oğlanda iki gündür dedeğin gibi çirkef ağalamayı öğrenmiş ağlayıp duruyo
özellikle uyutmaya çalıştığımda çıldırıyo oysa gözünden uyku akıyo gözüme baka baka bağıra bağıra ağlıyo delirtti ya beni.
hadi muhtardan haber çıkmış bizim ihtiyar heyeti kayıp hala.
çiçekkkkk nerdesinnnnnnnn
selam kıslarrrr
benim moral sıfır.... artık rahat rahat buraya giremem... bilin bakalım noldu... şirvan ın hesap eşim şehir dışına çıkıyo, sadece kız kardeşi gelcek derken annesi de geliyo.... yani kaynana geliyo... offfff ben tek kalırdım yaaaa... dua edin.... zaten biliyosunuz. hamileyken son hafta benden beklentiye giren kadın şimdi nasıl davranabilir ki..... canım çok sıkkın yane... dün tartıştık eşimle çok kötü.... sonra barıştık ama ben kırgınım.... zaten son zamanlarda hep annesini savunur oldu...... sinirlerim zıp zıp........ bi de pınar cabası.... gece 4e kadar bağırdı... sonunda dayanamayıp calpol verdik......................
bu arada jeandark Allah kavuştursun caım....
hoşgeldin bilge
biz de teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktanhepsi cadı bunların...nasıl davranacağını şaşırıyor insan.....teşekkür ederiz aliye teyzesi:asigim: bizde selenin saçlarını çok seviyosss
ya aslında bugün yarın da bakıyım böyle deli gibi devam ederse gidip bi idrar tahlili yaptırayım diyorum belki idrar yollarında falan bişey var işerken canı yanıyo falan diye düşünmeye başladım .bu kadar sebepsiz deli gibi mi ağlıyo bağırıyo seninkide.
ya beni oğlanda iki gündür dedeğin gibi çirkef ağalamayı öğrenmiş ağlayıp duruyo
özellikle uyutmaya çalıştığımda çıldırıyo oysa gözünden uyku akıyo gözüme baka baka bağıra bağıra ağlıyo delirtti ya beni.
aynen canım bi anda basıyo yaygarayı.geçen yazlıkta hamakta mızırdanıyodu.aldım kucağıma bi bağırdı susturamıyorum.yatırdım koltuğa üstüne başına bakıyım diye sustu gülmeye bile başladı. anlamadım gittitam bvöyle anlatırken keremde uyuyordu uyanmış gittim yanına günaydın annem dedim öptüm anam o nasıl bir bağrış ağlamak katıla katıla gözyaşlarıyla sanarsınki canını acıttın bu sabahta yaptı aynısını yarında yaparsa doktorunu arıcam acaba bi yerimi ağrıyor acab çişini yaparken pipisimi acıyorCADIARZU
aay ne bu böyle kızlar bebişlerin hepsi aynı anda aynı şekilde edepsizlik yapmaya başladı hepsi aynı anda hasta değildir herhalde geçiş dönemleri oluyo ya bunların huy değiştiriyolar ööle bişey herhalde
Eşim askere gitti dün. :a015:
kızlar ben eğitici annelik kurslarına gitmiştim 3. aydan sonra ağlayark anneyi kullanmaya başlıyo gayet normal yani.......................
bundan sonra gece kucakta yada memede uyumak isteyecekler elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız heheh..............................
şemşamercim aslında bırakacan kendi uyuyacak yatakta ağlarsa yatakta sakinleştirip tekrar tekrar bırakmamız gerekiyo ama biz türkler malum çocuk azıcık mızırdansa hemen kucağa alıyoruz sonra uykusuz geceler başlıyo......................
kızlar ben eğitici annelik kurslarına gitmiştim 3. aydan sonra ağlayark anneyi kullanmaya başlıyo gayet normal yani.......................
bundan sonra gece kucakta yada memede uyumak isteyecekler elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız heheh..............................
şemşamercim aslında bırakacan kendi uyuyacak yatakta ağlarsa yatakta sakinleştirip tekrar tekrar bırakmamız gerekiyo ama biz türkler malum çocuk azıcık mızırdansa hemen kucağa alıyoruz sonra uykusuz geceler başlıyo......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?