ekim ben meyve suyu bir kaç kez verdim ama heo kendim sıktımda verdim o %100 meyvesularınada hiç inanmıyorum
anne sütü alıyormu bebişin
nasıl yaptın temizlik ya ben bişey yapamıyom bebişle anca ortalık düzeltme
kızlar ya ömer sadece beni emiyor daha bir kere bile mama vermedim sofrada yediğimiz şeylerin sularından tattırıyorum şapırdata şapırdata yiyo acaba bende meyve sularına başliimmi dr başlama dedi ama çocuk istio sanki bide beni bırakırmı acep ne dersiniz
canm beni emmiyo kızım yaklaşık 1 aydr benm gögüsüm ucu pek yok hastanede bi tutamamıştı biz annmle emiyo zannediyodk ama emmiyomş bu yüzden ateşi 38 falan çıkmştıı küvezde kaldı 5 6 saat eve geldim biraz sagdım sonrada kendi bıraktı diliyle ittiriyoo kafasını ceviriyo verdgim zamn aglıyoo anlıcan emmiyo zaten gögüsümden sütte gelmiyoo
temizligimi ben kendim yaptım büyük temizligi bile annem sadece halılrımı yıkadı cam falan hepsini ben temizldm zeynebi uyyutuyrm işe koyuluyom uyandıgında da pusete yatırıyorum beni gördgü için aglamıyoo
ben acayip tembel oldum ya
yemek bile yapmak çok zor geliyor,
temizlik desen hep bi bahanem var
Herkese teşekkürler.
Daha haber alamadım. Bebek de 2 gecedir çok huzursuz. Anladı babasının yokluğunu herhalde. Devamlı emmek istiyor gece.
selam kızlar. uzun zamandır giremedim yine.ne haberler var hiç bilmiyorum. bi yaramazlık yoktur inşallah. bikaç günlüğüne yazlığa gittik yine. dün geldik ama selen hiç durmuyo. bütün gün huysuzlandı ağladı. hiçbirşeyden memnun olmuyor. dün en sonunda bi ağrısı var heralde diye fitil koyduk. şimdiye kadar hiç kullanmamıştım. o bile uyutmadı. bugün biraz daha iyi.
kızlar bi de araabada hiç durmuyor bizimki. ne oto koltuğunda ne kucakta hep ağlıyor. yolculuk zehir oluyo ikimize de. kendi arabasında gezmeyi de sevmiyo. kucakta gezicek illa. sizde de varmı böyle huylar.
gündüzleri de artık hiç emmiyo. çok üzülüyorum ona da. gece 1 ya da 2 kere uyanıp emiyo okadar. gündüz sağıp vermeye çalışıyorum ama ona da çoğu zaman fırsat vermiyo. inşallah bitmez sütüm. ek gıdaya sizlere göre geç kaldık galiba. geçen ay başlamıştım. dr verme deyince bıraktım. ama 4. ayımız bitti artık. haftaya dr a gidicez. bugün biraz şeftali suyu versemmi diyorum.
bi mesajda tüm gelişmeleri yazıyım dedim:) uzun oldu galiba
Allah kavuştursun canım.Herkese teşekkürler.
Daha haber alamadım. Bebek de 2 gecedir çok huzursuz. Anladı babasının yokluğunu herhalde. Devamlı emmek istiyor gece.
Temizlik deyince bana fenalık geliyo yaaaa delikafaduldendelikafadulden
yaaaa ben heveslenmiştim veririm die ama içimden bi ses hayır diodu sizde böle deyince bende biraz daha bekliim bari birde kızlar ömer hiç durmuyo artık nerdeyse hep ayakta gezmek istiyo ve ağlamayı öğrendi ama nasıl bi çirkef ağlayışı var görmeniz lazım kucağa alınınca hemen ses kesilio birde emmeyi istemiyo sanki alıyo bırakıo ağlıyo memede falan noluyo bu çocuklara anlamadım sıcakmı yoksa büyüyolarmı
bu arada şirvan msj atmış annesindeymiş gezenti hatun
yalnız değiliz demekki. millet arabayla gezerken uyur. bizimki feryat figan kucak istiyo. gülşencim idilde çok tatlı bu arada. bayılıyorum onun şaşkın cin bakışlarınatipik biz işte.....idilde öle arabadan nefret ediyor her türlüsünden.....
selen de öyle dilek. uykusu var ama uyuyamıyor o yüzden de çok ağlıyor. inan bi yerine bişey mi girdi ısırdı falan diye soyuyorum hemen. o kadar bağırarak ağlıyo yani.Allah kavuştursun canım.
geçen gördüm yine camlarınız siliniyodu ama kim siliyodu göremedim.
seni düşününce ben bile fenalaşıyorum valla.
ya beni oğlanda iki gündür dedeğin gibi çirkef ağalamayı öğrenmiş ağlayıp duruyo
özellikle uyutmaya çalıştığımda çıldırıyo oysa gözünden uyku akıyo gözüme baka baka bağıra bağıra ağlıyo delirtti ya beni.
hadi muhtardan haber çıkmış bizim ihtiyar heyeti kayıp hala.
çiçekkkkk nerdesinnnnnnnn
kızlar ya ömer sadece beni emiyor daha bir kere bile mama vermedim sofrada yediğimiz şeylerin sularından tattırıyorum şapırdata şapırdata yiyo acaba bende meyve sularına başliimmi dr başlama dedi ama çocuk istio sanki bide beni bırakırmı acep ne dersiniz
selen de öyle dilek. uykusu var ama uyuyamıyor o yüzden de çok ağlıyor. inan bi yerine bişey mi girdi ısırdı falan diye soyuyorum hemen. o kadar bağırarak ağlıyo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?