merhaba kızlar
çiçek şaka maşa derken senin kızın aceleci mi çıktı ne
bence kendini hiç üzme bak ilki olana kadar ne çok uğraşmıştın
buda davetsiz süpriz geldi.
bak yaşın genç yanında yardımcın var. annen sana yardımcı olabilecek
durumda.umarın biran önce şoku atlatırsın.
genç yaşta iki çocuğunuda büyütür sonra takar koluna gezersin hiç üzülme bak
şenay nasıl başediyor. demekki başa gelince yapılabiliyor.
can da zaten emmediği için onu sütten kestim diye de üzülmen gerekmez.
bence olumlu düşünmeye çalış. umarım herşey istediğin gibi olur.
aynen bende kendimi şu an çiçeğin yerine koyuyorum bu bi felaket haberi değil geçen sene arkadaşımda aynısını yaşamıştı aldırmayı düşündü randevu bile aldı ama son gece aldırmamaya karar verdi çünkü bebek 2,5 aylıktı neyse şimdi ikisi birden büyüyo ve şu anda arkadaşım deniz yapacaksan arayı sakın çok açma alışmışken ikisi birden çıksın böyle daha kolay diyo yani herşey gönlünce olsun cnm çoook abartacak bişey yok bencede ewet beklenmedik bi durum şu an ama deli gibi çocuk isteyip sahip olamayanlar da var bunun yanında
çiçek kocişe söyledin mi?
ama şu varki çiçekte onu demiş zaten can a daha az ilgi göstericem diye düşüneceksin ve sanırım şimdiden öyle düşünüyorsun ama bunun kararı sana ve eşine kalmış sen akıllı ve çok iyi bi annesin bununda üstesinden gelebilirsin ama şunu unutma ne karar verirseniz verin sizin için hayırlısı olsun diye dua et cnm bende öyle dua edicem senin için
herşeyde vardır bir hayır cancan yakışıklısı boşunamı hemencecik büyüdü gelişti annesi sakin de bir çocuk bildiğim kadarıyla senin şikayet ettiğini hiç görmedim.
sakın kendini üzme bu zamanda tek çaresi olmayan şey ölüm.rabbim dermansız dert vermesin
işin garibi bide ben oğluma hamile kalmak içi aylarca kendimi parçalamıştım şimdi korunurken hamile kaldıysam oha diyorum başkada bişey demiyorum.
durun bakiim çin takviminden
kan testi yaptırmaya gidicem evet ama annemi bekliorum
demirim ben 2 gün verdm 3.gün kendi yaptı sanırım dene yani nolcak kii zarralı bişey degil bi keresinde kızım çok direndi gözleri dışına çıkacak gibi kıpkırmızı oldu böle olmasındansa ver derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?