gerçekten artırıyormu
canim hemen kötuye yorma,bence gec döllenme olabilir,bak testinde silk cikiyormus,demek oluyorki daha cok yeni ,doktorda olabilir demis yani kesin konusmamis,aradan 1yada2 hafda gecince tam belli olur sanirim ,hakkinda hayirlisi olsun ,
alternatiflerim ilginç ya bebek var ya bebek yok ya dış gebelik ya kimyasal gebelik. Bebek varsa bi süre doğurup doğurmayacağıma karar vercem ağliicam zırliicam bebek yoksa ohhh dicem ama ay olsa nolurdu acaba diicem. Kimyasal gebelikse problem yok kendi kendine b hcg düşecek ama eğer dış gebeliikse kürtaj ıyyyyyyyyyy
alternatiflerim ilginç ya bebek var ya bebek yok ya dış gebelik ya kimyasal gebelik. Bebek varsa bi süre doğurup doğurmayacağıma karar vercem ağliicam zırliicam bebek yoksa ohhh dicem ama ay olsa nolurdu acaba diicem. Kimyasal gebelikse problem yok kendi kendine b hcg düşecek ama eğer dış gebeliikse kürtaj ıyyyyyyyyyy
ya neler olmuş kaçırmışım muhabbeti. bir sürü alıntı da yaptım yorum yapmak için ama sonuç belli olduğuna göre gerek kalmadı.
değer 5 olduğuna göre bişey var ama ne. çünkü bişey olmayınca çok düşük çıkıyo.benim geçen sene 28 temmuzda yaptığım kan testi çok düşüktü 8 ağustosta 4000 lerde falandı.
umarım iyi şeyler olur çiçekçim. sen ne istiyosan öyle olsun. ama bunda da vardır bi hayır demek lazım. düşünsene geçen sene testler pozitif çıksın diye dua ediyoduk.şimdi negatif çıksın istiyoruz.durum böyle gerektiryor çünkü.
bebeğim cana ilgi gösteremicem diye de düşünme sakın. doğacak olan da senin yavrun sonuçta. hem onun ilgi zamanı gelene kadar can da1.5 yaşında olur neredeyse beraber ilgilenirsiniz.:)
ben de hala adet olmadım.süt koruyo desem doğru düzgün emzirmiyorum bile.evde bi test var. selenden fırsat bulabilirsem ben de yapıcam. ne olur ne olmaz.
hayırlı haberlerini mrakla bekliyorum canım
vallahi bende kullanmıyorum doğal yollarla korunmaya çalışıyoz:)
dr güvenilir sağlıklı falan dedi ama araştırdığıma göre hormon düzeylerini çok etkiliyo nasıl sağlıklı anlamadım.spiral ben de taktıramam heralde. belki ben de dediğin gibi yaparimvallahi aliyecim banada verdi bende almadım güvenemedim
doktor o gün gel takalım sprial dedi
onada korktum artık emzirmeyi kesince hap içerim
kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibihalası kucağına alınca çocuk bööle oluo
KIZLAR SAĞOLUN güldüm bu arada merakli misafir senin mesajına
kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibihalası kucağına alınca çocuk bööle oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?