ay kızlar canm çok sıkkn biraz önce okuldan ark geldi liseden tabi şuan ünv okuyoo kendime bi kızıyorum ki neden bende salak gibi evlendim sanki koca yoktu ya bana okul durrmmda fena degilde bundan 3 sene önce 300 almştım ünv gidebiliyodm ama ben salak gibi evliligi seçtim babamn emeklrine çok üzülüyorum adamn yüzünü bi güldüremedk ablam 2 ünv bıraktı abim tıpı bıraktı ben desem böle çok üzülüyorum şimdi gerçi şuan açıkögretim okuyorum ama ünv olmayı isterdm
kızlar ben mayıs ayından beri süt sağıp derindondurucuya koyuyordum ..
çalışmaya başlarsam hazır olsun diye...
şimdi 6 ay daha evdeyim.. ne olacak o sütler....
poşetin üstünde derin dondurucuda 3-6 ay kalır yazıyor...
ahh ah ekim bende annemi dinleseydim şimdiye çoktan anaokulu öğretmeni olmuştumay kızlar canm çok sıkkn biraz önce okuldan ark geldi liseden tabi şuan ünv okuyoo kendime bi kızıyorum ki neden bende salak gibi evlendim sanki koca yoktu ya bana okul durrmmda fena degilde bundan 3 sene önce 300 almştım ünv gidebiliyodm ama ben salak gibi evliligi seçtim babamn emeklrine çok üzülüyorum adamn yüzünü bi güldüremedk ablam 2 ünv bıraktı abim tıpı bıraktı ben desem böle çok üzülüyorum şimdi gerçi şuan açıkögretim okuyorum ama ünv olmayı isterdm
saol canım hoşgeldin sanadakızlar ben geldim .....
hayırlı kadiller diliyoırummmmmm..
hadi hayırlı olsun cnm taşınıyomusun orayabu arada beğendiğimiz evi dün aldık.. tapu işlemleriyle uğraştık..
bugünde şirkete ve ssk ya gidip rapor işlerini ve yeni evin doğalgaz, elektrik sözleşmelerini hallettim..
bu hafta böyle koşturmaca geçti...
ama yarın evdeyim uzunca yazışırız artık...
eee mesajı atma saati gece 12 olunca :))bu arada sultancım beni merak edip msj göndermiş,, tabii ben mesajı geç görünce kıymeti kalmadı...
canım benimmmmm arkadaşını nasılda merak edermiş...
oh maşallah baran bey e büyümüşbu arada pazartesi dr. kontrolümüz vardı...
baranda biraz hırıltı vardı... göğsünde - şurup verdi.. 5 gün içeçek....ailede alerj,k b,r durum varmı diye sordu.. ananede ve babanede astım var dedim..
inş. kalıtsal olarak çoçuğa geçemez dedi.. korkuyorum bende şuan inş. olmaz....
onun dışında 6850 gr - ve 60 cm olmuşuz.. iyi dedi..
sende öncekileri ver şirvankızlar ben mayıs ayından beri süt sağıp derindondurucuya koyuyordum ..
çalışmaya başlarsam hazır olsun diye...
şimdi 6 ay daha evdeyim.. ne olacak o sütler....
poşetin üstünde derin dondurucuda 3-6 ay kalır yazıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?