evet ya yapmamsıda kötü de anacım mis gibi bez duruyo niye yastığıma yapıyo ki..ne güzel rahatlamıştır keşke bnmkide yapabilsede yastığın içine etsesırnaşık şey
yaa evet bok lekesi çıkmıyor.. eskiler bezleri nasıl elinde yıkıyorlarmış...
ben buranın muhtarı olarak sana kilo konusunu yasaklıyorum....
nispet yaparmış gibi 52 kiloyum diye yazmış birde ... ,,klava: klava:
biz hiç yazıyormuyuz 68 kilo olduğumuzu -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ArkadaŞlar yenİ bİr nİsan annesİ katılıyor 2010 lara uzun zamadır tedavİ gÖren bİr arkadaŞım vardı tÜp bebek yÖntemİyle hamİle kalmıŞ İkİz bebeklerİ olucakmıŞ 1,5 aylık hamİleymİŞ bu sİteyİ tavsİye ettİm bende ona yakında gÖrebİlİrİz 2010 nİsan annelerİnde Çok sevİndİm yaaa taa benİm hamİle kaldıĞım dÖnemden berİ uĞraŞıyo kadıncaĞız bende yenİ aldım heberİnİ geÇmİŞe ŞÖle bİ gÖz attımd ÇİÇekten haber yok hala bende onu merak edİyorum zeynocum Çok gÜldÜm canım ya ama Çok dİkkatlİ olmak lazım valla bİz yaŞadık o korkuyu allah kİmseye yaŞatmasın
ewet cnm betül dü sırnaşık şey o mart annelerini seçmedi mi olaylardan sonra ordadır kaydirigubbakcemile3
kız mıhtar kaçak gecekondu kurmadımıydı bizim mahalleye ne çabuk unuttun
urla ikinciyi doğurdu bile bence
bu arada demirim benim bildiğim fitil bi süre sonra alışkanlık yapıyo yani bebek fitilsiz kaka yapamaz oluyomuş başka çareler denesen eğer emiyosa sen kayısı kompostosu iç bol bol yok eğer emmiyosa kayısıyı rendele ve biraz bebeğine ver
bu arada demirim benim bildiğim fitil bi süre sonra alışkanlık yapıyo yani bebek fitilsiz kaka yapamaz oluyomuş başka çareler denesen eğer emiyosa sen kayısı kompostosu iç bol bol yok eğer emmiyosa kayısıyı rendele ve biraz bebeğine ver
hayırlı olsun canım arkadaşını bebeği..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq:ArkadaŞlar yenİ bİr nİsan annesİ katılıyor 2010 lara uzun zamadır tedavİ gÖren bİr arkadaŞım vardı tÜp bebek yÖntemİyle hamİle kalmıŞ İkİz bebeklerİ olucakmıŞ 1,5 aylık hamİleymİŞ bu sİteyİ tavsİye ettİm bende ona yakında gÖrebİlİrİz 2010 nİsan annelerİnde Çok sevİndİm yaaa taa benİm hamİle kaldıĞım dÖnemden berİ uĞraŞıyo kadıncaĞız bende yenİ aldım heberİnİ geÇmİŞe ŞÖle bİ gÖz attımd ÇİÇekten haber yok hala bende onu merak edİyorum zeynocum Çok gÜldÜm canım ya ama Çok dİkkatlİ olmak lazım valla bİz yaŞadık o korkuyu allah kİmseye yaŞatmasın
tamam bi daha bahsetmem söz:) bu arada benim yaramaz daha yeni 5.500 oldu herkes aa çok ufak diyo benimde sinirim bozuluyo ama diyorum benimki zaten ufak doğdu 46 cm diyorum bazen üzülüyorum benmi bakamıyorum büyütemiyorum diye
yok canım ya üzülme hiç öyle ufak durmuyo resimde..hem sen onu çok güzel besler büyütürsün kocaman adam olur..tamam bi daha bahsetmem söz:) bu arada benim yaramaz daha yeni 5.500 oldu herkes aa çok ufak diyo benimde sinirim bozuluyo ama diyorum benimki zaten ufak doğdu 46 cm diyorum bazen üzülüyorum benmi bakamıyorum büyütemiyorum diye
ohh ohh ohh ne kalabalık bu ya..tüm kuzular uyuyo zannımca..
benimde 8 kilo fazlam var yaa ve üzerimne ekliyomda bi ara dikkat ediyodum ama oğluma kıyamadım suütün rengi su gibi olmuştu..
ne güzel 2 gündür burası çok kalabalık maşallah
bencede alışkanlık yapıyor olabilir..
benim kardeşim yiğenime sardunya yaprağının ucu vardırya .. onu poposunun deliğine değdiriyordu..
çoçuk yapıyordu k...sını ..
tabi ne kadar doğru bilemiyeceğim..
tamam bi daha bahsetmem söz:) bu arada benim yaramaz daha yeni 5.500 oldu herkes aa çok ufak diyo benimde sinirim bozuluyo ama diyorum benimki zaten ufak doğdu 46 cm diyorum bazen üzülüyorum benmi bakamıyorum büyütemiyorum diye
bu arada kızlar kimse anneliğini sorgulamasın lütfen..biz çok ii dikkatli anneleriz ki bakasanıza halimize tek derdimiz onlar oldu tüm hayatımızı onlar üzerine kurdu..bende bi nisan annesi olaraktan
tüm nisan annelerini canı gönülden tebrik ediyorum..vallahi hepimiz çok ii anneleriz..
başta şenay ve yaramaz idilden dolayı rumelili ve hepinizı tebrik ediyorum..süperiz biz süperrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?