hayırlı cumalar gülşencim tubacım sinemcim şirvancım zeynepcim ve daha buarada olmayan nisan anaları
günaydın sizlerede hayırlı cumalar kızlar.biz bu sabah aşılarımızı yaptırdık.çok ağlamadı kuzucum bi tanesi ateş yapabilir dediler.kereme hiç ateş yapmamıştı aşıları bu da yapmaz umarım
günaydınlarr hayırlı cumalar canlarım
gülşencim ne güzel bir dua allah razı olsun paylaştığın içina.s.
günaydınlarr hayırlı cumalar canlarım
gülşencim ne güzel bir dua Allah razı olsun paylaştığın içina.s.
kızlar mamalardan konuşuyorsunuz.. ama ben hiç birşey anlamıyorum...
daha hiç mama almadık...
artık almaya başladığımda tek tek bilgi verirsiniz bana
amin cnm amin ne güzel bir dua
sana da hayırlı cumalar cnm.hayırlı cumalar gülşencim tubacım sinemcim şirvancım zeynepcim ve daha buarada olmayan nisan anaları
cnm ya benim kızım gündüz çok az uyuyo bu yüzden de huysuz oluyo. istediğim gündüz bir defa da olsa biraz uzun uyuması. acaba gündüz bu çaydan bi kere versem uyku için işe yararmı.kesinlikle denemelisin dün değil önceki gün bebelac kaşık maması verdim zeynebe gece saat 02.30 da ağlamayla fırladık yataktan kız ıkınıyor sıkınıyor hemen çayını hazırladım verdim 50 - 60 cc bir seferde içti bide sıcak suya yapmıyorum normal içme suyuna yapıyoruım hararetini alsın diye inan 15 dk içinde uyudu sabahta pıt pıt pıt gaz çıkardı..... Iyi geceler çayında rezenenin yanı sıra papatya çayı ve ıhlamur var var benim kızımı çok rahatlatıyorlar doğduğundan beri kullanıyoruz anneme başta çok kızmıştım dr. Vermeyin diyo neden veriyoruz diye ama şimdi dua adiyorum gaz bilmedik biz ...
kızlar mamalardan konuşuyorsunuz.. ama ben hiç birşey anlamıyorum...
daha hiç mama almadık...
artık almaya başladığımda tek tek bilgi verirsiniz bana
bize başlatmadı.....kan tahlili yapılmadan demir verilmemesi gerekir diye biliyorum şayet bu gidişte verirse soracağım bizim doktora....
hadi geçmiş olsun selinaycım drum banada hormonluyu tavsiye etti
diğerleri daha çok kanama yapabilir dedi
hiç mi acımadı yaw
sağlığın açısından bi problem yoksa aldırma tabi canım ya. dediğin gibi neyin ne olacağı hiç belli olmaz.
bu arada benim çin takvimi de kadın ve erkeğin doğum yılına göre hesaplanan da doğruçıkmıştı. misal yani hamileysen:)
senin için hangisi iyi hayırlı olacaksa öyle olsun. bu şekilde dua et canım.
selen de aynı. 120 cc yi 2-3 defada 1 saatte zorla bitirtiyorum.
ben de korkuyorum spiralden. iğneyi de bu adet görmeme yan etkisinden dolayı yaptırmıyorum.o kadar etkiliyo yani hormonları. of napıcaz ya!
kızlar benım cadı kaç gundur iştahsız şu milupamnın kaşık maması var pirinçli 4 aylık bebekler için onun deneme boyundan yaptım maşallah yedi sıvı biberonla yedirdim sizce ondan kullansammı ya mamayı itiyo dilinle
allahım beni zayıflat,bana şişman diyenleri şişmanlat...........................................................
arkadaşım buzdolabı süsü almış bana...............................
allahım beni zayıflat,bana şişman diyenleri şişmanlat...........................................................
arkadaşım buzdolabı süsü almış bana...............................
amiiiiiiiiiiiiin cuma vakti hürmetine Allahım bütün nisan analarına kilo vermek nasip et
aminnnnnn...........
:roflol: ilahi tuğba bunada aminnnn Allahım
ayşecimmmm sen işini halledebildin mi ?
Allahımmmm bana çifter çifter doğurmayı nasip ettin çok şükür kilolarıda üçer beşer onar vermeyi nasip etttttttt
vercez vercez merak etmeyin 6 aydan sonra daha hızlı veriliyomuş diye duydum ben 88 le hamile kaldım 138 oldum hayy maşalllaaaaaaaaaaah şimdi 94 üm önceden her hafta bi kilo veriyodum 3 haftadır tık yok bakalım nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?