selamss... biz iyiyiz bi selam verelim dedik.... benim misafirlerim var sultan biliyo:):) benim bitanecik kaynanam.................... gene yazarım yoklama vereyim dedim ortam müsait değil.... öpüldünüz....... şimdi okunur falan papaz olmayalım...................................... iyi akşamlar.............................................
bu arada beğendiğimiz evi dün aldık.. tapu işlemleriyle uğraştık..
bugünde şirkete ve ssk ya gidip rapor işlerini ve yeni evin doğalgaz, elektrik sözleşmelerini hallettim..
bu hafta böyle koşturmaca geçti...
ama yarın evdeyim uzunca yazışırız artık...
ikinci testi yaptım silik bi kırmızı çizgimiz var sinir oldum yarın dr a gidicem bugün seminerdeymiş pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
evde canım sıkılıyoooooo bnmlede konuşun bebeğim bu aralar yine sapıttııııı zorla emziriyorum yaaa mıkır mıkır mıkıııırrrr:sinifsinif:
ya dış gebelik olursa ne oluyo ki.bilmiyorumda
kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibihalası kucağına alınca çocuk bööle oluo
bende spiral taktırdım bu gün hormonsuz olanlardan....
sağlığın açısından bi problem yoksa aldırma tabi canım ya. dediğin gibi neyin ne olacağı hiç belli olmaz.aslında hamileysem aldırmam napiim belki çoook hayırlı bi evlat olucak belli mi olur. tabii hanmileysem:) misal yani:)
senin için hangisi iyi hayırlı olacaksa öyle olsun. bu şekilde dua et canım.bende korkuyorum dış gebelikten bi de beta hcg düşük çıkınca offf ne bilim herşey yarın ortaya çıkıcak
evde canım sıkılıyoooooo bnmlede konuşun bebeğim bu aralar yine sapıttııııı zorla emziriyorum yaaa mıkır mıkır mıkıııırrrr:sinifsinif:
kaynanamıııı:) eyvah eyvah Allah kolaylık versin.
demirim bizim şişkonun bile hiç iştahı yok sıcaklardan merak etme çocuklarda bunalıyo yazık
ben de korkuyorum spiralden. iğneyi de bu adet görmeme yan etkisinden dolayı yaptırmıyorum.o kadar etkiliyo yani hormonları. of napıcaz ya!valla özel poliklinikte 8.5 lira fark ödedim hiç bişe hissetmiyosun 5 dakikada bitiyo problemsiz yani bende korkuyodum...............................
hormonlular 300 lira civarı ama ona cesaret edemedim ben çünkü hiç regli olmuyomuşsun 1 gün sadece oda çok az..................
kızlar yürüteç almayı düşünen var mı
ahh ah kız kardeşim istemezmi emeklesin ,kardeşim kaynanası ile beraber yaşıyo kedide kayınbabasının ne yaptılarsa ettıramadılar bide salak adam günah kedi atmak diyo o küçücük yiğenim sabah akşam yürüteçte neler çekti halada evin atak odasında rahat edebiliyo sorma her yolu denedi kardesim ama kurtulamıyo kendim öldüreyim diye bile düşünmüş ama yapamadı zaten yapmazda işte kaynana kayınbaba derdi yoksa kardeşim emekletmezmi kızını komşuya filan götürüyo bazen garibim
bende hala adet görmedim aliye yani iz hamile kalsak Allah korusun adet görmediğimiz için farkına varmıcaz:))
rahimde değil dışında büyüyo bebek sonuç kürtaj........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?