2009 Nisan Anneleri buraya

geçen sene 04 ağustosta öğrenmiştim bende hamile olduğumu kızım 22 martta doğdu dediğin gibi kız olursa mart annesi olucak ama bırakmayız bir yerlere .......:teytey:

kızlar sanırım benm sıpa babaya daha düşkün sabah kalkınca ramıza yatırıyorum hemn babsına dönüyo öle bişeyler anlatıyoo babası uyyunca bana dönüyooo sıpacıkk

yürüteç bebekler için hem zararlı hem de tehlikeli canım. poseidon deniz de almayı düşünüyordu ama sonra zararlarını okuyunca vazgeçti. sen de alma derim.

ben zararlı olduğunu düşünmüyorum
o zararlı bu zararlı o yasak bu yasak biz ve bizden öncekilerde binmiş kimseye birşey olmamış
bence yararlı da

yanlız ekim almadan önce bebişi koy içine beğenecekmi sevecekmi die bazı bebekler sevmiyormuş
bıoşuna para verme

sultancım dedigin dogru canm yani ben almayı düşünüyorum yürütece binene çogu bebek emeklemeden yürüyoo esirgenn göze çöp batarmş zeynebin üzerine aşırı düşmüyorum ben tabiki önmesiyırum ama ondan yoksun bundan yoksan olmaz sanırım

ruveydax facebookta melikeye oyun halısı gibi birşey almışsınız canım çok hoşuma gitti ne deniyor o na ve nerde satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…