sehercim önceki sayfalarda da yazmıştım benim de en büyük problemim buydu kızım biberon mamasını kabul etmiyordu dr. Konuştuk kaşık maması daha çok sevebilir deneyebilirsin dedi denedik gerçektende öle şimdi kızımın ayına uygun değişik değişik kaşık mamaları alıyorum kendi biberon mamasını ancak uyurken verebiliyorum yada içine cici bebe ezip kaşıkla verebiliyorum bence verebilirsin hiç bir problem olmuyo
gunaydin kizlar bendede aynisorun var benim bebisde yaklsik 1hafdadir biboron mamasi zar zor iciriyorum,dunden itibaren tam 3 bucuk aylik oldu,normalde istahsiz bir bebek ama,bu son hafdadir pek istahsiz,bende kasik mamasi alip versem erken deilmi acaba?
kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibihalası kucağına alınca çocuk bööle oluo
kızlar benım cadı kaç gundur iştahsız şu milupamnın kaşık maması var pirinçli 4 aylık bebekler için onun deneme boyundan yaptım maşallah yedi sıvı biberonla yedirdim sizce ondan kullansammı ya mamayı itiyo dilinle
sinemcim benım selende gazlı bende milupa ve hero babay kullandım mama olarak ikiside gaz yapmadı banada bebelac gaz yapıyo am aben alternatif olarak söyledim bi o ikisinin deneme boyu var
gunaydın şirvan
aferin cana akıllı çocuk kimde durulup kimde durulmayacağını biliyor benim kızımda böle....o kadarda diyorum kızıma yapma halana diyekaydirigubbakcemile3
sulandırırsan sorun olmaz tabi mama gibi verirsin.....
ben farkında değilim gazının markalarla alakalı olup olmadığını.....her daim gazlı abla....gerçi ben organik sütlü irmikli aldım en son çok güzeldi tadı....idil bitiremedi biz çöktük başına babasıyla...bakalım kaç kilo alcaz bu ay çok heyecanlıkaydirigubbakcemile2
günaydıın canım....(geç oldu biraz baran uyurken kahvaltı yaptım)
dışarda ne güzel yağmur yağıyor...
yağmurda yürümek çok hoşuma gidiyor,,,, çoçukla olmazki şimdi...
kızlar mamalardan konuşuyorsunuz.. ama ben hiç birşey anlamıyorum...
daha hiç mama almadık...
artık almaya başladığımda tek tek bilgi verirsiniz bana
ya ben hiç sevemedim zeynebin mamalarını hele şimdi bi tane var buğdaylı tahıllı mı ne ığyyyyyyyy çok kötü tadı bizimkide bayıla bayıla yiyor yazık çocuğa yaaa :) kilo işine de çok güldüm bu arada ben diyetisyene başladım son bi tahlilim kaldı onu vericem pazartesi günü listem hazırlanacak annemle birlikte başladık onun tahlilleri başladı 10 gündğr yapıyo ve şuana kadar 5 kilo verdi ama doktor demiş ilk etapta hızlı verirsin diye bende hızlıca veririm inşallah kilolarıda bi daha da almam gülşencim bu arada ilupanın iyi geceler çayını denedin mi bizim kızın gazına çok faydası oldu doğduğundan beri veriyoruz hatta ara vermiştik baya bu aralar bi huysuz veriyorum baya rahatlıyo
kızlar mamalardan konuşuyorsunuz.. ama ben hiç birşey anlamıyorum...
daha hiç mama almadık...
aman şirvancım uzun bir süre yemesin mama barancık....1000 takla atıyoruz hangisini yerler diye gerçi benimki hiç ayırmıyor maşallah herşeyi yiyor....
artık almaya başladığımda tek tek bilgi verirsiniz bana
hiç denemedim canım bende vereyim iyi geliyorsa bizimkine.....bende gece tahıllısını aldım idile sanki bildiğin ambar kokuyor gibi....bizimkilerde aç civciv....bende diyetteyim salıdan beri ama bundan beynimin haberi yok sanırım habire bişeylerde zırvalıyor bana....oysaki dikkat çeksin diye salı başlamıştım ama hayırlısı kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?