günaydın nisan anneleri...
bende uzun zamndır yoktum günler nasıl geçiyor bilmiyorum bu hastalk beni bitirdi bi fırsat bulsamda yatsam diye öyle bakınıyorum derkeeeen
bebeğini düşürenler kervanına bende katıldım ama benimki biraz tehlikeli bir düşüş oldu eşimle güya yemek yiyecektik restorana oturmamızla bebeğin oto koltuğundan beton zemine yüzüstü düşmesi bir oldu tam iki saat ağladı tomografi çekildi şükür iyiyiz moralma falannda yok ama ömrümden ömür gitti ağzımda yaralar çıktı hala o anı düşündükçe kötü oluyorum....
neyse hepinize hayırlı kandiller şifa dualarımızda bütün anne ve bebeklerini unutmayalım olurmu çok ihtiyacımız var....
selam kıslarrrr
benim moral sıfır.... artık rahat rahat buraya giremem... bilin bakalım noldu... şirvan ın hesap eşim şehir dışına çıkıyo, sadece kız kardeşi gelcek derken annesi de geliyo.... yani kaynana geliyo... offfff ben tek kalırdım yaaaa... dua edin.... zaten biliyosunuz. hamileyken son hafta benden beklentiye giren kadın şimdi nasıl davranabilir ki..... canım çok sıkkın yane... dün tartıştık eşimle çok kötü.... sonra barıştık ama ben kırgınım.... zaten son zamanlarda hep annesini savunur oldu...... sinirlerim zıp zıp........ bi de pınar cabası.... gece 4e kadar bağırdı... sonunda dayanamayıp calpol verdik......................
bu arada jeandark Allah kavuştursun caım....
aynen yaa ağlamayan çocuk 2 gündür bağıra bağıra ağlıyo ama bişeyi yok yani kucakta gezsin oynasın sürekli ama uykusu gelince dediklerinin aynısını yapıyo valla büyüme işareti mi bunlar :uhm:
galiba dönemsel kızlar. bizim kızda durduk yere bağırmaya başladı. demin eccik öpmüştüm nasıl ağladı. bide ben onun ağlayışına bayılıyom çok içleniyo. o çenesini yiyesim geliyo. sırf bunun için geçen bi ağlatayım dedim çok azcık bacağına vurdum amma minnacık öyle bi ağladı sonra pişman oldum tabi bilseydim o kadar ağlayacağını vurmazdım.mafoldumben
kızlar ben eğitici annelik kurslarına gitmiştim 3. aydan sonra ağlayark anneyi kullanmaya başlıyo gayet normal yani.......................
bundan sonra gece kucakta yada memede uyumak isteyecekler elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız heheh..............................
kızlarr ben geldim çok hastaydım bebeğe annem baktı hep şimdi iyiyim ama
kımseler yok aslında bende yoktum uzun zamandır,ıstanbuldayım 1 haftadır ama tekrar mersıne döneceğız moralım berbat Kaanla kötüyüz yanılmıyorsam ıyı şeyler olmayacak o hıç kabullenmıyor ama eskısı gıbı değılız neyse ben çok doluyum hıç gırmeyeyım,önümüzdekı hafta anca gırebılırım zannedersem hepınızı öpüyorum
bende uzun zamndır yoktum günler nasıl geçiyor bilmiyorum bu hastalk beni bitirdi bi fırsat bulsamda yatsam diye öyle bakınıyorum derkeeeen
bebeğini düşürenler kervanına bende katıldım ama benimki biraz tehlikeli bir düşüş oldu eşimle güya yemek yiyecektik restorana oturmamızla bebeğin oto koltuğundan beton zemine yüzüstü düşmesi bir oldu tam iki saat ağladı tomografi çekildi şükür iyiyiz moralma falannda yok ama ömrümden ömür gitti ağzımda yaralar çıktı hala o anı düşündükçe kötü oluyorum....
neyse hepinize hayırlı kandiller şifa dualarımızda bütün anne ve bebeklerini unutmayalım olurmu çok ihtiyacımız var....
tüm herkese hayırlı kandiller allahım tüm dualarınızı kabul eylesin.benim oğluşum bugun aşı oldu ve ateş düşürücü ağrı kesici verdim uyuyo şimdi canım çok ağladıama hrşey onun iyiliği için... yaaa benim oğlum ne zaman kilo alıcak bilmiyorum moralim bozuluyo emziriyorum yeterince sütüm var günde 2 kez kaşık mamasıda veriyorum mamayı çok severek yiyo ama fazla kilo almıyo 5.150 olmuş daha ..gerçi doğum kilosu azdı 2.400 ama dr boyuna gidiyo seninki diyo gerçi önemli olan sağlığı ama beni anne olarak siz anlarsınız içim rahat etmiyo işte...
mrb arkadaşlar çok rahatsızdım uzun zamandır giremedim..hala da çok fazla ağrım var dua ederseniz çok sevinirim yumurtalıklarımı üşütmüşüm sancı yapıyo doğum sancısı çekmedim ama bu beni mahvetti..hepinizin ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum şimdiden teşekkürler..
bu arada özlemcim çok üzüldüm ya..inşallah eşinle probleminizi en kısa sürede çözersin..bu zamanda onlara çok ihtiyacımız var..
hekesi öpüyorum allaha emanet olun..
aay üzüldüm cnm çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız inşallah çok korkmuştur yavrucak ama allahtan birşeyi yokmuş çok şükür[/QUOTE
teşekkür ederim canım evet aslında korkudan ağladı öyle birde hastanede doktorlar kucaktan kuccağa alınca ve tomıgrafide emziriyorum diye beni dışarıya çıkardılar iyice yıktı hastaneyi allah kimseniin başına vermesin...
amiiin inşallah böyle zamanda anne ve babmı daha iyi anladım ben hasta olduğumda niye bukadar önemsediklerini....canım geçmiş olsun ela ya ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum allah bi daha yaşatmasın inşallah ....
teşekkürler canım...çok geçmiş olsun canım
evet bende bağlamamıştım bidaha tabi böyle bir hata yapmayız..günaydın kızlar.hepinizin kandili mübarek olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
çiçekçim geçmiş olsun ciddi bişey değildir umarım.
