kızlar çooook moralim bozuk nedeni çok korkunç birkaç gündür hastayım diyodum ya. nedeni migren değilmiş bulantıların. napıcam ben napıcam bennnnnnnnnnn offf çıldırıcam
ya ben gerizekalı mıyım kimseye söyleyemedik daha dr dan randevu alıcam bugün. test pozitifti inanabilio musunuz
1 hafta gecikti zaten reglim bi de bulantılar vardı ben zehirlendim sanmıştım annemin aklına gelmiş evde geçen yıldan kalma test vardı gece yaptım işte...
ya ben gerizekalı mıyım kimseye söyleyemedik daha dr dan randevu alıcam bugün. test pozitifti inanabilio musunuz
günaydınlar ceren dün tam 4 ayı bitirdi kuzum ve aşıya gittik 2 bacaktan yaptılar varya iğne girince hiç tepki bile vermedi noluyo dedim hiç ağlamadı iğneyi çekince biaz bağırdı yakmış galiba ateşide olmadı şimd uyuyor birazdan kalkar
GÜnaydınlar bu arada herkesÇİklere ..........
valla gelin beraber dövelim adamı ya düşünsenize karnım şişmeye başlarsa oğlumu kucağıma bile alamam doğurunca oğlumla nasıl ilgilenirim imkanı yok yazık olur offff
bu arada beğendiğimiz evi dün aldık.. tapu işlemleriyle uğraştık..
bugünde şirkete ve ssk ya gidip rapor işlerini ve yeni evin doğalgaz, elektrik sözleşmelerini hallettim..
bu hafta böyle koşturmaca geçti...
ama yarın evdeyim uzunca yazışırız artık...
bu arada pazartesi dr. kontrolümüz vardı...
baranda biraz hırıltı vardı... göğsünde - şurup verdi.. 5 gün içeçek....ailede alerj,k b,r durum varmı diye sordu.. ananede ve babanede astım var dedim..
inş. kalıtsal olarak çoçuğa geçemez dedi.. korkuyorum bende şuan inş. olmaz....
onun dışında 6850 gr - ve 60 cm olmuşuz.. iyi dedi..
ben kaçım eşimin ütülenmesi gereken gömleği var ...
onu halledim..
ay kızlar canm çok sıkkn biraz önce okuldan ark geldi liseden tabi şuan ünv okuyoo kendime bi kızıyorum ki neden bende salak gibi evlendim sanki koca yoktu ya bana okul durrmmda fena degilde bundan 3 sene önce 300 almştım ünv gidebiliyodm ama ben salak gibi evliligi seçtim babamn emeklrine çok üzülüyorum adamn yüzünü bi güldüremedk ablam 2 ünv bıraktı abim tıpı bıraktı ben desem böle çok üzülüyorum şimdi gerçi şuan açıkögretim okuyorum ama ünv olmayı isterdm
valla gelin beraber dövelim adamı ya düşünsenize karnım şişmeye başlarsa oğlumu kucağıma bile alamam doğurunca oğlumla nasıl ilgilenirim imkanı yok yazık olur offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?