dur kız, daha hayırlı mayırlı oldugu yok! haber bekliyoruz. anam bebege ne meraklı nisan anneleriymişsiniz hepiniz yahu! laelaelaelaelae
ruveydax facebookta melikeye oyun halısı gibi birşey almışsınız canım çok hoşuma gitti ne deniyor o na ve nerde satılıyor
m.misafir yinede saol canm cvp içinn
belli belli benimde silikti vardır o ben anlarımm gelioooo bebek geliooooooooooooo
rica ederim canım. ben almamayı tercih ediyorum. evet, belki her yürütece binen bebek bu sorunları yasamıyor, ya da az miktarda yasadıgı için ailelerin farketmesi mümkün olmuyor ama kendi adıma, yarın bebegimin basına bu rahatsızlıklardan biri gelirse ve doktor yürüteçten dolayı böyle olmuş derse ömür billah kendimi affedemem ben. bu yüzden bile bile lades demek istemiyorum... ha tabi ne kadar bindiginin de önemi vardır büyük ölçüde, sen alırsın günde 15 dk. bindirirsin belki bişey olmaz öbürü alır bütün gün üstündedir rahatsızlık çıkar.
benim yiğenimde6 aylıktan 1 yaşına kadar bindi hemde hiç imnmeksizin belkide uyanık olduğu her zaman evde kedi var diye kardeşim emeklem için çıkaramıyodu ve hep yürüteçteydi 1 aydır yürüyo hatta koşuyo alın bacım herseye inanmayın bişeycik olmaz
canım viaporttan aldık onu kid centrum die bi yerden.
hatta burda sormuştum. ikili egzersiz arkadaşıma bakmaya gitmiştik bunu gördük. çok daha hoş ve fonksiyonel bizim çok hoşumuza gitti. sıpa da çok beğendi nası oynuyo görmelisin.
adı exercise piano. nette çıkmıyo ama çünkü kendi ürünleriymiş. furkan group die bi marka var onun ürünü. fiyatı 79tl
evet sitesinde hiçbişi yok.
canım bulamazsan ve istersen ben burdan alıp kargolayabilirim sana aklında olsun
valla çiçek olay oldu bu gun amanın jeandark sendede mi var kız yoksa test falan
ayy bu lafı duyunca kafamda şimşekler çaktı
ben henüz aksini kanıtlamadığıma göre diyee :tomato:
Amannn boşver dilek temizliği böyle haber kaçarmı bence biz şimdiden yiğenimize kız isimleri seçelim liste yapalım...
naniknanik yerimseniben
hadi hayırlısı merakla bekliyoruz cevabını hemen yaz bekletme bizi kaydirigubbakcemile
jeandark eczanye gitmemişmiydi hala burda görünüyor
Merhaba arkadaşlar geldim. Testi şimdi yaptım yok bir şey. Doğrusu ben daha önce de yapmıştım test. Negatifti ama Çiçek'i duyunca içime kurt düştü gidip bir daha aldım. Ben daha regl olmadım da. Bu arada sayfa kapalıydı online görünmemem lazımdı.kızlar jeandar tande ses çıkmadımı daha test almaya gidicekti
kusura bakma canım ama senin kardeş de acayipmiş yani.. kedi var diye cocugunu nasıl emeklemekten alı koyar insan yaa.. benim de kedim vardı ama yasemin olunca içim kan aglaya aglaya vermek zorunda kaldım çünkü her yer tüy, emekleyecek ellerine yapısacak, ellerini agzına sokacak.. yatak döşek hep tüy içindeydi zaten, emeklemesine bile gerek yok.. mecbur verdim, öteki türlüsü aklımdan bile geçirmem yani.. ilginç hakikaten..
ahh ah kız kardeşim istemezmi emeklesin ,kardeşim kaynanası ile beraber yaşıyo kedide kayınbabasının ne yaptılarsa ettıramadılar bide salak adam günah kedi atmak diyo o küçücük yiğenim sabah akşam yürüteçte neler çekti halada evin atak odasında rahat edebiliyo sorma her yolu denedi kardesim ama kurtulamıyo kendim öldüreyim diye bile düşünmüş ama yapamadı zaten yapmazda işte kaynana kayınbaba derdi yoksa kardeşim emekletmezmi kızını komşuya filan götürüyo bazen garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?