bu arada buğün 4. ay aşımızı da olduk ve tam 4 ayımızı doldurduk..cumartesi günü de ankaraya gidiyoruz acaba diyorum hem hava değişimi hemde aşı yakın zamanda olunca hasta olumu ki bebeğim
...buradan ankara 9 saat hiç bebeğiyle bu kara uzun yola çıkan varmı..çok kararsızım ya..kendi arabamızla gidicez ne bilim ya inşallh bi problem çıkmaz..
kızlarrr çiçegi beklerken biraz eglendireyim sizi. :roflol:
pardon yanlış fotograf yeniledim
ay ben ne yapacam hakkaten merak ettim şimdi. yarında yokum nasıl öğrencem çiçeğin durumunu. neyse ne olursa olsun hayırlısı olsun bari
pardon yanlış fotograf yeniledim
ya beta hcg 5 çıkmış adam dediki bu kimyasal veya dış gebelik olabilir çünkü çok düşük değeri dedi
ya beta hcg 5 çıkmış adam dediki bu kimyasal veya dış gebelik olabilir çünkü çok düşük değeri dedi
şimdii 2 kabağı küçük küçük küp küp kesin az yağda doğranmış 1 soğanla beraber kavurun. içine isteğe göre tuz karabiber ekleyin kavururken sonra 2 domates doğrayın 1,5 bardak su ekleyin 5 dakikada öyle pişsin. sonra üstüne 2 bardak bulguru ekleyin arada karıştırarark pişirin. en son pişmesine yakın 1 demet ince kıyılmış dereotunu ekleyin karıştırın.
bende işe yaradı afiyet olsun:)
NASIL KONUYU DEĞİŞTİRDİM AMA:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?