2009 Nisan Anneleri buraya

canım niye ilgisiz kalsın şenaya sor bakalım birinden birini ilgisiz bırakıyor mu hem her yaş döneminde fazlasıyla ilgi istiyorlar ha bu sene ha öteki sene zaten 2 sene sonra düşünebilirim demiyormuydun ben mi yalnış hatırlıyorum ....

arzuer06, bursasu+, chveneburi, cicekcicek+, demirim, dinozzo, dozkan+, ekim.29, halemoon, jeandark, sinemsin2811, ssengun, zeyno5, şen_ay bu neeee yaaa nisan anneleri topic'inde olay şok şok şok çiçek çiçek hamileeeeeeeehihoyyyt:lepi: :kedi: :sm_cool: :teytey: :teytey: ayyy inanmıyorum doğrumu çiçek gerçekten hamilemisin !!!!

Son düzenleme:
hadi çiçeğim hayırlı haberlerle dön inşallah allahım gönlüne göre ve senin için hayırlısı ne ise onu versin inşallah ........ jeandark seninde sonuçları bekliyoruz canım .....

Ben de test almaya gidiyorum öpüyorum. Aksi kanıtlanıncaya kadar herkes hamile olabilir.
hadi bakalım bi süpriz daha mı var aceppp.

bende telefonunu aradım aç topikte olay var diyecektim açmadın.

öncelikle günaydın herkeze
ne güzel burası böyle koptum gülmekten
çiçekcim başına gelecek en kötü şey bu olsun niye üzülüyosun ki ne güzel işte sen 5-6 yıl canın büyüt sonra bidaha kilolar hamile kal ömründen bi 5-6 yıl daha gidecek o yaştan sonrada rahat edeceksin ama bi seferde bitecek işte benim abimlararsındada 1 yaş var annem çok güzel büyüdüler diyo hatta ikinci abimden sonra annem bidaha hamile kalmış ama o düşmüş 5 yıl sonrada ben
ne olursa olsun rabbim en doğrusunu bilir....

canım daha tedaviye başlaymadık bebğimi sütten kesmem gerekiyo o yüzden 6 aylık olması lazım şimdilik bitkisel tedavi yapıyoruz..

bende siteyi kendi derdimi yazayım diye açmıştım hikaye kaldım valla
benimki altı üstü dişağrısı ve dolgu bi geldim mevzu derin.
ilk defa oğlan kucağımda ben çıkamdım hala burdayım.

arzu şenay bu arada ben güya ev temizleyecektim ama
onun yerine burada olmayı seçtim evin temizliğine bakmak

hadi bakalım bi süpriz daha mı var aceppp.

bende telefonunu aradım aç topikte olay var diyecektim açmadın.
ayy hiç sorma dilekçim ev tam bir curcuna bizim şu an istanbuldaki kaynım ve karısı geldi bugün gidiyorlar ama onlarla ilgileniyorum girememiştim 2 gündür şimdi biyere gittiler bende fırsattan istifade bi bakım dedim şoktayım halaa....:roflol:

arzu şenay bu arada ben güya ev temizleyecektim ama
onun yerine burada olmayı seçtim evin temizliğine bakmak

Amannn boşver dilek temizliği böyle haber kaçarmı bence biz şimdiden yiğenimize kız isimleri seçelim liste yapalım...
naniknanik yerimseniben
Ben de test almaya gidiyorum öpüyorum. Aksi kanıtlanıncaya kadar herkes hamile olabilir.

hadi hayırlısı merakla bekliyoruz cevabını hemen yaz bekletme bizi kaydirigubbakcemile

bu topiğin sayfaları 4 aydır böyle hızlı ilerlemedi valla bugün evde olduğum için kendimi şanslı hissediyorum yoksa geçmiş okunacak gibi olmayacak :sm_cool:

evte ya bende temizliğe başlayacaktım bi bakıp çıkacaktım misafir gelecek yarın ama çıkmakda istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…