2009 Nisan Anneleri buraya

kızlarr ben geldim çok hastaydım bebeğe annem baktı hep şimdi iyiyim ama

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. nazar mı değdi ne oldu size böyle hep birden hastalandınız?
özlemcim üzme kendini canım bebk daha çok yeni kabullenmek özümsemek biraz zaman alabilr. bırakma kendini canım. allah yardımcın olsun

sağolun kızlar.
dişten bende şüpheleniyordum.
eller sürekli ağızda ama ağzına baktım bana bişey yok gibi geldi.
milumili duymuştum alıp başlıcam canım.
inş.faydası olur.
kaşık maması (sütlü pirinçli)bende denedim biberonla verdim ama onuda beğenmedi..
offfffffffffff aç olduğunu düşündükçe üzülüyorummmm.....

Croxılex canım geÇmıŞ olsun hayırdır kızlar nazara mı geldık nedır bu bÖleee hastalık haberlerı ÇoĞaldı dıkkat edın kendınıze ben yarım saate kadar Çıkıyorum kızımın yanına gıtcem hepınızın beraat kandılı mÜbarek olsun dualarımızın kabul olması dıleĞıyle

aysude naz biberondan içmiyorsa bence kaşıkla ver yada kaşık mamaları ver çünkü kaşıkla yedirmek daha kolay istemesede zorla yedirebilirsin
tabi zorlayıncada ilerde çocuklar yemek yemekten soğuyolarmış Allah yardımcın olsun arkadaşım

geçmiş olsun canım benim.........................

benmkızım kaşık mamasınıda biberonuda yiyo valla hatt biberonu sıpa artık kendi tutuyo bi kaç dk valla çok şaşıyorummm

aynen ekimcim maşallah bebişlere ............................................

sebze çorbası deniycen sadece patates ve havuçla............................

geçmiş olsun canım.................................

çiçekçim sanada geçmiş olsun canım...............................................

inşallah hasta nisan anaları biran önce düzelirsiniz.............................................

özlemcim takma kafana canım geçer inşallah.........................

öfff bugün bnmkide çok huysuz bunlar bizim haberimiz olmadan iletişimmi kuruyolar nekaydirigubbakcemile3 ben emziriyorum fakat bugün fazla direniyo noluyo anlamadım

bebişlerimize noluyo böyle ya.5 gündür bizim çok kötü gaz problemimiz var.en başa döndük sanki
şu anda gülfem fdizimde karın üstü yatıyo.yoksa ağlıyo.ütüm yarım kaldı.

çok geçmiş olsun canım. hay allah nasıl üşüttün yaz günü böyle?

bebişlerimize noluyo böyle ya.5 gündür bizim çok kötü gaz problemimiz var.en başa döndük sanki
şu anda gülfem fdizimde karın üstü yatıyo.yoksa ağlıyo.ütüm yarım kaldı.

geçmiş olsun canım. gaz problemi olunca kucağa alıp. karın omuza gelecek şekilde pışpışlıoz rahat çıkıyo. bide karnını ovunca çok seviyo.

bizimkininde gaz problemi var gazdan ziyade kakasını yapamadığı için sıkıntılı artık şu kaka sorunu çözülsede bende o da rahatlasak uykudayken sürekli sağa sola dönüyo gözlerinide açamıyo uykusu olduğu için yavrum bnm yaabenneyaptımki

canım acaba biberonla mı derdi var mamayla mı? sütünü sağıp biberonla verdin mi hiç, içiyor mu? kaşıkla vermeyi denesen milumil i bir şekilde?

canım acaba biberonla mı derdi var mamayla mı? sütünü sağıp biberonla verdin mi hiç, içiyor mu? kaşıkla vermeyi denesen milumil i bir şekilde?

göğsüm gözümden yaş gelecek kadar acıdığında sütü sağıp vereyim dedim onuda ememedi sütü sağınca göğsüm boşaldı dolsun diye beklerken daha çok acıktı sonra bi asıldı memeye allaaah delikafadulden

şemşamer canım hoşgeldin ya.uzun süredir rastlayamıyodum sana.oğluşlarının fotosunu gördüm.maşallah bittim gözlerine ikisinin de.

benim sütüm çok azaldı ama ben inatla ek besine geçmiyorum.saat başı emziriyorum.kendim annemi emmemişim.galiba o yüzden çok hasta oluyorum.aynı şeyi kızım da yaşasın istemiyorum.6. aydan sonra geçecem ek besine inşallah.sütüüm artsın diye yapmadığım kalmadı.ama olamayınca olmuyomuş demek ki.

bende saat başı emzirirdim fakat her saat başı emdiğinde sadece tek memeyi alırdı diğerine geçtiğinde kendini arkaya atardı kontrole gittiğimizde kaç saatte bir emzireyim diye sorunca 3-3.5 saat artık ideal demişti neden die sorduğumda siz doyduğunuz halde her saat başı bişy yiyebilirmisiniz demişti dr. bide her saat başı emzirmek gazı dahada arttırırmış bende şimdi dr.un dediğini uyguluyorum ve sorunumuz ortadan kalktı arada inatçılığı tutuyo ama çok şükür yinede emiyo

ewet bizde düşenler kervanına girdik kızlar ela koltuktan düştü hemde önünde üstüste 2 minder varken allahtan önce mindere düşüp yavaşlamış sonra tahtaya neyse allah korudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…