2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada buğün 4. ay aşımızı da olduk ve tam 4 ayımızı doldurduk..cumartesi günü de ankaraya gidiyoruz acaba diyorum hem hava değişimi hemde aşı yakın zamanda olunca hasta olumu ki bebeğim

...buradan ankara 9 saat hiç bebeğiyle bu kara uzun yola çıkan varmı..çok kararsızım ya..kendi arabamızla gidicez ne bilim ya inşallh bi problem çıkmaz..

biz 900 km gittik canım kızım hiç zorluk çıkarmadı. ama her bebk bir değil tabi.

kızlarrr çiçegi beklerken biraz eglendireyim sizi. :roflol:

pardon yanlış fotograf yeniledim

Eklentiler

• $yeni.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
ben çıkıyom arkadaslar herkeze güzel günler. keşke evde net olsaydı beeee. neler kaçırıyommmm pehhhhhhh:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ya beta hcg 5 çıkmış adam dediki bu kimyasal veya dış gebelik olabilir çünkü çok düşük değeri dedi

son adet tarihinden itibaren 3 haftalıksa 5-50 arası 4 haftalıksa 3-426 arası cıkabiliyor. hiç gebelik yokken benim 0.02 cıkmıstı mesela. yani sende ya bir şeyler var ya da olmuş geçmiş çiçekçim. yarın dr. una gidince de adam kese göremeyebilir bu kadar erken zamanda belki. 1 hafta sonra gel diyecek ya da 3-4 gün sonra kan testini tekrarlatacak, biz de burda hep beraber meraktan gebericezzz

şimdii 2 kabağı küçük küçük küp küp kesin az yağda doğranmış 1 soğanla beraber kavurun. içine isteğe göre tuz karabiber ekleyin kavururken sonra 2 domates doğrayın 1,5 bardak su ekleyin 5 dakikada öyle pişsin. sonra üstüne 2 bardak bulguru ekleyin arada karıştırarark pişirin. en son pişmesine yakın 1 demet ince kıyılmış dereotunu ekleyin karıştırın.

bende işe yaradı afiyet olsun:)

NASIL KONUYU DEĞıŞTıRDıM AMA:)

canim hemen kötuye yorma,bence gec döllenme olabilir,bak testinde silk cikiyormus,demek oluyorki daha cok yeni ,doktorda olabilir demis yani kesin konusmamis,aradan 1yada2 hafda gecince tam belli olur sanirim ,hakkinda hayirlisi olsun ,

gerçekten artırıyormu

zaten bulgur sütü artırır kızlar ben patlıcanlısını yaptım bunun ama gaz yapıyo işte ona dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…