2009 Nisan Anneleri buraya

aynen dilek keremde öyle birkaç gündür uykusu var uyutmaya çalışıyorum dalamıyor ağlıyor birde illa kucakta uyuyacak kafasını koltuk altıma gömüyor uyutana kadar canım çıkıyor

ayy cnm senin eşinde bi alem hem biliyor anlaşamadığını hemde yinede anasını getiriyor
ay sende alırsın pınarı kucağına oturrursun
tabi onlardan fırsat kalırsa:)
Allah kolaylık versin

hepsi cadı bunların...nasıl davranacağını şaşırıyor insan.....teşekkür ederiz aliye teyzesi:asigim: bizde selenin saçlarını çok seviyosss
biz de teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktan

ama o zaman başka belirtiler de olmazmı ya. bizimki gündüz neredeyse hiç uyumuyor. bi iki kere yarım saat kadar. o ağlamayı da uykusandan yapıyor gibi geliyo bana.geçen gece de memeyi bulamadı karanlıkta.bibastı yaygarayı. koştur koştur mama yaptık ta zor susturduk.

aynen yaa ağlamayan çocuk 2 gündür bağıra bağıra ağlıyo ama bişeyi yok yani kucakta gezsin oynasın sürekli ama uykusu gelince dediklerinin aynısını yapıyo valla büyüme işareti mi bunlar :uhm:

tam bvöyle anlatırken keremde uyuyordu uyanmış gittim yanına günaydın annem dedim öptüm anam o nasıl bir bağrış ağlamak katıla katıla gözyaşlarıyla sanarsınki canını acıttın bu sabahta yaptı aynısını yarında yaparsa doktorunu arıcam acaba bi yerimi ağrıyor acab çişini yaparken pipisimi acıyorCADIARZU

kızlar bişey söleyim eger bebişleriniz çok aglıyosa bi kaç kaşık su verin yani benm sıpa çok aglarsa bu susadıgını gösteriyoo deneyin derim vallla benm cadı gezmeyide arabayıda çok seviyo bizim sorunda arabada arkaya oturmak istemiyoo önde durrsa çöok iii

aay ne bu böyle kızlar bebişlerin hepsi aynı anda aynı şekilde edepsizlik yapmaya başladı hepsi aynı anda hasta değildir herhalde geçiş dönemleri oluyo ya bunların huy değiştiriyolar ööle bişey herhalde

aynen canım bi anda basıyo yaygarayı.geçen yazlıkta hamakta mızırdanıyodu.aldım kucağıma bi bağırdı susturamıyorum.yatırdım koltuğa üstüne başına bakıyım diye sustu gülmeye bile başladı. anlamadım gitti

bence de ya hepsi aynı olduğuna göre dönemsel bişeydir

galiba dönemsel kızlar. bizim kızda durduk yere bağırmaya başladı. demin eccik öpmüştüm nasıl ağladı. bide ben onun ağlayışına bayılıyom çok içleniyo. o çenesini yiyesim geliyo. sırf bunun için geçen bi ağlatayım dedim çok azcık bacağına vurdum amma minnacık öyle bi ağladı sonra pişman oldum tabi bilseydim o kadar ağlayacağını vurmazdım.mafoldumben

kızlar ben eğitici annelik kurslarına gitmiştim 3. aydan sonra ağlayark anneyi kullanmaya başlıyo gayet normal yani.......................

bundan sonra gece kucakta yada memede uyumak isteyecekler elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız heheh..............................

zaten bizimki memede ve kucakta 5 dakkada dalıyo ve çok derin uyuyo. insan onların o masumluklarına kıyamadığından başta hoş geliyoda sonrası nasıl olu bilemeyecem helede işe başlayınca

şemşamercim aslında bırakacan kendi uyuyacak yatakta ağlarsa yatakta sakinleştirip tekrar tekrar bırakmamız gerekiyo ama biz türkler malum çocuk azıcık mızırdansa hemen kucağa alıyoruz sonra uykusuz geceler başlıyo......................

canım bana kalsa öyle yapacamda eşim durmuyoki. doğduğu günden beri adamın kucağında. eh öyle oluncada alıştı tabii:1closedeyes:

beeen almıyoruuuuuuuuuuuuum uyansa bile bi bakıyorum uzaktan yatıyorum ama uyumuyorum 5 dk. sonra bi bakıyorum uyumuşş alıştırmayın bencede

aay çoook teşekkürler yaa içim rahat etti şimdi zaten bende sallayarak uyutmaya alıştırmadım şimdiye kadar gazlı olduğu halde yani.. ama benimk, acaip inatlaşıyo şimdi ama bende yüz vermiyorum yani istersen mamayı yiyerek uyursun yoksa yorulur kendi kendine uyursun modundayım ama gerçekten çok zorluyo bi taviz versem yandık,çok haklısın

Ah canım ben bıraksam bile eşim bırakmıyo çocuk biraz ağlasa panik oluyo hemen neyi var niye ağladı yok şöyle mi böyle mi derken yani hiçbir şey istediğimiz gibi olmuyor anlıyacağınız.:teselli::teselli: Bu arada biz ankaralı nisan anneleri olarak 8 ağustosta buluşuyoruz haberin varmı eğer gelmek istersen özelden mesaj atabilirsin adersi veririz.

idili kucağa almazsak apartman imza toplayıp bizi atar eminim.....benim kızım hiç kendi kendine uyumadı ki birde ilgilenmeyip kendi haline bırakıcam öle uyucak hee.....gülerim valla....gece uyumalarına bile geçişi 1 saati buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…