mrb arkadaşlar çok rahatsızdım uzun zamandır giremedim..hala da çok fazla ağrım var dua ederseniz çok sevinirim yumurtalıklarımı üşütmüşüm sancı yapıyo doğum sancısı çekmedim ama bu beni mahvetti..hepinizin ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum şimdiden teşekkürler..
bu arada özlemcim çok üzüldüm ya..inşallah eşinle probleminizi en kısa sürede çözersin..bu zamanda onlara çok ihtiyacımız var..
hekesi öpüyorum allaha emanet olun..
günaydın nisan anneleri...
bende uzun zamndır yoktum günler nasıl geçiyor bilmiyorum bu hastalk beni bitirdi bi fırsat bulsamda yatsam diye öyle bakınıyorum derkeeeen
bebeğini düşürenler kervanına bende katıldım ama benimki biraz tehlikeli bir düşüş oldu eşimle güya yemek yiyecektik restorana oturmamızla bebeğin oto koltuğundan beton zemine yüzüstü düşmesi bir oldu tam iki saat ağladı tomografi çekildi şükür iyiyiz moralma falannda yok ama ömrümden ömür gitti ağzımda yaralar çıktı hala o anı düşündükçe kötü oluyorum....
neyse hepinize hayırlı kandiller şifa dualarımızda bütün anne ve bebeklerini unutmayalım olurmu çok ihtiyacımız var....
kızlarr ben geldim çok hastaydım bebeğe annem baktı hep şimdi iyiyim ama
özlemcim üzme kendini canım bebk daha çok yeni kabullenmek özümsemek biraz zaman alabilr. bırakma kendini canım. allah yardımcın olsunkımseler yok aslında bende yoktum uzun zamandır,ıstanbuldayım 1 haftadır ama tekrar mersıne döneceğız moralım berbat Kaanla kötüyüz yanılmıyorsam ıyı şeyler olmayacak o hıç kabullenmıyor ama eskısı gıbı değılız neyse ben çok doluyum hıç gırmeyeyım,önümüzdekı hafta anca gırebılırım zannedersem hepınızı öpüyorum
günaydın nisan anneleri...
bende uzun zamndır yoktum günler nasıl geçiyor bilmiyorum bu hastalk beni bitirdi bi fırsat bulsamda yatsam diye öyle bakınıyorum derkeeeen
bebeğini düşürenler kervanına bende katıldım ama benimki biraz tehlikeli bir düşüş oldu eşimle güya yemek yiyecektik restorana oturmamızla bebeğin oto koltuğundan beton zemine yüzüstü düşmesi bir oldu tam iki saat ağladı tomografi çekildi şükür iyiyiz moralma falannda yok ama ömrümden ömür gitti ağzımda yaralar çıktı hala o anı düşündükçe kötü oluyorum....
neyse hepinize hayırlı kandiller şifa dualarımızda bütün anne ve bebeklerini unutmayalım olurmu çok ihtiyacımız var....
benmkızım kaşık mamasınıda biberonuda yiyo valla hatt biberonu sıpa artık kendi tutuyo bi kaç dk valla çok şaşıyorummm
mrb arkadaşlar çok rahatsızdım uzun zamandır giremedim..hala da çok fazla ağrım var dua ederseniz çok sevinirim yumurtalıklarımı üşütmüşüm sancı yapıyo doğum sancısı çekmedim ama bu beni mahvetti..hepinizin ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum şimdiden teşekkürler..
bu arada özlemcim çok üzüldüm ya..inşallah eşinle probleminizi en kısa sürede çözersin..bu zamanda onlara çok ihtiyacımız var..
bebişlerimize noluyo böyle ya.5 gündür bizim çok kötü gaz problemimiz var.en başa döndük sanki
şu anda gülfem fdizimde karın üstü yatıyo.yoksa ağlıyo.ütüm yarım kaldı.
aynı dertten muzdaribim arkadaşım
dr.browns aldım olmadı bebedor aldım olmadı dün gittim nuby anne göğsü şeklindeymiş sözde onu aldım olmadı emmiyor ememiyoooor
mamanın tadını beğenmemiştir dedim milumil aldım yok yok yok
tek istediği memeee delikafadulden
ama az kilo almıştı bu ay.böyle giderse mama takviyesine başlıcaz dedi doktor ben nasıl alıştıracağım hiç bilmiyorum bi o yana bi bu yana geveliyor ağzında diliyle ittiriyor zorlarsamda kusacak gibi öğürüyor
rabbime dua ediyorum daha çok sütüm olsun yavrum doysun kaşık mamalarına geçene kadar
canım acaba biberonla mı derdi var mamayla mı? sütünü sağıp biberonla verdin mi hiç, içiyor mu? kaşıkla vermeyi denesen milumil i bir şekilde?
benim sütüm çok azaldı ama ben inatla ek besine geçmiyorum.saat başı emziriyorum.kendim annemi emmemişim.galiba o yüzden çok hasta oluyorum.aynı şeyi kızım da yaşasın istemiyorum.6. aydan sonra geçecem ek besine inşallah.sütüüm artsın diye yapmadığım kalmadı.ama olamayınca olmuyomuş demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?