2009 Nisan Anneleri buraya

ArkadaŞlar yenı bır nısan annesı katılıyor 2010 lara uzun zamadır tedavı gÖren bır arkadaŞım vardı tÜp bebek yÖntemıyle hamıle kalmıŞ ıkız bebeklerı olucakmıŞ 1,5 aylık hamıleymıŞ bu sıteyı tavsıye ettım bende ona yakında gÖrebılırız 2010 nısan annelerınde Çok sevındım yaaa taa benım hamıle kaldıĞım dÖnemden berı uĞraŞıyo kadıncaĞız bende yenı aldım heberını geÇmıŞe ŞÖle bı gÖz attımd ÇıÇekten haber yok hala bende onu merak edıyorum zeynocum Çok gÜldÜm canım ya ama Çok dıkkatlı olmak lazım valla bız yaŞadık o korkuyu allah kımseye yaŞatmasın

mıhtar ikamet verme bunlara yaaa utanmıyolarda 52 mişşşşşşşş çık dışarıııııııı

ohh ohh ohh ne kalabalık bu ya..tüm kuzular uyuyo zannımca..

benimde 8 kilo fazlam var yaa ve üzerimne ekliyomda bi ara dikkat ediyodum ama oğluma kıyamadım suütün rengi su gibi olmuştu..

tamam bi daha bahsetmem söz:) bu arada benim yaramaz daha yeni 5.500 oldu herkes aa çok ufak diyo benimde sinirim bozuluyo ama diyorum benimki zaten ufak doğdu 46 cm diyorum bazen üzülüyorum benmi bakamıyorum büyütemiyorum diye

aaaa 2010 ikiz anasına sözüm var hep yardımcı olacam diyeee üye olunca haberim olsun şekerrrrr

ewet cnm betül dü sırnaşık şey o mart annelerini seçmedi mi olaylardan sonra ordadır kaydirigubbakcemile3

kız mıhtar kaçak gecekondu kurmadımıydı bizim mahalleye ne çabuk unuttun
urla ikinciyi doğurdu bile bence

ayy tamam hatırladım... o senin canın arkadaşındı dimi.. kankiler sizi ,, bence onu aramak sana yakışır..
ne günlerdi be...
tüm kadro seferber olmuş msnde şenayı geri döndürmeye uğraşıyorduk...

fitilin alışkanlık yaptığını bende biliyorumda başka çarem yokki yapmıyo işte dr.a alışkanlık yapıomuş dediğimde yok öyle bişy dedi kayısıyı 2 gündür deniyorum bakalım inş. yapar:Saruboceq:

bencede alışkanlık yapıyor olabilir..
benim kardeşim yiğenime sardunya yaprağının ucu vardırya .. onu poposunun deliğine değdiriyordu..
çoçuk yapıyordu k...sını ..
tabi ne kadar doğru bilemiyeceğim..

hayırlı olsun canım arkadaşını bebeği..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq:

bnmkide 46 cm doğdu üstelik baba tarafı uzun olmasına rağmen ama daha sonra toparladı ilk ay 8 cm uzadı şuanda 6.600 gr. maşalllaahhhhh
kendine yüklenme yapı meselesi doğum kilosu kaç?

yok canım ya üzülme hiç öyle ufak durmuyo resimde..hem sen onu çok güzel besler büyütürsün kocaman adam olur..

ohh ohh ohh ne kalabalık bu ya..tüm kuzular uyuyo zannımca..

benimde 8 kilo fazlam var yaa ve üzerimne ekliyomda bi ara dikkat ediyodum ama oğluma kıyamadım suütün rengi su gibi olmuştu..

ne güzel 2 gündür burası çok kalabalık maşallah

neden acaba .. herkes çiçeği merak ediyor...
bir haber alalım bak herkes nasıl dağılacak...

eskiden kulak çöpünü zeytinyağına batıtrdım yapardı ama şimdi yapmıyo sanırım fitile alıştı ama gecede çok kıvranıyo napıcam yaaaaaaafisfisfis

bu arada kızlar kimse anneliğini sorgulamasın lütfen..biz çok ii dikkatli anneleriz ki bakasanıza halimize tek derdimiz onlar oldu tüm hayatımızı onlar üzerine kurdu..bende bi nisan annesi olaraktan

tüm nisan annelerini canı gönülden tebrik ediyorum..vallahi hepimiz çok ii anneleriz..
başta şenay ve yaramaz idilden dolayı rumelili ve hepinizı tebrik ediyorum..süperiz biz süperrr..

2.450 doğdu canım dr aslında gelişimini normal buluyo yani her bebek çok iştahlı ve kilolu olucak diye bişy yok üzme kendini sağlığı yerinde diyo ama çevremdekiler üzüyo beni

canım sende zayıfsın ,, çoçuğunda tombul olması düşünemiyorum..

yapı meselesi olabilir diye aklıma geldi...

çoooooooooooooooook teşekkür ederimmmmmmmm çok mutlu oldummmm zemuszemus
opuyorumnanaktan :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…