2009 Nisan Anneleri buraya

günaydııınn

gunaydın nisan anacıkları
benım kendi anamla kayganam arasında 1 yas fark var daha 2 side 50 yok ama anam değilde kayganam pek bi kıskanc

gelinlerini kızları gibi görmüyorlarki onların gözünde gelin rakip hiçbi konuda altta kalmamaları lazım.

canım allah kolaylık versin çok zor ecrinde son 1 haftadır çok huysuz 10 dk uyuyor resmen geçen gün 1 saatcik uyu bende azıcık kestieyim diye yalvarıyodum çocuğa :kedi:

benim çakma kaynana facebooka üye olmuş arkadaşlık isteği göndermiş :roflol:
balkondan atlasam o da atlarmı acep delikafadulden
buraya da üye olursa şaşırmıcam vallahi :roflol:

kaynana genç olunca böyle oluyo 39 yaşında daha benden 13 yaş büyük kaynanam var haliyle en büyük zevki benimle aşıkatmak

çok komik yaa.. allah sabır versin sana canım. seninki kaynana değil de yaş itibariyle görümce gibi zaten.

Eşim askere gitti dün. :a015:

allah kavuştursun. turkbayragi

Herkezlere gÜnaydınlarrrr bu hafta yıllık ızınler baŞladı bende acayıp yoĞunlaŞtım Çok bulunamıycam sohbetlerde ama elımden geldıĞınce takıp etmeye ÇalıŞıyorum ÖpÜyorum hepınızı bu arada jeandark allah kavuŞtursun canım sızıde ...

kızlar pazar günü elayı oyuncağını gösretererek oyalıyo oynatıyordum ki elimden göbeğine düşüverdi ama canı acıyamaz çok hafif bişeydi ama nasıl ağlamaya başladı yaa zor susturdum büyük ihtimalle çok korktu ilk defe böyle bişey yaşıyoruz 1 saat sonra uyudu ve aynı ağlamayla bağırarak kalktı şimdi 2 gündür gündüz uykularında o şekilde ağlayarak uyanıyo zamanlama tesadüf mü yani bazı bebekler ağlayarak uyanır ya ona mı başladı bizimki yoksa o korkudan dolayı mı sizce hiç böyle ağlayarak uyanmazdı ya
yaklaşık 1,5 saattir uyuyo 3 kere o şekilde ağladı emzik biberon la susturdum ama bu gazdan değil eminim

canım geçmiş olsun, bir süre korktugu için böyle tepki verebilir ama bebekler cabuk unuturlar, seninki aglama zamanına da geçmiş olabilir yani.

saol cnm di mi yaa bebekler ööle bi dönem geçiriyo, ağlayarak uyanıyolar uzun bi süre yeğenlerimden hatırladığım kadarıyla garip bi durum değil sanırım çoğu bebek yapıyo

slm kızlar öldüm yaa evi temizledim 10 başlamştım yeni bitti bende bittim tabi sizler naslsnz offf sınava 1 ay var ben adam gibi başlamdım dahaaaaa

kızlar birde sizler bebişlerinize meyve suyu içiriyosnz ya meyvelerden mi sıkıyosnz yoksa %100 meyve suları var bunlarımı içiriyosnz ben şeftali içiriyorum şuan ama kendim sıkıyorum

saol dilek daha öncede kızını anlattığında içim rahatlamıştı....demek ki sonradan uslu melekler olabiliyorlar sidalden belli....inşallah benim kızımda öyle olur....

Eşim askere gitti dün. :a015:

Allah kavuştursun canım benimde evliyken gitmişti............

saol cnm di mi yaa bebekler ööle bi dönem geçiriyo, ağlayarak uyanıyolar uzun bi süre yeğenlerimden hatırladığım kadarıyla garip bi durum değil sanırım çoğu bebek yapıyo

evet bazen benimkide uykusundan dudağını büzerek kalkıyor çok üzücü hakikaten....

kızlar birde sizler bebişlerinize meyve suyu içiriyosnz ya meyvelerden mi sıkıyosnz yoksa %100 meyve suları var bunlarımı içiriyosnz ben şeftali içiriyorum şuan ama kendim sıkıyorum

ekim ben meyve suyu bir kaç kez verdim ama heo kendim sıktımda verdim o %100 meyvesularınada hiç inanmıyorum

anne sütü alıyormu bebişin

nasıl yaptın temizlik ya ben bişey yapamıyom bebişle anca ortalık düzeltme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…