2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah kerem beye kocaman abi oldular artık prim vermezler öle aşılara felan acıcık ağlayıp geçerler hemen :))))))))) canım sen yinede ateş düşürücü ver istersen zeynebe geçen aşıları ateş yapmamıştı ama bu defa ilaç vermeme rağmen ara ara şakaklarında ve aşı yerlerinde ateş hissettim ............

günaydınlarr hayırlı cumalar canlarım
gülşencim ne güzel bir dua allah razı olsun paylaştığın içina.s.

hayırlı cumalar hepinize .............

kızlar mamalardan konuşuyorsunuz.. ama ben hiç birşey anlamıyorum...
daha hiç mama almadık...

artık almaya başladığımda tek tek bilgi verirsiniz bana

bende senin gibiyim şirvan.bende anlamıyorum bu yüzden konuyada yorum yapamıyorum.biz 6.aydan sonra başlıcaz artık arkadaşlar bizimle paylaşırlar tecrübelerini.

doktor demir verdi bu gidişimizde.sizlerede başlattımı doktorunuz?

bize başlatmadı.....kan tahlili yapılmadan demir verilmemesi gerekir diye biliyorum şayet bu gidişte verirse soracağım bizim doktora....

amanın şirvana yazdığım çıkmamış ya.....umarım barancık mama tadı çok bilmez dediydim.....içsin annesinin mis sütünü inşallahhhhh...
bu arada herkese hayırlı cumalar
amin cnm amin ne güzel bir dua

hayırlı cumalar gülşencim tubacım sinemcim şirvancım zeynepcim ve daha buarada olmayan nisan anaları
sana da hayırlı cumalar cnm.
buarada unuttum herkese günaydın

cnm ya benim kızım gündüz çok az uyuyo bu yüzden de huysuz oluyo. istediğim gündüz bir defa da olsa biraz uzun uyuması. acaba gündüz bu çaydan bi kere versem uyku için işe yararmı.
haftaya da tatile gidicez fethiyeye sırf arabada durmuyo ve gündüz uyumuyo diye gece yolculuğu yapıcaz.dr a da sorucam en azından gündüz arabada uyuması için ne verebilirim diye

kızlar mamalardan konuşuyorsunuz.. ama ben hiç birşey anlamıyorum...
daha hiç mama almadık...

artık almaya başladığımda tek tek bilgi verirsiniz bana

bize başlatmadı.....kan tahlili yapılmadan demir verilmemesi gerekir diye biliyorum şayet bu gidişte verirse soracağım bizim doktora....

bende her bebek kullanıyo diyo biliyodum o yüzden hiç sormadım doktora o da zaten kan tahlili istemeden verdi ilacı.bi arkadaşım biz kullanmadık deyince bi sizede sorayım dedim

hadi geçmiş olsun selinaycım drum banada hormonluyu tavsiye etti
diğerleri daha çok kanama yapabilir dedi
hiç mi acımadı yaw

yok canım hiçbişe hissetmiyosun..........................................................
oda hiç kanama yapmıyomuş canım bilmem valla....................................

iğneyi tavsiye etmiyolar canım müthiş kilo yapıyomuş sen bilirisn yinede.....................

bende hero baby vardı ondan verdim yiyo verecem ben artık valla hemde kaşıkla verdim yedi.................

allahım beni zayıflat,bana şişman diyenleri şişmanlat...........................................................

arkadaşım buzdolabı süsü almış bana...............................

allahım beni zayıflat,bana şişman diyenleri şişmanlat...........................................................

arkadaşım buzdolabı süsü almış bana...............................

aminnnnnn...........

amiiiiiiiiiiiiin cuma vakti hürmetine Allahım bütün nisan analarına kilo vermek nasip et

:roflol: ilahi tuğba bunada aminnnn Allahım

aminnnnnn...........

:roflol: ilahi tuğba bunada aminnnn Allahım

hihihih napiim çok istiyorum artık kilo vermeyi ama rejim falan hak getire.ecrin hanım sadece meme emiyor.ama artık ben beğendiğim kıyafetleri almak onları giyip resimler çekilmek ve artık facebook a boydan resimlerimi koymak istiyorum kaydirigubbakcemile3

Allahımmmm bana çifter çifter doğurmayı nasip ettin çok şükür kilolarıda üçer beşer onar vermeyi nasip etttttttt

kaydirigubbakcemile5......vermemi verir tabi şenaycım.....zati peşlerinde koşarken veririz diye umudum var.....yürümeleri nerden baksanCADIARZU 6-7 ay alsa ben daha bu kadar yesemmmm hımmmmm......rezil ben ne olacak daha ne kadar yiceğimi hesaplıyorum vereceğim yerine....

vercez vercez merak etmeyin 6 aydan sonra daha hızlı veriliyomuş diye duydum ben 88 le hamile kaldım 138 oldum hayy maşalllaaaaaaaaaaah şimdi 94 üm önceden her hafta bi kilo veriyodum 3 haftadır tık yok bakalım nolcek

ben 80 le doğuma gittim 72 ye kadar düşebildim şimdiye kadar.en az 65 olmam lazım.ama asıl kilom 60. nasıl verilir 12 kilo ya!hiç irade yok bende.ne spor yapasım var ne diyet. bu kilolarla kışa girersek zaten vay halimize. ama zaten eski hale dönmek 1 seneyi buluyomuş.

şenaycım yanlış anlama sakın. kilona bişey dediğim yok. 138 e çıktığını bilmiyodum sadece. o kadar zamandır burdayız ilk defa duydum da ona şaşırdım. nedense ben seni gözümde zayıf bi insan olarak canlandırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…