2009 Nisan Anneleri buraya

1 hafta gecikti zaten reglim bi de bulantılar vardı ben zehirlendim sanmıştım annemin aklına gelmiş evde geçen yıldan kalma test vardı gece yaptım işte...

çiçek bence sakin ol ve seninde dediğin gibi dr.dan randevu al bilmorum nasıl hissediosun ama asıl sonuç o zmn çıkacak hem geçen yıldan kalma diosun belkide gerçekten sonuç doğru değildir

1 hafta gecikti zaten reglim bi de bulantılar vardı ben zehirlendim sanmıştım annemin aklına gelmiş evde geçen yıldan kalma test vardı gece yaptım işte...

aaaaaaaa çok şaşırdım çiçekçim bence sen bir test daha yap belki son kullanma tarihi felan geçmiştir eski bir test olduğunu sölüyorsun yeni bir test alıp tekrar dene ama en iyisi kan testi için rahat eder hem

çiçekcim bencede doktodan randevu al bi önce canım baktır bi ona göre senınde eşin korunuyodu dimi offfffffff ya offfffffffffffff her ay aynı korku bendede oluyo

maşallah kuzucunaaa annesi bugünde inşallah ateşsiz geçer gider kocaman oldular bu kuzular .......

ay bende kafayı yicem şimdi 20 dk.dır ekrann karşıısında süt sağıyorum tık yok göğüsüm dolu:sinifsinif:

valla gelin beraber dövelim adamı ya düşünsenize karnım şişmeye başlarsa oğlumu kucağıma bile alamam doğurunca oğlumla nasıl ilgilenirim imkanı yok yazık olur offff

valla gelin beraber dövelim adamı ya düşünsenize karnım şişmeye başlarsa oğlumu kucağıma bile alamam doğurunca oğlumla nasıl ilgilenirim imkanı yok yazık olur offff

yaw test yaptırmadan neden böyle şeyler düşünüosun belki yok bence biran önce dr.a git cnm

canım hayırlı olsun yeni eviniz allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin

maşallah baran beye tosuncuk olmuş oda annesi

ben kaçım eşimin ütülenmesi gereken gömleği var ...
onu halledim..

benimde bir dünya ütüm var ev toz içinde dün facedende konuştuk arkadaşlarla temizlik yapma ilhamı ütü yapma ilhamı gelen olursa banada söleyin uğrasın içimden gelmiyo akşamları bi kızımla geçircem onuda temizlik yaparak geçirmek istemiyorum hal böle oluncada evi ............ götürüyor :kedi:

canım üzme kendini bende 4 yıllık okul bitirebilecek kapasite vardı ama bakma işi haytalığa vurduk okumadık 2 seneliği bile yarım dönem uzatarak bitirebildim şimdide açık öğretimden 4 yıllığa tamamlamaya çalışıyorum evlilik şimdide çocuk çok zor oluyo sanki zamanında niye yapmadıysam bende kendime kızıyorum ama nafile önümüze bakmak lazım şimdi

canım üzme kendini yeni bir test dene inşallah sonuç istediğin gibi çıkar ne diyeyim .... dövme işine bende yardım ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…