2009 Nisan Anneleri buraya

şimdi bıraktıkça versinler o sütleri.....çok sonraya sarkıtma besin ihtiyacını çok karşılamaz....ama jeandark arkadaşın dediği çok mantıklı yoğurt vs.yada kahvaltısına katarlar sen gidince....

çok saol canım Allah razıolsun.......

ya ben gerizekalı mıyım kimseye söyleyemedik daha dr dan randevu alıcam bugün. test pozitifti inanabilio musunuz

Allah yardımcın olsun çiçek hepimiz için her an düşebileceğimiz bir durum bu önlem almazsak.....hakkında hayırlısı olsun güzelim....bizi haberdar et gelişmelerden...

hayırlı olsun canım. darısı basımıza inşallah ama biz de tasınacagız ramazan ın ortası gibi siteye kiraya heralde, bakalım.

geçmiş olsun, maşalah kuzuya.

şimdiden ver onları birer birer arada, anneanneye bıraktıgında onlar da verirler, öyle öyle biter, kalanı da ek gıda verirken, cici bebe ezer verirsin içine, muhallebisine katarsın falan.

şirvancım hayırlı olsun canım..allah canınıza sindirsin..bizlerede nasip olur inşallah ev almak..330 lira kira 300 yakıt aprtman giderleri 50 offf off çok para gidio çokk..

ah canım yaa, sen öp de basına koy o parayı. biz neler neler ödüyoruz ist. da ( allah yardımcısı olsun hepimizin..

kızlar çooook moralim bozuk nedeni çok korkunç birkaç gündür hastayım diyodum ya. nedeni migren değilmiş bulantıların. napıcam ben napıcam bennnnnnnnnnn offf çıldırıcam

ya ben gerizekalı mıyım kimseye söyleyemedik daha dr dan randevu alıcam bugün. test pozitifti inanabilio musunuz

valla gelin beraber dövelim adamı ya düşünsenize karnım şişmeye başlarsa oğlumu kucağıma bile alamam doğurunca oğlumla nasıl ilgilenirim imkanı yok yazık olur offff

canım yalancı pozitif verebiliyor testler, şu an hormonların durumu da karısık daha yeni annesin, kan testi yaptır, ultrasonla kontrol edilsin bakalım bir... inşallah yoktur böyle bir durum...

kızlar ben çıkıorum eczaneye gidicem öptüm

haberlerini bekliyoruz canım ama yine pozitif çıkarsa da endişe etme hemen, yalancı pozitif olabilir.

teşekkürler cnm
güle güle kullanın şirvancım yaa ne mutlu size yeni bebeğe yeni ev hayırlısı olsun cnm

kızlar ben çıkıorum eczaneye gidicem öptüm

cnm haberini bekliyorum bende çook merak ettim yaa hemen üzmüşsün kendini bi bakalım ne çıkacak

Ayy ÇıÇek ınŞ yoktur Çok zor bır durum bende Çok merak ettım bak Şımdı ben halan regl olmadım bendemı yapsam test tahlıl falan

inanmıyorum çiçek ya inş. değilsindir cnm merakla bekliyorum

dün gece bende kendimi hamile kalmış olarak gördüm rüyası bile kötüydü
ultrasonla bakıyor doktor kese falan görünüyor bişeyler ay ALLAH korusun

geçmiş olsun halmoon.Allah korumuş valla

geçmiş olsun canım

ewet bizde düşenler kervanına girdik kızlar ela koltuktan düştü hemde önünde üstüste 2 minder varken allahtan önce mindere düşüp yavaşlamış sonra tahtaya neyse allah korudu

sizede geçmiş olsun canım

hayırlı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin

bizde bugün olucaz aşılarımızı

ya ben gerizekalı mıyım kimseye söyleyemedik daha dr dan randevu alıcam bugün. test pozitifti inanabilio musunuz[/QUOT

hakkında hayırlısı olsun canım ya haberlerlini bekliyoruz

demirim bizim sorunda 2 aylıkken başladı birden bire kabız oldu amaböle aglama yok bi sorun yoktu yani ama yavrum yaoamıyodu bende kayısı iice ezdim zeynebe yedrdm valla nasl bi çözdyse hala devm dr dedigi gibi 6 ayı beklersen bebeine yazık edersn

