2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla
bu arada adım Müge
2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla
ooo ne kadar kalabalıkmış burası güzel bu kadar kalabalıkken hemen sorumu sorayım sonra geçmişi okurum :))
kızlar ela 3 gündür yeşil yapıyo kakasını ama ishal değil günde 1 kere yapıyo çünkü üşütmedide üşütse hemen gaz olurdu 1-2 gündür gazdan rahatız neden böyle oldu ki o zaman ??
memnun oldum mügecim ben seher
3.4 saatt arayla ver bakalım belki o zmn saldırırben 2.5 saat yada3 saat arayla veriyorum canım oda zorla
hadi bakalım inş. o çare bulur bende denerim bizim dr.da pek anlamıyo gibi geliyo bana bu ayda böyle devam ederse başka dr.a gidicemmutlaka yazıcam canım hepimizin bebekleri var ve fikir edincez.
ben dikkatini dağıtıp içirmek için neler yapıyorum neler.
bana dr.um daha önce 3-4 saat arayla besle artık demişti.
onu da denedim ama fayda etmedi.mafoldumben
sinirlerim yıpranıyor artık .
her öğün kandırma çabalarıdelikafadulden
artık dr.umunda bu işten anlamadığını düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
iyi anlatılan başka çocuk dr.u var ona götürcez.
umarım bir çare bulur
bende memnun oldummemnun oldum canım ben zeynep :))
ooo ne kadar kalabalıkmış burası güzel bu kadar kalabalıkken hemen sorumu sorayım sonra geçmişi okurum :))
kızlar ela 3 gündür yeşil yapıyo kakasını ama ishal değil günde 1 kere yapıyo çünkü üşütmedide üşütse hemen gaz olurdu 1-2 gündür gazdan rahatız neden böyle oldu ki o zaman ??
bende memnun oldum cnmvereliniortakbende aysun müge
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞİRVAN, aliye83, amazonn, burcu_arda, croxilex, demirim, dinozzo, merakli_misafir, RUMELİLİ, sinemsin2811, ugly, şen_ay+
kalabalığa bak... kız çiçek bunlar seni meraktan girmişler anacım...
veee aradımmmmmm
amaaaaa
çiçek telefonunu açmadı... 2 sefer tekrarladım yok açmıyor kız....
bakırköye yatırdılar herhalll
koptum yaa zeyno süper görünüyo valla ne güzel duruyo arabasında seninki2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla
aaa neden gaz kakasını nasıl boyuyo kız :)) anlamadım ama normal bişeymiş demekkiaynı derdi çekmişve muzdarip biri olarak açıklayayım canım bebişin gazlı olduğu için ve 2 gaz arası kakasını yaptığı için yeşil oluyo doktorum bana öyle demişti hatta 2 doktorda o yuzdendir telaş etme
aynı mamayı kullanıyoruz cnm hep değiştirmedikcanım mama veriyorsan mama yapabiliyormuş.
ewet bende ondan şüphelendim şenay ama hep çok yiyo zaten :))yeşil kaka çok beslendiği zaman olurmuş diye duymuştum
bende memnun oldum cnm
ay seninki en azında yapabiliyo bnmkine 3 günde bir fitil sokuyoruz çocuğumun poposu bi hal oldukaydirigubbakcemile3
yerim ben onun poposunu annesiii!
ah kızlar ah, ben biliyorum sizi, siz bebişlerin poposu rahat etsin diye oto koltuklarının, ana kucaklarının, arabaların içine yayıyorsunuz battaniyeleri örtüleri ondan sonra kemerler baglanmıyor tabi...klava:
bırakma canım valla, allah korusun bak ramak kalmıs asagıya kaymasına.
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞİRVAN, aliye83, amazonn, burcu_arda, croxilex, demirim, dinozzo, merakli_misafir, RUMELİLİ, sinemsin2811, ugly, şen_ay+
kalabalığa bak... kız çiçek bunlar seni meraktan girmişler anacım...
veee aradımmmmmm
amaaaaa
çiçek telefonunu açmadı... 2 sefer tekrarladım yok açmıyor kız....
bakırköye yatırdılar herhalll
arabadadamı yüz üstü yatırıyosun çoçuğu ..
benimki normalde yatmıyor,, arabada hiç yatmaz...
melekler korumuş yavrucağızı da düşmemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?