- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
idili kucağa almazsak apartman imza toplayıp bizi atar eminim.....benim kızım hiç kendi kendine uyumadı ki birde ilgilenmeyip kendi haline bırakıcam öle uyucak hee.....gülerim valla....gece uyumalarına bile geçişi 1 saati buluyor
ewet gazlı ve kolikli bebekler için bunu yapması çoook zor deli gibi ağlatıp ağlamaktan canı çıkıncada uyumasını sağlamak lazım ama biz kolay kolay yapamayız yaa yani şımarıklıktan ya da uykuya bi türlü dalamadığından ağlıyorsa tamam ama gaz kolik yok canı acırken öyle bırakılmaz bende gazını çıkarıncaya kadar sabrediyorum ama çok da taviz vermiyorum
amanin kimsede yok kaçıom ben yine kıslar
kızlarr ben geldim çok hastaydım bebeğe annem baktı hep şimdi iyiyim ama
Eşim askere gitti dün. :a015:
Herkezlere gÜnaydınlarrrr bu hafta yıllık İzİnler baŞladı bende acayİp yoĞunlaŞtım Çok bulunamıycam sohbetlerde ama elİmden geldİĞİnce takİp etmeye ÇalıŞıyorum ÖpÜyorum hepİnİzİ bu arada jeandark allah kavuŞtursun canım sİzİde ...
ben acayip tembel oldum ya
yemek bile yapmak çok zor geliyor,
temizlik desen hep bi bahanem var
kımseler yok aslında bende yoktum uzun zamandır,ıstanbuldayım 1 haftadır ama tekrar mersıne döneceğız moralım berbat Kaanla kötüyüz yanılmıyorsam ıyı şeyler olmayacak o hıç kabullenmıyor ama eskısı gıbı değılız neyse ben çok doluyum hıç gırmeyeyım,önümüzdekı hafta anca gırebılırım zannedersem hepınızı öpüyorum
kımseler yok aslında bende yoktum uzun zamandır,ıstanbuldayım 1 haftadır ama tekrar mersıne döneceğız moralım berbat Kaanla kötüyüz yanılmıyorsam ıyı şeyler olmayacak o hıç kabullenmıyor ama eskısı gıbı değılız neyse ben çok doluyum hıç gırmeyeyım,önümüzdekı hafta anca gırebılırım zannedersem hepınızı öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?