ikinci testi yaptım silik bi kırmızı çizgimiz var sinir oldum yarın dr a gidicem bugün seminerdeymiş pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bizimde sorun başladığındn beri emmesindede bi gariplik oldu kayısının suyunu veriyorum seninki gibi yapsam sorun olurmu acaba bilmiyorumki lifleri boğazına takılırsa bide böyle şeyleri yiyen bebekler anne sütünü beğenmeyebiliomuş bide başıma böyle bişy çıkmasın yarım saat önce fitil yaptım ama yapmadı gün içinde yapar inş.:Saruboceq:

canm lifleri çıkıyo ya iice ezince ben de fazla verdm zaten 1 veya 2 kere verdm ondan sonra hemn çözülldüü ve kayısınn yarısıydı yinede kendin bilirsn canm

selam kizlar herkez iyidir insallah hasta olan arkadaslar varmis gecmis olsun umarim hemen iyilesirsiniz sirvancim gule gule oturun evinizde cicekcim duydum sok oldum hakinda hayirlisi diyorum canim

ikinci testi yaptım silik bi kırmızı çizgimiz var sinir oldum yarın dr a gidicem bugün seminerdeymiş pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

çiçekcim sen bi klinikte kan testi yaptır istersen canım doktora gitsende varsa bile böle bir ihtimal ultrasonda v.s. göremiyecektir kan testi isteyecektir bilgiler daha taze değerlerinden anlarsın zaten kesinlik kazanmış olur hem yarında doktoruna gidersin

canm lifleri çıkıyo ya iice ezince ben de fazla verdm zaten 1 veya 2 kere verdm ondan sonra hemn çözülldüü ve kayısınn yarısıydı yinede kendin bilirsn canm

ne kdr vereyim duyduğuma göre 1-2 çay kaşığı diyolar ama bence daha fazla vermem gerekmiş gibi hissediyorum çğnkü 2 gündür 3 çay kaşığı veriyorum ve hiçbişey olmadı bi keresinde kiraaz suyu vermişti babası ertesi günü yapmıştı daha sonra yeniden verdik tık yoktukafamçokkarıştı

Kızlar bana kızmayın noolur ama bu felaket haberi duymuş gibi tepkiler çiçeğe hiç de yardımcı olmaz onun desteğimize ihtiyacı var.

inşallah yoktur falan die bahsettiğimiz şey bir evlat tamam henüz çok erken çiçek istemiyor olabilir ama Rabbim böle uygun görmüşse onu yine annelikle şereflendirmişse böyle tepkiler vermek yersiz.

doktora gider eğer sağlığı için tehlikeliyse herşeyin bi çaresi vardır

benim ve abimin arasında da 1 yaş var annem hep zor oldu seni aldırmayı bile düşünmüştüm sonra günahından korktum vazgeçtim iyikide vazgeçmişim der abimin beni sahiplenişi bizim ikiz gibi büyüdüğümüzü görmek her zorluğu unutturmuş.

yine söylüyorum lütfen beni yanlış anlamayın ve kızmayın ama çiçekimize destek olalım onu daha fazla üzmeyelim.nihayi kararı kendisi ve eşi verecektir.HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN.a.s.

bende chveneburiye katılıyorum bende abimle aynı şekilde büyüdüm hatta abim çok yaramaz olduğu için annem beni aldırmaya giderken anneannemin anneme aldırırsan hakkımı helal etmem sözünden sonra geri dönüşü beni çok duygulandırmıştı tabiki çok zor bi durum kendimi biran çiçekin yerine koydumda gerçektende şuanda karmaşık bi durum ama Allah bunu verdiyse elbette bir bildiği vardır herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun inş.

2.simi silik çıktı:1shok:

canım yaaa umarım herşey gönlünce olur ama bence hamişsn kaydirigubbakcemile

sağolun güzel kızlar valla şuan öyle bi durumdayımki bööle dokunana patliicam resmen zaten demin sucuya bağırdım. bakalım yarın neler olucak pöfffffffff pufff poffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…