kızlar ben mayıs ayından beri süt sağıp derindondurucuya koyuyordum ..
çalışmaya başlarsam hazır olsun diye...
şimdi 6 ay daha evdeyim.. ne olacak o sütler....
poşetin üstünde derin dondurucuda 3-6 ay kalır yazıyor...
berat gecenizi de kutlarım biraz geç oldu ama..
RUMELİLİ özellikle senin cadı idil için dua edicem anneyi çok yormasın diye..bazen kağan çok yoruyo ama hemen idili düşünüp şükrediom..yazdıklarını okurken bile yoruluom valla..ama ilerde anneye çok tatlı uslu bi kız olacak inşallah..
ya ben gerizekalı mıyım kimseye söyleyemedik daha dr dan randevu alıcam bugün. test pozitifti inanabilio musunuz
bu arada beğendiğimiz evi dün aldık.. tapu işlemleriyle uğraştık..
bugünde şirkete ve ssk ya gidip rapor işlerini ve yeni evin doğalgaz, elektrik sözleşmelerini hallettim..
bu hafta böyle koşturmaca geçti...
ama yarın evdeyim uzunca yazışırız artık...
bu arada pazartesi dr. kontrolümüz vardı...
baranda biraz hırıltı vardı... göğsünde - şurup verdi.. 5 gün içeçek....ailede alerj,k b,r durum varmı diye sordu.. ananede ve babanede astım var dedim..
inş. kalıtsal olarak çoçuğa geçemez dedi.. korkuyorum bende şuan inş. olmaz....
onun dışında 6850 gr - ve 60 cm olmuşuz.. iyi dedi..
kızlar ben mayıs ayından beri süt sağıp derindondurucuya koyuyordum ..
çalışmaya başlarsam hazır olsun diye...
şimdi 6 ay daha evdeyim.. ne olacak o sütler....
poşetin üstünde derin dondurucuda 3-6 ay kalır yazıyor...
şirvancım hayırlı olsun canım..allah canınıza sindirsin..bizlerede nasip olur inşallah ev almak..330 lira kira 300 yakıt aprtman giderleri 50 offf off çok para gidio çokk..
kızlar çooook moralim bozuk nedeni çok korkunç birkaç gündür hastayım diyodum ya. nedeni migren değilmiş bulantıların. napıcam ben napıcam bennnnnnnnnnn offf çıldırıcam
ya ben gerizekalı mıyım kimseye söyleyemedik daha dr dan randevu alıcam bugün. test pozitifti inanabilio musunuz
valla gelin beraber dövelim adamı ya düşünsenize karnım şişmeye başlarsa oğlumu kucağıma bile alamam doğurunca oğlumla nasıl ilgilenirim imkanı yok yazık olur offff
kızlar ben çıkıorum eczaneye gidicem öptüm
teşekkürler cnmçok geçmiş olsun kızlar ikinize de. valla nazara geldik diyoruz da aslında nazar mazar hikaye, bizim bebişler büyüyor, hareketleniyor artık. inşallah daha kimsenin basına gelmez ama illaki her bebek yasıyor bu durumu bir iki kere. daha ne düşmeler ne çarpmalar olacak emekleyip yürümeye baslayınca kimbilir.. allah kazalardan korusun, dermansız dert vermesin kuzucuklarımıza. :Saruboceq:
güle güle kullanın şirvancım yaa ne mutlu size yeni bebeğe yeni ev hayırlısı olsun cnmbu arada beğendiğimiz evi dün aldık.. tapu işlemleriyle uğraştık..
bugünde şirkete ve ssk ya gidip rapor işlerini ve yeni evin doğalgaz, elektrik sözleşmelerini hallettim..
kızlar ben çıkıorum eczaneye gidicem öptüm
günaydın nisan anneleri...
bende uzun zamndır yoktum günler nasıl geçiyor bilmiyorum bu hastalk beni bitirdi bi fırsat bulsamda yatsam diye öyle bakınıyorum derkeeeen
bebeğini düşürenler kervanına bende katıldım ama benimki biraz tehlikeli bir düşüş oldu eşimle güya yemek yiyecektik restorana oturmamızla bebeğin oto koltuğundan beton zemine yüzüstü düşmesi bir oldu tam iki saat ağladı tomografi çekildi şükür iyiyiz moralma falannda yok ama ömrümden ömür gitti ağzımda yaralar çıktı hala o anı düşündükçe kötü oluyorum....
neyse hepinize hayırlı kandiller şifa dualarımızda bütün anne ve bebeklerini unutmayalım olurmu çok ihtiyacımız var....
