2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba arkadaşlar çiceğin gebelik meselesi sayesinde bayağı bir mesaj birikmiş bugün. inşallah çiçek senin için en hayırlı sonuç olur

selam arkadaşlar...uuuuzzzzuunnnn bir aradan sonra sahalara geri döndüm....ay ay hesapta olmayan ne olaylar yaşadım ve sizler ayrı kaldım...neyse herşey yolunda....ama sanırım burası daha heyacanlı olmuş...kııııızzzz çicek sadece son sayfayı okudum ama yoksa????....hadi hayırlısı...

ay çatlıyacam dur okuyayım gecmişi....

kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibi halası kucağına alınca çocuk bööle oluo

ay süper bayıldım seninkine.

kızlar çin takvimi sizde tutmuş muydu?

eğer hamileysem kız çıkıyo

bende tutmustu.

sağolun kızlar ben yarına kadar heyecandan çatliicam

valla ben de meraktayım canım yaa.. ne desem bilemiyorum.. olmaması durumunda inşallah dış gebelik değildir de kimyasal gebeliktir. çünkü dış gebelik tehlikeli bir şey ve tekrarlama ihtimali var. olursa da kız olsun bari diyorum, bir kız bir erkek süper olur.. biraz yıpranırsın ama bir kerede çıkmış olur diyorum. bir yandan da 4-5 sene sonra bebek özlersin o zaman mı yapardın bir tane diyorum. çok zor valla, hayırlısı diyorum artık baska bir şey diyemiyorum, bekleyecegiz ve göreceğiz..ne olursa olsun, sağlıkla olsun..

kızlar ben daha yeni evime geldim...
ama bu arada neler olduğunu şenaydan öğrendim. tel.aradı sağolsun...

çiçeği aradım bende hemen ... kan testi yapacaktı...
hadi hayırlısı bakalım ...

ne olmuş - bir geçmişi okuyim bari

aynen valla bnde giremiom bayadır ama neler olmuş bende geçmişe gidiiimde bakiim çiçççeeeeekkkk hadi hayırlısı hakkında hayırlı olur inşalah canım ben şok oldum acaba sen ne olmuşsundur

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim..
allah daha iyilerini sizlere nasip eder inşallah...

evde şuan ufak tefek değişiklikler yaptırmayı düşünüyoruz...
ondan sonra taşınırız herhalde...

Son düzenleme:
çiçekçim hakkında hayırlısı olur inş...

biz ikimiz 2 çoçuğu istiyorduk 2 sene sonra .. seninki önce geliyor herhalde...
benimkide seninkini duyup gelmesin :)))

ben daha regli olmadım....
şimdi bişeyde anlamam ki.....

hadi hepinizi canı gönülden öpüyorum....

bol uykulu geceler diliyorum..

çiçekçim uyuyamıyordur şimdi.. (ben olsam uyuyamazdım , kafamda kurar kurar dururdum...)

kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibi halası kucağına alınca çocuk bööle oluo
koptum ya sabah sabah yerim ben o can ı bizimkide yapıyo sevnediklerinde basıyo çığlığı :))
kızlar çin takvimi sizde tutmuş muydu?
benimki tutmuştu bir de üşenmemiş 10 kişiye yaptık 9 u ttmuştu % 90 doğru yani

bu arada herkese günaydıınn güzel anneler
çiçekcim daha kesin bişey belli olmamış hadi hayırlısı
bende eşin ne tepki gösterdi ne diyo onu merak ettim valla :))

kızlar benım cadı kaç gundur iştahsız şu milupamnın kaşık maması var pirinçli 4 aylık bebekler için onun deneme boyundan yaptım maşallah yedi sıvı biberonla yedirdim sizce ondan kullansammı ya mamayı itiyo dilinle

yerim ben cancanı yavrum benim kurtarın beni diyor resmen oyyyy kıyamam

ya beta hcg 5 çıkmış adam dediki bu kimyasal veya dış gebelik olabilir çünkü çok düşük değeri dedi

çiçekçim ben sende gebelik olduğunu düşünmüyorum veya vardı bişeyler bitti şöle ki benimde adetimi 2 gün geçtiğinde yaptırmıştık kan testini değer 64 çıkmıştı doktor evet bişeyler var gibi ama demişti hamilesin demek için erken şuanda demişti ve ertesi gün gittiğimizde kese felan görememişti yaklaşık 1,5 hafta sonra görebilmiştik sende 1 haftalık gecikmeden bahsediyorsun ve değerin 5 olduğunu söylüyorsun istersen benim anlattığımla kıyasla genede bilemem tabi bazen geç döllenme olabiliyo hakkında hayırlısı canım .....

sehercim önceki sayfalarda da yazmıştım benim de en büyük problemim buydu kızım biberon mamasını kabul etmiyordu dr. Konuştuk kaşık maması daha çok sevebilir deneyebilirsin dedi denedik gerçektende öle şimdi kızımın ayına uygun değişik değişik kaşık mamaları alıyorum kendi biberon mamasını ancak uyurken verebiliyorum yada içine cici bebe ezip kaşıkla verebiliyorum bence verebilirsin hiç bir problem olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…