2009 Nisan Anneleri buraya

her işte bi hayır vardır bende aynı durumdayım ama şikayetçi değilim çok şükür:Saruboceq:

kızlar ilk kez baranı tüm gün anneme bırakıp, pazar günü denize gittim.. 12 saat oğlumdan ayrı kaldım...
tel ağlama sesini duydum çok kötü oldum...

amam alıştık galiba.. 2 gündür anneme bırakıp dışardaki işlerimi hallettim..

topiğe girememe nedenim..
pazar günü :denizdeydim....
pazartesi evde temizlik vardı.. fırsat bulamadım.. akşamda kayınvalidemlerdeydik...
salı - çarşamba * annemllerdim..
ve sonunda evimdeyim..
geçmişi okumaya çalışıyorum...

bu arada beğendiğimiz evi dün aldık.. tapu işlemleriyle uğraştık..

bugünde şirkete ve ssk ya gidip rapor işlerini ve yeni evin doğalgaz, elektrik sözleşmelerini hallettim..

bu hafta böyle koşturmaca geçti...

ama yarın evdeyim uzunca yazışırız artık...

bu arada sultancım beni merak edip msj göndermiş,, tabii ben mesajı geç görünce kıymeti kalmadı...

canım benimmmmm arkadaşını nasılda merak edermiş...

bu arada pazartesi dr. kontrolümüz vardı...

baranda biraz hırıltı vardı... göğsünde - şurup verdi.. 5 gün içeçek....ailede alerj,k b,r durum varmı diye sordu.. ananede ve babanede astım var dedim..

inş. kalıtsal olarak çoçuğa geçemez dedi.. korkuyorum bende şuan inş. olmaz....

onun dışında 6850 gr - ve 60 cm olmuşuz.. iyi dedi..

özlemcim inş. biran önce kaanla aranız düzelir...(ben demiştim demek istemiyorum ama.. bir erkek o kadar yanlız bırakılmaz... sen mersinde 4 aydır - adam ist. )

çiçekçim gemiş olsun...

bu arada kızlar bebeklere artık dikkat edlim hareketlenmeler başladı... allah korusun kötü bişeyler olması n....

bu arada bende devamlı biberon alanlardanım...

dr.browns - nuby anne göğsü - geçen günde chicco eğilimli olandan aldım...
yavaş yavaş alışmaya başlıyor artık sıpa...
anne olmayınca mecburen ananesi dayıyor biberonu...,

ama ben gelince memeye bir saldırışı var... kıyamam yavruma...

kızlar ben mayıs ayından beri süt sağıp derindondurucuya koyuyordum ..
çalışmaya başlarsam hazır olsun diye...

şimdi 6 ay daha evdeyim.. ne olacak o sütler....

poşetin üstünde derin dondurucuda 3-6 ay kalır yazıyor...

Ek gıdaya geçince mamasına , çorbasına katabilirsin. Evde birine bırakıp çıkarsan onları içebilir.

ahh ah ekim bende annemi dinleseydim şimdiye çoktan anaokulu öğretmeni olmuştum
üzülme bak ne güzel sağlıklı bebeğin var

kızlar ben geldim .....

hayırlı kadiller diliyoırummmmmm..
saol canım hoşgeldin sanada

hadi hayırlı olsun cnm taşınıyomusun oraya

bu arada sultancım beni merak edip msj göndermiş,, tabii ben mesajı geç görünce kıymeti kalmadı...

canım benimmmmm arkadaşını nasılda merak edermiş...
eee mesajı atma saati gece 12 olunca :))

oh maşallah baran bey e büyümüş
şirvancım inş. astım falan değildir geçmiş olsun

sende öncekileri ver şirvan
annene falan bırakınca derin donrucudan götürüyosun dimi
şimdi sağ koy mayısta sağdıklarını ver

oh ne güzel gezmişsin bide bana gezenti dersin

slm kimsecikler yok
aslında bende korkudan burdayım eşim şehir dışındaydı daha yoldaymış bende korktum uyuyamadım
baktım şirvan gelmiş hoşgelmiş maşaallh baran bebeğe allah nazardan korusun...
çok kıskandım daha bizim bu yaz deniz siftahımız bile olmadı...
ekim ede üzüldüm biraz canım benim bence yaşın kaç olursa olsun konumun ne olursa olsun okumak ve bir meslek edinmek için geç değildir benim arkadaşım 3 yıllık evli daha yini başladı üniversiteye bence eğer gerçekten istiyorsan yapabilirsin ve mutlu olacaksan...
hepinizi öpüyorum son kez duamı yapıp yatmayı deniyecem ozamna kocam gelir herhalde
hepinizi çok seviyorum.............

herkese çok teşekkür ederim kızlar.şimdi çok daha iyiyim..valla nasıl oldu anlamadım ama şu anda gayet iiyim..wc de sancı oluyo çok hafif..

berat gecenizi de kutlarım biraz geç oldu ama..

RUMELıLı özellikle senin cadı idil için dua edicem anneyi çok yormasın diye..bazen kağan çok yoruyo ama hemen idili düşünüp şükrediom..yazdıklarını okurken bile yoruluom valla..ama ilerde anneye çok tatlı uslu bi kız olacak inşallah..

şirvancım hayırlı olsun canım..allah canınıza sindirsin..bizlerede nasip olur inşallah ev almak..330 lira kira 300 yakıt aprtman giderleri 50 offf off çok para gidio çokk..

ekim canım geçekten çok geç değil..

ben de şuanda öğrenciyim bakalım nasıl halledicem.. son senem hem stajım hem bebek hem ev işi inşallah altından kalkarım..

halede burdaymış ii geceler canım bizim içinde dua et..sanada geçmiş olsun bu arada..ne yaptın tedaviye başladınız mı?emziriyomusun?

yatıyım bende benim kuzu uyanır şimdi uyuyumdu azcık süt üretim heh hee..:)

gunaydın nisan anaları şirvancım evin hayırlı olsun allahımgule gule oturmak nasip etsin inşallah

günaydınlar ceren dün tam 4 ayı bitirdi kuzum ve aşıya gittik 2 bacaktan yaptılar varya iğne girince hiç tepki bile vermedi noluyo dedim hiç ağlamadı iğneyi çekince biaz bağırdı yakmış galiba ateşide olmadı şimd uyuyor birazdan kalkar

kızlar çooook moralim bozuk nedeni çok korkunç birkaç gündür hastayım diyodum ya. nedeni migren değilmiş bulantıların. napıcam ben napıcam bennnnnnnnnnn offf çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…