mrb arkadaşlar çok rahatsızdım uzun zamandır giremedim..hala da çok fazla ağrım var dua ederseniz çok sevinirim yumurtalıklarımı üşütmüşüm sancı yapıyo doğum sancısı çekmedim ama bu beni mahvetti..hepinizin ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum şimdiden teşekkürler..
bu arada özlemcim çok üzüldüm ya..inşallah eşinle probleminizi en kısa sürede çözersin..bu zamanda onlara çok ihtiyacımız var..
hekesi öpüyorum allaha emanet olun..
ewet bizde düşenler kervanına girdik kızlar ela koltuktan düştü hemde önünde üstüste 2 minder varken allahtan önce mindere düşüp yavaşlamış sonra tahtaya neyse allah korudu
bu arada beğendiğimiz evi dün aldık.. tapu işlemleriyle uğraştık..
günaydınlar ceren dün tam 4 ayı bitirdi kuzum ve aşıya gittik 2 bacaktan yaptılar varya iğne girince hiç tepki bile vermedi noluyo dedim hiç ağlamadı iğneyi çekince biaz bağırdı yakmış galiba ateşide olmadı şimd uyuyor birazdan kalkar
ya ben gerizekalı mıyım kimseye söyleyemedik daha dr dan randevu alıcam bugün. test pozitifti inanabilio musunuz[/QUOT
hakkında hayırlısı olsun canım ya haberlerlini bekliyoruz
demirim bizim sorunda 2 aylıkken başladı birden bire kabız oldu amaböle aglama yok bi sorun yoktu yani ama yavrum yaoamıyodu bende kayısı iice ezdim zeynebe yedrdm valla nasl bi çözdyse hala devm dr dedigi gibi 6 ayı beklersen bebeine yazık edersn
ikinci testi yaptım silik bi kırmızı çizgimiz var sinir oldum yarın dr a gidicem bugün seminerdeymiş pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bizimde sorun başladığındn beri emmesindede bi gariplik oldu kayısının suyunu veriyorum seninki gibi yapsam sorun olurmu acaba bilmiyorumki lifleri boğazına takılırsa bide böyle şeyleri yiyen bebekler anne sütünü beğenmeyebiliomuş bide başıma böyle bişy çıkmasın yarım saat önce fitil yaptım ama yapmadı gün içinde yapar inş.:Saruboceq:
ikinci testi yaptım silik bi kırmızı çizgimiz var sinir oldum yarın dr a gidicem bugün seminerdeymiş pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canm lifleri çıkıyo ya iice ezince ben de fazla verdm zaten 1 veya 2 kere verdm ondan sonra hemn çözülldüü ve kayısınn yarısıydı yinede kendin bilirsn canm
2.simi silik çıktı:1shok:
canım yaaa umarım herşey gönlünce olur ama bence hamişsn kaydirigubbakcemile
çiçekcim sen bi klinikte kan testi yaptır istersen canım doktora gitsende varsa bile böle bir ihtimal ultrasonda v.s. göremiyecektir kan testi isteyecektir bilgiler daha taze değerlerinden anlarsın zaten kesinlik kazanmış olur hem yarında doktoruna gidersin
Kızlar bana kızmayın noolur ama bu felaket haberi duymuş gibi tepkiler çiçeğe hiç de yardımcı olmaz onun desteğimize ihtiyacı var.
inşallah yoktur falan die bahsettiğimiz şey bir evlat tamam henüz çok erken çiçek istemiyor olabilir ama Rabbim böle uygun görmüşse onu yine annelikle şereflendirmişse böyle tepkiler vermek yersiz.
doktora gider eğer sağlığı için tehlikeliyse herşeyin bi çaresi vardır
benim ve abimin arasında da 1 yaş var annem hep zor oldu seni aldırmayı bile düşünmüştüm sonra günahından korktum vazgeçtim iyikide vazgeçmişim der abimin beni sahiplenişi bizim ikiz gibi büyüdüğümüzü görmek her zorluğu unutturmuş.
yine söylüyorum lütfen beni yanlış anlamayın ve kızmayın ama çiçekimize destek olalım onu daha fazla üzmeyelim.nihayi kararı kendisi ve eşi verecektir.HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN.a.s.
bende chveneburiye katılıyorum bende abimle aynı şekilde büyüdüm hatta abim çok yaramaz olduğu için annem beni aldırmaya giderken anneannemin anneme aldırırsan hakkımı helal etmem sözünden sonra geri dönüşü beni çok duygulandırmıştı tabiki çok zor bi durum kendimi biran çiçekin yerine koydumda gerçektende şuanda karmaşık bi durum ama Allah bunu verdiyse elbette bir bildiği vardır herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?