hadi bakalım bi süpriz daha mı var aceppp.Ben de test almaya gidiyorum öpüyorum. Aksi kanıtlanıncaya kadar herkes hamile olabilir.
arzuer06, bursasu+, chveneburi, cicekcicek+, demirim, dinozzo, dozkan+, ekim.29, halemoon, jeandark, sinemsin2811, ssengun, zeyno5, şen_ay bu neeee yaaa nisan anneliri topic'inde olay şok şok şok çiçek çiçek hamileeeeeeeehihoyyyt:lepi: :kedi: :sm_cool: :teytey: :teytey: ayyy inanmıyorum doğrumu çiçek gerçekten hamilemisin !!!!
canım daha tedaviye başlaymadık bebğimi sütten kesmem gerekiyo o yüzden 6 aylık olması lazım şimdilik bitkisel tedavi yapıyoruz..halede burdaymış ii geceler canım bizim içinde dua et..sanada geçmiş olsun bu arada..ne yaptın tedaviye başladınız mı?emziriyomusun?
yatıyım bende benim kuzu uyanır şimdi uyuyumdu azcık süt üretim heh hee..:)
geçmiş olsun halmoon.Allah korumuş valla
teşekkür ederim allah razı olsun
ya ben gerizekalı mıyım kimseye söyleyemedik daha dr dan randevu alıcam bugün. test pozitifti inanabilio musunuz[/QUOT
hakkında hayırlısı olsun canım ya haberlerlini bekliyoruz
bana bak kız her nisan doğuracanmı yoksam
can ile canan :)))))))))))başka topiğede geçmene gerek yok
sanırım herkes birbirine haber verdi topic doldu yaaaa kaydirigubbakcemile3
ya süpersiniz koptum burda gülmekten çiçek reytingleri tavan vurdurdun...
ayy hiç sorma dilekçim ev tam bir curcuna bizim şu an istanbuldaki kaynım ve karısı geldi bugün gidiyorlar ama onlarla ilgileniyorum girememiştim 2 gündür şimdi biyere gittiler bende fırsattan istifade bi bakım dedim şoktayım halaa....:roflol:hadi bakalım bi süpriz daha mı var aceppp.
bende telefonunu aradım aç topikte olay var diyecektim açmadın.
Ben de test almaya gidiyorum öpüyorum. Aksi kanıtlanıncaya kadar herkes hamile olabilir.
arzu şenay bu arada ben güya ev temizleyecektim ama
onun yerine burada olmayı seçtim evin temizliğine bakmak
Ben de test almaya gidiyorum öpüyorum. Aksi kanıtlanıncaya kadar herkes hamile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?