2009 Nisan Anneleri buraya

Bende misafirlere yemek hazırlayayım ama burda olucam arada bi gelip bakarım çiçek bugün belli olurmu sonucu aceppp... Aaaa ocağa tavuk koymuştummm ben kaçtımmm

annesi isim bulana kadar ona armağan diyelim hihoyyyt

2 predictor un yanılma payı nedir

senin hormon seviyelerinden dolayı yanılma payı olabilir testler bozuk oldugundan değil de, ne biliyim bir umut..
kucağımda can var şuan ama yavrum o benim yaaaaaaaa çok mu ilgisiz kalır yenisi doğunca?

o ilgisiz kalmaz da sen cok zorlanırsın ikisi beraber. bir de ilerde bebek canın çekince yapmazsın heralde üçüncüyü bilemiyorum ama.. yoksa bir nisan günü üçüncüyü de mi dogurursun hıı? :)

arzu şenay bu arada ben güya ev temizleyecektim ama
onun yerine burada olmayı seçtim evin temizliğine bakmak

kızım ne ev temizliği yahu, boş ver şimdi :)

CANAN: Gönülden sevilmiş, yar.
CANAY:Ay gibi temiz.
CANDAN: İçten, gönülden
CANDAŞ: Candan, değerli dost
CANEDA: İçten, sevimli kişi
CANEL:İçten,candan uzatılan dostluk eli.
CANFEZA: Müzikte bileşik bir makam
CANKIZ: Sevilen, sevimli, şirin kız
CANKUT: Sevimli, cana yakın
CANSEL:Hayat veren su.
CANSIN:İçten,gönüldensin.
CANSU: Can suyu. Hayat veren su.
şimdilik cana uyumlu kız isimleri copy paste yaptım bunlardan seçeriz daha sonra diğerlerini bulurz içlerinden 3-5 tane seçer hatta bi anket yaparız çiçeğin kızının ismi ne olsun diye he he he sositososito sositososito dereyi görmeden paçayı sıvamak diye buna diyolar galiba :roflol::roflol:

herkes halen burada çiçekten haber bekliyo sanırım 2 saatten önce haber alamaz ama cıngar felan çıkartırsa bilemem :))))))))))))

yaa şimdi düşünüyorum da, ben olsam ilk 4 ay dan cok korkardım çünkü benim çok agır geçti bulantılarım, hep yattım, kafamı kaldıramıyordum bir şey yiyemiyordum, hem sütten kesmek zorunda kalırdım hem de zaten bir şey yiyemediğimden kesilirdi. bir de bakamazdım yasemin e o halde hiç.. çiçegin midesi bulanmıs mıydı can a hamileyken acaba cok? hamileyse inşallah yasamaz mide bulantısı falan.. bir de tesellisi can ın meme emmiyor olması tabi.. cok merak ediyorum sonucu..

ya kıslarrr çiçeğin bebeği yoksa hamile değilse sanırım hepimiz çok üzülücez baksanıza isimler cinsiyetler büyyüttükte annesinin koluna bile taktık

valla kesin öyle olucak isimler bile bulundu bi kaç gündür bulantısı varmış çiçeğin ama sorduğumda migren dedi allahım ne çıktı

zemuszemus bi işe daldım coşmuş topic......geçmiş okuyayım dedim bitmek bilmedi ve bunların hepsi 1 saatte olmuş hey maşallah......işte gerçek nisan anası budur kaydirigubbakcemile5......muhtemelen kız martta doğacaktır ama biz bu topicte büyütürüz kızımızı

dilek çıktımı yaaa ankara buluşmasını bendemi yapsak diye düşünüyorum benim kel hafif yan çizmeye başladıda
şenay ben gelemem o zaman çünkü yakın diye gelicem eşimin haberi yok erteleyelim istersen ama yine de sen gel tatlım yaaa . Başka bi zaman da sende sonrada bendee buluşuruz nasıl olsa daha çok zamanımız var...yerimseniben

kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım evde misafir varrrr. .Bi ara girerim yine sonuçlar için offf tam da tadını çıkarıyorduk topic'in yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…