2009 Nisan Anneleri buraya

ay çiçek heyecandan kalbim çarptı seni görünce çok heyecanlıyımmmm anam merak etme inş hayırlısı olsun ne diyelim bgn reyting yaptın topicte

bana misafr gelcek şimdilik çıkıyom ara ara bakarım ben bye hayırlı haberler olsun inş.

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
elavinya, bursasu, chveneburi, cicekcicek+, demet1, dinozzo, jeandark, köfte:)), merakli_misafir, Ruveydax, sinemsin2811, ssengun

şenay kapattın mı?
ya kociş sorun çıkarıyosa erteleyelim gönlünü yapınca buluşuruz
bana acil haber verin canım.
ama eğer iki çocukla çıkmak zor olacak dersen kısa süreli avm buluşması da yapabiliriz

neyse kızlar bende kaçar biraz dinleniyim zeynep hanım uyyoken bende yatıyım birazz çiegin haberini bekliyorum dört gözle delikafadulden

amanınnınnn şok oldum hayırlısı olsun çiçekcim ya..seni çok ii anlayabiliyorum şu anda karmaşık duygulardasın..gönlün ne istiyosa ve hayırlısı neyse o olsun..

ama 2 kez pozitif çıktıysa nerdeyse kesindir..yani hayırlı uğurlu olsunnnnn..:)canan hanım gelioo heh hee..

ah canım yaa, üzüldüm şimdi bak.. atmasın versin birine ya da götürsün bakımevine ziyaret eder arada ne biliyim.. vermek çok zor adamı da anlıyorum ama insan yavrusunun üstünde kıymet verdi mi akıl saglıgından şüphe etmekten kendini alamıyor insan işte.. kardeşin kendi de öldüremez tabi, günah, hayvanın ne suçu var nu durumdan ki.. valla allah iyi etsin durumlarını ne diyeyim... :Saruboceq

bende bişey sorcam kızlar bu testlerin yanılma payı ne acaba..mesela ben 2 defa test yaptım negatifti..dün sağlık ocağına gittim saat 10 dan sonra kanda değil idrar da bakıyolarmış o yüzden idrar dan baktılar negatif dediler..dr a sordum kesin mi 17 gün geçti diye hayır kesin değil kanda baktırın ve ultarsona girin dedi..eğer yoksada adet yapıcı ilaç verilirmiş..şimdi kafam karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…