2009 Nisan Anneleri buraya

ewet bizde düşenler kervanına girdik kızlar ela koltuktan düştü hemde önünde üstüste 2 minder varken allahtan önce mindere düşüp yavaşlamış sonra tahtaya neyse allah korudu

yok yok nazar var bizde nazar diyorum ama bakın arkası kesilmiyo canım çok geçnmiş olsun çok şükür ki yumuşak zemin amanallah koruyor meleklerimizi..

ewet bizde düşenler kervanına girdik kızlar ela koltuktan düştü hemde önünde üstüste 2 minder varken allahtan önce mindere düşüp yavaşlamış sonra tahtaya neyse allah korudu

ay ay ay verilmiş sadakanız varmış çok büyük geçmiş olsun bizimkide geçen ay ana kucağından kafalama merdivenlerden düşüyodu hatta düşmesine ramak kalmıştı ana kucağıyla güneşliğinin arasına sıkışmıştı o da olmasa kafasının üstüne düşücekmişsenağlama

saol cnm bizimkide alnının üzerine kaymış tüm ağırlığını alnı taşıyınca tabi kızardı şimdi inşallah şişmez vücut yukarda minderlerde alın yerde tahtadaydı yaa bi bağırdı koştum kurtardım ama çok ağlasmamasından anladım ki kaymış sanırım düşmemiş

telaşlanma o zmn bişeyi yoktur olsa ağlardı susturamazdın her bebeğin başına mutlaka gelirmiş küçük sıyrıklarla atlatırlar inş. ya da hiç olmasın cnm :teytey:

benim bebeğim çok ağladı susturamadık düştüğünde canım benim ya aslında hala korkuyorum bişey olmuşmudur diye ama tomografide bişey çıkmadı hatta susuturuyorduk 1-2 saniye sonra içini çekerek yine başlıyodu doktorun konuşmasını bile duyamıyordum bağırmasından...

ayyy yazık ya kıyamam çok korkmuş belliki annesi şoku üstünden atana kdr ağlar tabii bi keresinde bende eşimi yanıma çağırmak için seslenmiştim ki bu sesleniş biraz abartılı olmuş oğlum çok ağlamıştı hala daha yüksek ses duyduğunda gözleri açılır tomogrofidede bişy çıkmamışsa aorun yok demektir endişelenme bence hem onlar bzden daha sağlamlar maşallah

denedim kaşıkla canım ama yarısını döküyor
bide çabuk sıkılıyor kaşıkla

çok geçmiş olsun kızlar ikinize de. valla nazara geldik diyoruz da aslında nazar mazar hikaye, bizim bebişler büyüyor, hareketleniyor artık. inşallah daha kimsenin basına gelmez ama illaki her bebek yasıyor bu durumu bir iki kere. daha ne düşmeler ne çarpmalar olacak emekleyip yürümeye baslayınca kimbilir.. allah kazalardan korusun, dermansız dert vermesin kuzucuklarımıza. :Saruboceq:

inşaallah canım bişey yoktur benim oğlumzaten annesi gibi yüksek seeten ani hareketten korkardı şimdi iyice fena korkar oldu bakalım atlatırız inşaallah sağlıkları yerinde olsun bu gecece bol bol şifa duaları dileyelim...

canm şuan sadece emziriyomsn yoksa ek takviye varmı sana tavsiye kası yedir hemn çözüyo bak ben ne çektim tam 1 ay kakasını yapamdı kızım hep fitille yaptı

ay kızlar canm çok sıkkn biraz önce okuldan ark geldi liseden tabi şuan ünv okuyoo kendime bi kızıyorum ki neden bende salak gibi evlendim sanki koca yoktu ya bana okul durrmmda fena degilde bundan 3 sene önce 300 almştım ünv gidebiliyodm ama ben salak gibi evliligi seçtim babamn emeklrine çok üzülüyorum adamn yüzünü bi güldüremedk ablam 2 ünv bıraktı abim tıpı bıraktı ben desem böle çok üzülüyorum şimdi gerçi şuan açıkögretim okuyorum ama ünv olmayı isterdm

amin amin tşkler inş.bu yaşadıkları ilk ve son kötü anıları olur

Allah bebeklerimizi kazalardan belalardan kazalardan kötülüklerden kötülük düşünen insanlardan korusun yarabbiimmmm

canm şuan sadece emziriyomsn yoksa ek takviye varmı sana tavsiye kası yedir hemn çözüyo bak ben ne çektim tam 1 ay kakasını yapamdı kızım hep fitille yaptı

ewet sadece anne sütü alıyo kayısı suyunu 2 gündüğr sıkıp veriyorum kabız değil fakat 1.5 aylıkken başladı bu sorunumuz 3 günde bir fitille yaptırıyoruz alışacak diede korkuyorum seninki şimdi düzeldimi acaba dr.umuz kastı gıdaya geçince düzelir dedide katı gıdayada 6. ayda başlicaz dio nasl olcak bilmiormbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…