2009 Nisan Anneleri buraya

hakkınızda hayrlısı olsun çiçekcim ama saglıkla ilgili bi problem yoksa bencede aldırma.büyürler iki kardeş

yoksa hayal kırıklığına uğrıcaz böle giderse

çiçeğee süpriz kızz gelmişşş forumda bir bayram havasııı nisan anaları onu çok severmişşş

Hayırlı olsun Çiçek üzme kendini bu kadar. Ben de çok korkuyorum böyle bir durumdan. Ben de test almaya gideceğim birazdan. Ama eşim 3 gün önce askere gitti. ıhtisası tamamlamam lazım. Senin yerinde olsam yani çalışmasam, eşim yanımda olsa isterdim aslında ikinciyi. Görümcemin çocukları arasında 11 ay var. Biraz zorlandı ama şimdi kocaman oldular.

belki yoktur bişey yaa durun bakalım iyice girdik havaya:)

korkutmak istemem ama bence kesin var.
silik bile çıksa pozitiftir .üstelik iki tane yapmışsın
ben geçen şüpelendiğimde üç kere yaptım silik bişey gölge bile çıkmadı.
sen kendini havaya sok bence.

ee kiloları bu kadar çabuk verirsen olacağı buydu kalsaydı bizim gibi 3-5 kilo kalmazdın şimdi senin vücut kendini yeni bebeğe hazırladı tabi :))

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
jeandark, arzuer06, bursasu, chveneburi, cicekcicek, demirim, dinozzo, dozkan, ekim.29, halemoon, sinemsin2811, ssengun, zeyno5, şen_ay+
reytingler süper

bursasu, arzuer06+, chveneburi, cicekcicek+, demirim, dinozzo, dozkan, ekim.29+, halemoon, jeandark, Ruveydax, sinemsin2811, ssengun, zeyno5, şen_ay+
çalsın davullar çiçenkimiz hamile :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

kucağımda can var şuan ama yavrum o benim yaaaaaaaa çok mu ilgisiz kalır yenisi doğunca?

ya neden ilgisiz kalsın sadece son aylarda kucağınd taşıyamazsın zaten yeni doğan bebişleri biliyosun yiyip içip uyuyolar sen yine canla ilgileneceksin diğeri kendine gelene kadar can ayaklanacak yürüyecek zaten kucak falan istemeyecek sahiplenme dugusu küçücükten başlıcak sıpanın

kucağımda can var şuan ama yavrum o benim yaaaaaaaa çok mu ilgisiz kalır yenisi doğunca?

seni tek zorlayacak konu bu olacaktır zaten öyle bişey varsa bence sen can ı da ilgisiz bırakmazsın hayatta kendine az zaman ayırırsın iyice artık bi dönem aman ne farkederki biz de 3 sene sonra 2. çocuğu düşünsek bizim kendimize gelememiz daha uzun sürcek sen bi çırpıda kurtulmuş olursun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…