2009 Nisan Anneleri buraya

valla bende almıyorum bazen ağlıyo... hele gece kesinlikle emzirsemde hiç muattap olmadan geri yatıyorum geceyle gündüzü ayırsın yani...................................

bbiliyorum canım dozkan söyledi ama ben hafta sonu kıbrısta olacam ayın 22 sine kadar yokum.......................

ewet gazlı ve kolikli bebekler için bunu yapması çoook zor deli gibi ağlatıp ağlamaktan canı çıkıncada uyumasını sağlamak lazım ama biz kolay kolay yapamayız yaa yani şımarıklıktan ya da uykuya bi türlü dalamadığından ağlıyorsa tamam ama gaz kolik yok canı acırken öyle bırakılmaz bende gazını çıkarıncaya kadar sabrediyorum ama çok da taviz vermiyorum

Bi geçmişe bakım dedim sanki benimki beynimi okudu feryat figan ağlıyo kaçtım ben akşam bakarım artık...

evet deniz bende taviz vermiyorum hele geceyse zaten taviz veresim yok hatta alasım var:)) taviz vermiyorumdan kastım hiç konuşmuyorum sadece konuya odaklanıyoruz...sallanıcaksa sallanıyor,yicekye yiyor ama konuşmakta istiyor abla ona hayır diyorum bir tek....hihoyyyt

cnm senin kızın gece uykusu da hafif ya ondan çok haklısın bende sadece ihtiyacını gideriyorum uyuyo allahtan ama işte gaz yoklarsa sabaha karşı o zaman kalkıp duruyorum mama ya da emzik verşyorum sadece kucağıma alsam sallasam ooo başa çıkılmaz

kımseler yok aslında bende yoktum uzun zamandır,ıstanbuldayım 1 haftadır ama tekrar mersıne döneceğız moralım berbat Kaanla kötüyüz yanılmıyorsam ıyı şeyler olmayacak o hıç kabullenmıyor ama eskısı gıbı değılız neyse ben çok doluyum hıç gırmeyeyım,önümüzdekı hafta anca gırebılırım zannedersem hepınızı öpüyorum

Eşim askere gitti dün. :a015:

Allah kavuştursun canım.

Kolay gelsin...

ben acayip tembel oldum ya

yemek bile yapmak çok zor geliyor,

temizlik desen hep bi bahanem var

Aynen ya.Yemek yapmamak için kendimce bahaneler üretip duruyorum.Bakalım nereye kadar?Zaen eylülde işe başlama fikrine de hiç hazır değilim(

kızlarr ben geldim çok hastaydım bebeğe annem baktı hep şimdi iyiyim ama

Geçmş olsun tatlım.Merak ettik seni.Ve de özledik:))

ÖZlemcim çok üzüldüm ya.Dilerim herşey kısa zamanda düzelir.

çiçek çok geçmiş olsun cnm elinde bebekle hasta olma k çook zor ama iyiki annen var,bu arada burası zaten durgundu bi de sen yoktun.alışmışız valla sen yokken bi garip geliyo bi daha hasta olmaa :))
ekim sanada geçmiş olsun cnm ama kısa bi süre sonra alışacaksın sende annenin yokluğuna üzülme bende yanlız bakanlardanım bebeğime yani hasta olsam sadece eşim var yanımda

özlemcim düzelir inşallah canım merak etme sen uzun zamandır mersindeydin dimi belki ondan kaynaklanmıştır
gunaydın nisan anacıkları kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah

kızlarr ben geldim çok hastaydım bebeğe annem baktı hep şimdi iyiyim ama

çok geçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim, özledik seni .a.s.

umarım herşey yoluna girer canım. :teselli:

günaydın nisan analarııı noluya nazar değiyo bize hasta olanlar sorun yasayanlar ...allah yardımcınız olsun canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…