gunaydın nisan anacıkları
benım kendi anamla kayganam arasında 1 yas fark var daha 2 side 50 yok ama anam değilde kayganam pek bi kıskanc
günaydın kızlar yaa 2 gündür 5 saat spor falan yapıyomuş gibiyim çok yorgunum çook elanın gazı bu arada 4. ayımız bitti hala var yaa( bir de gündüz uyku saatini 1 ,5 saate indirmesi beni mahvetti çok şükür bu seferde gece uyuyo ama gündüz uyumayan gazlı çocuk ne yapar kucaktan inmez ( kol kası yaptım valla 2 günde
Eşim askere gitti dün. :a015:
benim çakma kaynana facebooka üye olmuş arkadaşlık isteği göndermiş :roflol:
balkondan atlasam o da atlarmı acep delikafadulden
buraya da üye olursa şaşırmıcam vallahi :roflol:
kaynana genç olunca böyle oluyo 39 yaşında daha benden 13 yaş büyük kaynanam var haliyle en büyük zevki benimle aşıkatmak
kızlar pazar günü elayı oyuncağını gösretererek oyalıyo oynatıyordum ki elimden göbeğine düşüverdi ama canı acıyamaz çok hafif bişeydi ama nasıl ağlamaya başladı yaa zor susturdum büyük ihtimalle çok korktu ilk defe böyle bişey yaşıyoruz 1 saat sonra uyudu ve aynı ağlamayla bağırarak kalktı şimdi 2 gündür gündüz uykularında o şekilde ağlayarak uyanıyo zamanlama tesadüf mü yani bazı bebekler ağlayarak uyanır ya ona mı başladı bizimki yoksa o korkudan dolayı mı sizce hiç böyle ağlayarak uyanmazdı ya
yaklaşık 1,5 saattir uyuyo 3 kere o şekilde ağladı emzik biberon la susturdum ama bu gazdan değil eminim
canım seni öyle iyi anlıyorumki benim kızımda en az seninki kadar uykusuz kuduruk
bi kızdı. 72 saat uyumadığımı bilirim.iki saat uğraşırdım 5 dakika uyurdu.
ne ev işi ne yemek hiçbişey yapamazdım ev dandiniydi.benim uykusuzluktan piskolojim berbattı.koçişe bile sardırıyodum valla kafayı.sallamaktan deliye dönüyodu sıpa ama gözler kocaman kocaman açık oluyodu.tam uyudu diye yatırıyodum odadan çıkmadan çiyaklıyodu.hiç yere yatırıpta etrafa baktığını falan hatırlamıyorum ve daha neler neler..
amaaaaaaaaaa o benim prensesim şimdi inanılmaz anlayışlı tatlı bir hanımefendi olduki
bana o günleri unutturup bide kendine kardeş yaptırdı.
eminim sende emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaksın.
bazı bebekler böyle oluyor durumu kabul edip kendini olabildiğince
strese sokmamak yapabileceğin tekşey ne yazıkki.
saol cnm di mi yaa bebekler ööle bi dönem geçiriyo, ağlayarak uyanıyolar uzun bi süre yeğenlerimden hatırladığım kadarıyla garip bi durum değil sanırım çoğu bebek yapıyo
kızlar dün gece şirvana msj attım nerelerdesin die hala cvp gelmedi yaa 3 gündür yok buralarda bişey olmasın
kızlar birde sizler bebişlerinize meyve suyu içiriyosnz ya meyvelerden mi sıkıyosnz yoksa %100 meyve suları var bunlarımı içiriyosnz ben şeftali içiriyorum şuan ama kendim sıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?