2009 Nisan Anneleri buraya

benmkızım kaşık mamasınıda biberonuda yiyo valla hatt biberonu sıpa artık kendi tutuyo bi kaç dk valla çok şaşıyorummm

canm çok geçmiş olsnn oto koltugunda güvenlik kemerleri yokmuydu keşke baglasaydın artık büyüdüler heran her saniye ne olcak belli olmuyooo canm yaaa

merhabalar arkadaşlar.öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun.lütfen bu gece birbirimize çok dua edelim.rabbim bebeklerimize ve bize sağlık versin inşallah.

Takvımcım bende bÖle bır problem yaŞamadım ama Şunu sÖyleyebılırım kaŞıkla deneyebılırsın ÇÜnkÜ daha Öncekı sayfalarda da yazmıŞtım bulabılırsın benım kızımda bıberonu deĞılde bıberon mamasını kabul etmedıĞınden bıberonla veremıyoruz reddıyor bızde kaŞıkla verıyoruz baylıp yıyo valla (tabı ıÇınde cıcıbebeyle) bunu doktorumuzda sÖlemıŞtı zeynep sÜreklı reddedınce napabıleceĞımızı telefonla danıŞmıŞtım bazı bebekler kaŞıkla yemeyı tercıh edebılırler demıŞtı ..... Bıde bÖle dene ıstersen

Allah yardımcın olsun.zor valla.ben de ramazan da gelecekler diye çok korkuyorum.gülfemi özledik de bahaneleri oldu artık.:umursamaz:

aynen ya gülfemin de huyu değişti.çok ağlayan bi bebek değildi.sadece gaz sancıları oluyo çocuğun haklı olarak ağlıyo.ama şimdi hep ağlıyo mızırdanıyo kucaktan inmek istemiyo.çok zorlaştı.benim de belim ağrıyo ama kucaktan indiremiyorum.:gitme:

kız selinay desene asıl olay şimdi başlıyo.ya dişleri gelmeye başladığı için huysuzlanıyo olabilirler mi.benim kızın eli hep ağzında ve salyaları çok arttı.

kızlarr ben geldim çok hastaydım bebeğe annem baktı hep şimdi iyiyim ama

çok geçmiş olsun.ne güzel hastalandığında bebeğe annen bakabiliyo.keşke benim annem de isatnbulda olsaydı.

canım sıkma canını 3 gün önce biz de eşimle çok kötü tartıştık.benim de hala kırgınlığım var.galiba onlara olan ilginin azalmasından rahatsız oluyolar.

çok geçmiş olsun.

kilo benim de içimde kanayan yara.4. ayımız bitiyo daha 6 kiloyu göremedik.:çok üzgünüm:

hepinizin kandilini kutluyorum canım arkadaşlarım bol bol dua edelim bu gece inşallah.

mrb arkadaşlar çok rahatsızdım uzun zamandır giremedim..hala da çok fazla ağrım var dua ederseniz çok sevinirim yumurtalıklarımı üşütmüşüm sancı yapıyo doğum sancısı çekmedim ama bu beni mahvetti..hepinizin ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum şimdiden teşekkürler..

bu arada özlemcim çok üzüldüm ya..inşallah eşinle probleminizi en kısa sürede çözersin..bu zamanda onlara çok ihtiyacımız var..

hekesi öpüyorum allaha emanet olun..

canım çok geçmiş olsun.inaşllah en kısa zamanda iyleşirsin.

croxilex geçmiş olsun canım
megul şirvan annesindeydi yarın girerim demişti dün için ama gelmedi poseidon denizi bilmiyorum valla hergün işyerinden giriyodu ama

Geçmişler olsun halemoon

tekrar hayırlı kandiller.ben kaçıyorum.malesef ütü yapmak zorundayım.

offf ütü benimde yığıldı eşim her sabah giyeceği pantolonla gömleği getiyo ütülüyorum okadar yazık bazen ben uyanmazsam kırışık kırışık giyip gidiyor...

kızlar sinirden ve çaresizlikten ağlamak üzereyimmafoldumben
oğlumun arasıra iştahsızlıkları oluyor.
dr.la görüştüğümüzde 3 saat arayla besle demişti.
4 saat beklesemde iştahsızsa içmiyor.
veeeee bugün iştahsız günümüzmafoldumbenmafoldumben
en son sabah 9:00da 60cc mama içti ve bu saate kadarda süt yada mama veremedim.
uyutup vermeyi denedim malesef uyanıp ağladı.kafamçokkarıştı
tekrar uyuttum.
cicibebe ekleyip vermeyi denedim yine çözüm olmadı.
mamayı mı beğenmiyor diye düşündüm ama aptamil1,sma,hero baby denedim içmedi.
ne yapıcam bilmiyorum:uhm:
yardımmmmmm lütfenn,fikri olan var mı?

aynen bende öyle yapıyorum gaz için damla iyi geliyor çok şükür bi problemimiz yok..Allah yardımcısı olsun uyumayan bebişlerin annelerine::::)))

üzme canım ya kendini. uyanırsa içer belki biraz dikkatini felan dağıt. sıcaksa bunalıyodur çocuk belki. bebklerin inadı tuttumu ne yapsan çare olmuyo en iyisi inatlaşmamk

canım benimki de sevmemişti söylediğin mamaları sonra humana verdim ve milupa milumil verdim içiyor şimdi.kaşık maması da veriyorum.iştahsızlığı belki diş çıkarıyorsa ondan da olabilir tatlım..Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…