2009 Nisan Anneleri buraya

canim hemen kötuye yorma,bence gec döllenme olabilir,bak testinde silk cikiyormus,demek oluyorki daha cok yeni ,doktorda olabilir demis yani kesin konusmamis,aradan 1yada2 hafda gecince tam belli olur sanirim ,hakkinda hayirlisi olsun ,

alternatiflerim ilginç ya bebek var ya bebek yok ya dış gebelik ya kimyasal gebelik. Bebek varsa bi süre doğurup doğurmayacağıma karar vercem ağliicam zırliicam bebek yoksa ohhh dicem ama ay olsa nolurdu acaba diicem. Kimyasal gebelikse problem yok kendi kendine b hcg düşecek ama eğer dış gebeliikse kürtaj ıyyyyyyyyyy

ssengun+, aliye83, aysunsudeNAZ, chveneburi, cicekcicek+, croxilex, epidural, kzmnsn, merakli_misafir, nefisem, RUMELıLı, Ruveydax+, şen_ay
hay maşallah amma kalabalığız

ya neler olmuş kaçırmışım muhabbeti. bir sürü alıntı da yaptım yorum yapmak için ama sonuç belli olduğuna göre gerek kalmadı.
değer 5 olduğuna göre bişey var ama ne. çünkü bişey olmayınca çok düşük çıkıyo.benim geçen sene 28 temmuzda yaptığım kan testi çok düşüktü 8 ağustosta 4000 lerde falandı.
umarım iyi şeyler olur çiçekçim. sen ne istiyosan öyle olsun. ama bunda da vardır bi hayır demek lazım. düşünsene geçen sene testler pozitif çıksın diye dua ediyoduk.şimdi negatif çıksın istiyoruz.durum böyle gerektiryor çünkü.
bebeğim cana ilgi gösteremicem diye de düşünme sakın. doğacak olan da senin yavrun sonuçta. hem onun ilgi zamanı gelene kadar can da1.5 yaşında olur neredeyse beraber ilgilenirsiniz.:)
ben de hala adet olmadım.süt koruyo desem doğru düzgün emzirmiyorum bile.evde bi test var. selenden fırsat bulabilirsem ben de yapıcam. ne olur ne olmaz.
hayırlı haberlerini mrakla bekliyorum canım

ayy bi tane daha olsa ne guzel olur ikisi ikizkardes gibi buyurler fenami,benim eltim 38 yasinda dogurdu ikizleri oldu biri kiz digeri erkek,kocaman oldular bile ikisi arkadas gibi oldu cok tatlilar
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

valla inşallah kimyasal gebeliktir de sen de derin bir ohhhhhhhhh çeker, kocandan da offffffffffffffffff seslerini yükseltirsin artık kafasına kafasına vurmak suretiyle :)

bende hala adet görmedim aliye yani iz hamile kalsak Allah korusun adet görmediğimiz için farkına varmıcaz:))

evet sultan ben de ondan korkuyorum zaten. testi yaptım bu arada negatif. ben daha hap iğne bişey kullanmıyorum çünkü o yüzden aklıma geliyo bazen adet olmadığım için

vallahi aliyecim banada verdi bende almadım güvenemedim
doktor o gün gel takalım sprial dedi
onada korktum artık emzirmeyi kesince hap içerim

vallahi aliyecim banada verdi bende almadım güvenemedim
doktor o gün gel takalım sprial dedi
onada korktum artık emzirmeyi kesince hap içerim
dr güvenilir sağlıklı falan dedi ama araştırdığıma göre hormon düzeylerini çok etkiliyo nasıl sağlıklı anlamadım.spiral ben de taktıramam heralde. belki ben de dediğin gibi yaparim

slm kızlar biraz önce eldim zeynep hanımla bi tur attık dışarda
çiçek hayırlısı olsn canm yaaaa
crolex canm bebişn arabayı seviyosa hiç problem olmuyo öle uyyolar canm

kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibi halası kucağına alınca çocuk bööle oluo

Eklentiler

• $_DSC2161.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 45
KIZLAR SAĞOLUN güldüm bu arada merakli misafir senin mesajına

çiçekçim valla banada dış gebelik demişlerdi hatta gebelik kesemi de görememişti dr.nin biri çok korkuttu kadına sinir olmuştum hatta.değerim düşük çıkmıştı ve 5 haftalıktı oğlum sonuçta başka bir dr.ye gittim o görmüştü keseyi ve sapasağlam aslanlar gibi oğlumu kucağıma aldım.... neyse hayırlısı olsun bakalım ben şimdiden kız isimlerinin listesini yaptım yinede ne olur ne olmaz dimi teyzeleri olarak yiğenimizin ismine anket yapıcaz şimdiden sölimm.:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…