2009 Nisan Anneleri buraya

selamss... biz iyiyiz bi selam verelim dedik.... benim misafirlerim var sultan biliyo:):) benim bitanecik kaynanam.................... gene yazarım yoklama vereyim dedim ortam müsait değil.... öpüldünüz....... şimdi okunur falan papaz olmayalım...................................... iyi akşamlar.............................................

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evde canım sıkılıyoooooo bnmlede konuşun bebeğim bu aralar yine sapıttııııı zorla emziriyorum yaaa mıkır mıkır mıkıııırrrr:sinifsinif:

kaynanamıııı:) eyvah eyvah Allah kolaylık versin.

demirim bizim şişkonun bile hiç iştahı yok sıcaklardan merak etme çocuklarda bunalıyo yazık

hayırlı olsun eviniz canım

ikinci testi yaptım silik bi kırmızı çizgimiz var sinir oldum yarın dr a gidicem bugün seminerdeymiş pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hamile olma ihtimalin yüksek canımhayırlısı olsun................

evde canım sıkılıyoooooo bnmlede konuşun bebeğim bu aralar yine sapıttııııı zorla emziriyorum yaaa mıkır mıkır mıkıııırrrr:sinifsinif:

sıcaktandır canım benimkide öle valla...................................................

rahimde değil dışında büyüyo bebek sonuç kürtaj........................

valla özel poliklinikte 8.5 lira fark ödedim hiç bişe hissetmiyosun 5 dakikada bitiyo problemsiz yani bende korkuyodum...............................

hormonlular 300 lira civarı ama ona cesaret edemedim ben çünkü hiç regli olmuyomuşsun 1 gün sadece oda çok az..................

hadi geçmiş olsun selinaycım drum banada hormonluyu tavsiye etti
diğerleri daha çok kanama yapabilir dedi
hiç mi acımadı yaw

aslında hamileysem aldırmam napiim belki çoook hayırlı bi evlat olucak belli mi olur. tabii hanmileysem:) misal yani:)
sağlığın açısından bi problem yoksa aldırma tabi canım ya. dediğin gibi neyin ne olacağı hiç belli olmaz.
bu arada benim çin takvimi de kadın ve erkeğin doğum yılına göre hesaplanan da doğruçıkmıştı. misal yani hamileysen:)

bende korkuyorum dış gebelikten bi de beta hcg düşük çıkınca offf ne bilim herşey yarın ortaya çıkıcak
senin için hangisi iyi hayırlı olacaksa öyle olsun. bu şekilde dua et canım.

kaynanamıııı:) eyvah eyvah Allah kolaylık versin.

demirim bizim şişkonun bile hiç iştahı yok sıcaklardan merak etme çocuklarda bunalıyo yazık

selen de aynı. 120 cc yi 2-3 defada 1 saatte zorla bitirtiyorum.

ben de korkuyorum spiralden. iğneyi de bu adet görmeme yan etkisinden dolayı yaptırmıyorum.o kadar etkiliyo yani hormonları. of napıcaz ya!

kızlar yürüteç almayı düşünen var mı

ben almayı düşünmüyorum canım.yürümeyi geciktiriyo diyolar ama ben ondan dolayı değilde gerek görmediğim için düşünmüyorum

ayy yazık ama ya ne acayip insanlar var ya

bende hala adet görmedim aliye yani iz hamile kalsak Allah korusun adet görmediğimiz için farkına varmıcaz:))

ya bende olmadım daha.korkmuyo da değilim valla.sadece emziriyorum ama bellide olmaz valla

rahimde değil dışında büyüyo bebek sonuç kürtaj........................

sonucun kürtaj olduğunu bilmiyodum kötüymüş ya

nelr olmuş ya.
şirvan eviniz hayırlı olsun çok sevindim.

ÇıÇEEEEEEEEEEEEEK şoktayım .çok sevindim senin adına..canını sıkma.keşke senin yerinde ben olsaydım.ne güzel berbaber büyürler.zaten alıştık uykusuz gecelere.
hem sen niye bu kadar korkuyosun ki.imkanların süper.yardımcın var.kocaman ormanın içinde ev.annen istanbulda.daha Allahtan ne istiyon.gencecik yaşta iki çocuk annesi olacaksın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…