2009 Nisan Anneleri buraya

çok teşekkür ederim canım cevabın için napayım yemiyo dilinle itiyo bende mecbur kaldım ayın 25 4 ayı doluyo ondan sonra ek gıdaya başlarım zaten ama kaşık maması vereyim o zaman artık

gunaydin kizlar bendede aynisorun var benim bebisde yaklsik 1hafdadir biboron mamasi zar zor iciriyorum,dunden itibaren tam 3 bucuk aylik oldu,normalde istahsiz bir bebek ama,bu son hafdadir pek istahsiz,bende kasik mamasi alip versem erken deilmi acaba?

valla bende öyle diyodum canım ama milupanın denemme boyundan alııp yedirdim çok sevdi bebelac ta var deneme boyu istersen bı dene

bebelac biberon mamasınıda kaşık mamasınıda veremiyorum ben kızıma gaz yapıyo normalde gazlı bir bebek değil ama bebelac gaz yapıyo işte .... o yüzden milupanın ve hero bayb kaşık mamalarını kullanıyorum gece verdiğim biberon mamsınıda yine milupanın gece maması var biberon mamsı onu kullanıyorum sorun yaşamıyorum

sinemcim benım selende gazlı bende milupa ve hero babay kullandım mama olarak ikiside gaz yapmadı banada bebelac gaz yapıyo am aben alternatif olarak söyledim bi o ikisinin deneme boyu var

kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibi halası kucağına alınca çocuk bööle oluo

aferin cana akıllı çocuk kimde durulup kimde durulmayacağını biliyor benim kızımda böle....o kadarda diyorum kızıma yapma halana diyekaydirigubbakcemile3

sulandırırsan sorun olmaz tabi mama gibi verirsin.....

sinemcim benım selende gazlı bende milupa ve hero babay kullandım mama olarak ikiside gaz yapmadı banada bebelac gaz yapıyo am aben alternatif olarak söyledim bi o ikisinin deneme boyu var

ben farkında değilim gazının markalarla alakalı olup olmadığını.....her daim gazlı abla....gerçi ben organik sütlü irmikli aldım en son çok güzeldi tadı....idil bitiremedi biz çöktük başına babasıyla...bakalım kaç kilo alcaz bu ay çok heyecanlıkaydirigubbakcemile2

ya ben hiç sevemedim zeynebin mamalarını hele şimdi bi tane var buğdaylı tahıllı mı ne ığyyyyyyyy çok kötü tadı bizimkide bayıla bayıla yiyor yazık çocuğa yaaa :) kilo işine de çok güldüm bu arada ben diyetisyene başladım son bi tahlilim kaldı onu vericem pazartesi günü listem hazırlanacak annemle birlikte başladık onun tahlilleri başladı 10 gündğr yapıyo ve şuana kadar 5 kilo verdi ama doktor demiş ilk etapta hızlı verirsin diye bende hızlıca veririm inşallah kilolarıda bi daha da almam gülşencim bu arada ilupanın iyi geceler çayını denedin mi bizim kızın gazına çok faydası oldu doğduğundan beri veriyoruz hatta ara vermiştik baya bu aralar bi huysuz veriyorum baya rahatlıyo

kızlar mamalardan konuşuyorsunuz.. ama ben hiç birşey anlamıyorum...
daha hiç mama almadık...

artık almaya başladığımda tek tek bilgi verirsiniz bana

günaydıın canım....(geç oldu biraz baran uyurken kahvaltı yaptım)

dışarda ne güzel yağmur yağıyor...

yağmurda yürümek çok hoşuma gidiyor,,,, çoçukla olmazki şimdi...

anaaa istanbulda yağmur mu var o yüzden burada hava kapalı öğlenden sonrada burada başlar ....

hiç denemedim canım bende vereyim iyi geliyorsa bizimkine.....bende gece tahıllısını aldım idile sanki bildiğin ambar kokuyor gibi....bizimkilerde aç civciv....bende diyetteyim salıdan beri ama bundan beynimin haberi yok sanırım habire bişeylerde zırvalıyor bana....oysaki dikkat çeksin diye salı başlamıştım ama hayırlısı kaydirigubbakcemile

amanın şirvana yazdığım çıkmamış ya.....umarım barancık mama tadı çok bilmez dediydim.....içsin annesinin mis sütünü inşallahhhhh...
bu arada herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalar gülşencim tubacım sinemcim şirvancım zeynepcim ve daha buarada olmayan nisan anaları

kesinlikle denemelisin dün değil önceki gün bebelac kaşık maması verdim zeynebe gece saat 02.30 da ağlamayla fırladık yataktan kız ıkınıyor sıkınıyor hemen çayını hazırladım verdim 50 - 60 cc bir seferde içti bide sıcak suya yapmıyorum normal içme suyuna yapıyoruım hararetini alsın diye inan 15 dk içinde uyudu sabahta pıt pıt pıt gaz çıkardı..... Iyi geceler çayında rezenenin yanı sıra papatya çayı ve ıhlamur var var benim kızımı çok rahatlatıyorlar doğduğundan beri kullanıyoruz anneme başta çok kızmıştım dr. Vermeyin diyo neden veriyoruz diye ama şimdi dua adiyorum gaz bilmedik biz ...

günaydın sizlerede hayırlı cumalar kızlar.biz bu sabah aşılarımızı yaptırdık.çok ağlamadı kuzucum bi tanesi ateş yapabilir dediler.Kereme hiç ateş yapmamıştı aşıları bu da yapmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…