özlem üzüldüm gerçekten durumuna. inşallah kısa zamanda herşey yoluna girer.
takvimcim ben de öyle bir problem yaşamadığım için bişey diyemicem
çok geçmiş olsun canım. betona düşmesi kötü olmuştur gerçekten. aslında hep koltukların kemerlerini bağlamak lazım ama bende bağlamıyorum
canım çok geçmiş olsun, oto koltugunda kemeri takılı değil miydi? ben hiç açmıyorum kemerini, olur ya arabası kayar elimizden masanın ucuna koyarız vesaire, ne olur ne olmaz diye, bak olmuş işte. allah korumus canım. bebekler iyileşiyor da bizim içimiz fena oluyor işte böyle düşündükçe. benimkinin de yere düşüş sesi gitmiyor aklımdan hala...
takılı değildi canım ya hep diyorum çok hareketlendi takalım artık diye ama ihmal işte birde altına penye battaniye sermiştim oyüzdende takmadım. şükür atlattı bebeğim alnında küçük bi kızarıklık var birde burnu şişmişti ogün ama doktor burnundan korkmayın bişey olmaz dedi..
herkesin kandili mübarek olsun bu arada...
evet çok çabuk büyüyorlar ve herşey her an olabilir teşekkür ederimcanm çok geçmiş olsnn oto koltugunda güvenlik kemerleri yokmuydu keşke baglasaydın artık büyüdüler heran her saniye ne olcak belli olmuyooo canm yaaa
mrb arkadaşlar çok rahatsızdım uzun zamandır giremedim..hala da çok fazla ağrım var dua ederseniz çok sevinirim yumurtalıklarımı üşütmüşüm sancı yapıyo doğum sancısı çekmedim ama bu beni mahvetti..hepinizin ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum şimdiden teşekkürler..
bu arada özlemcim çok üzüldüm ya..inşallah eşinle probleminizi en kısa sürede çözersin..bu zamanda onlara çok ihtiyacımız var..
hekesi öpüyorum allaha emanet olun..
sanada çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin annelere nazar deyiyor herhalde ben gerçekten inanmaya başladım...
çünkü düştüğümüz gün eve gelince tam iki saat başında nazar için okunan duaları okudum ve ağzımı hiç kapatmadan esnedim dua bitince esnememde geçti..çok korkuyorum nazardan ve deyiyor gerçekten o günde biz gezmeden geliyorduk akrabalarla herkes bişeyler söylemişti oğluma...
ne bileyim hala ordan düştüğüne inanamıyorum ters gelmesi çok enteresan sanki bi el gelip koltuğu ters çevirdi eşimle hala inanamıyoruz nasıl o şekiilde düştüğüne ..
tekrar hayırlı kandiller.ben kaçıyorum.malesef ütü yapmak zorundayım.
cnm senin kızın gece uykusu da hafif ya ondan çok haklısın bende sadece ihtiyacını gideriyorum uyuyo allahtan ama işte gaz yoklarsa sabaha karşı o zaman kalkıp duruyorum mama ya da emzik verşyorum sadece kucağıma alsam sallasam ooo başa çıkılmaz
kızlar sinirden ve çaresizlikten ağlamak üzereyimmafoldumben
oğlumun arasıra iştahsızlıkları oluyor.
dr.la görüştüğümüzde 3 saat arayla besle demişti.
4 saat beklesemde iştahsızsa içmiyor.
veeeee bugün iştahsız günümüzmafoldumbenmafoldumben
en son sabah 9:00da 60cc mama içti ve bu saate kadarda süt yada mama veremedim.
uyutup vermeyi denedim malesef uyanıp ağladı.kafamçokkarıştı
tekrar uyuttum.
cicibebe ekleyip vermeyi denedim yine çözüm olmadı.
mamayı mı beğenmiyor diye düşündüm ama aptamil1,sma,hero baby denedim içmedi.
ne yapıcam bilmiyorum:uhm:
yardımmmmmm lütfenn,fikri olan var mı?
kızlar sinirden ve çaresizlikten ağlamak üzereyimmafoldumben
oğlumun arasıra iştahsızlıkları oluyor.
dr.la görüştüğümüzde 3 saat arayla besle demişti.
4 saat beklesemde iştahsızsa içmiyor.
veeeee bugün iştahsız günümüzmafoldumbenmafoldumben
en son sabah 9:00da 60cc mama içti ve bu saate kadarda süt yada mama veremedim.
uyutup vermeyi denedim malesef uyanıp ağladı.kafamçokkarıştı
tekrar uyuttum.
cicibebe ekleyip vermeyi denedim yine çözüm olmadı.
mamayı mı beğenmiyor diye düşündüm ama aptamil1,sma,hero baby denedim içmedi.
ne yapıcam bilmiyorum:uhm:
yardımmmmmm lütfenn,fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?