2009 Nisan Anneleri buraya

ooo ne kadar kalabalıkmış burası güzel bu kadar kalabalıkken hemen sorumu sorayım sonra geçmişi okurum :))
kızlar ela 3 gündür yeşil yapıyo kakasını ama ishal değil günde 1 kere yapıyo çünkü üşütmedide üşütse hemen gaz olurdu 1-2 gündür gazdan rahatız neden böyle oldu ki o zaman ??

aynı derdi çekmişve muzdarip biri olarak açıklayayım canım bebişin gazlı olduğu için ve 2 gaz arası kakasını yaptığı için yeşil oluyo doktorum bana öyle demişti hatta 2 doktorda o yuzdendir telaş etme

memnun oldum mügecim ben seher

bende memnun oldum

ben 2.5 saat yada3 saat arayla veriyorum canım oda zorla
3.4 saatt arayla ver bakalım belki o zmn saldırır
hadi bakalım inş. o çare bulur bende denerim bizim dr.da pek anlamıyo gibi geliyo bana bu ayda böyle devam ederse başka dr.a gidicem

memnun oldum canım ben zeynep :))
bende memnun oldum

canım mama veriyorsan mama yapabiliyormuş.

vereliniortakbende aysun müge
bende memnun oldum cnm

ay seninki en azında yapabiliyo bnmkine 3 günde bir fitil sokuyoruz çocuğumun poposu bi hal oldukaydirigubbakcemile3

2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla

yerim ben onun poposunu annesiii!

ah kızlar ah, ben biliyorum sizi, siz bebişlerin poposu rahat etsin diye oto koltuklarının, ana kucaklarının, arabaların içine yayıyorsunuz battaniyeleri örtüleri ondan sonra kemerler baglanmıyor tabi... klava:

bırakma canım valla, allah korusun bak ramak kalmıs asagıya kaymasına.

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞıRVAN, aliye83, amazonn, burcu_arda, croxilex, demirim, dinozzo, merakli_misafir, RUMELıLı, sinemsin2811, ugly, şen_ay+

kalabalığa bak... kız çiçek bunlar seni meraktan girmişler anacım...

veee aradımmmmmm

amaaaaa

çiçek telefonunu açmadı... 2 sefer tekrarladım yok açmıyor kız....

bakırköye yatırdılar herhalll

2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla

arabadadamı yüz üstü yatırıyosun çoçuğu ..
benimki normalde yatmıyor,, arabada hiç yatmaz...

melekler korumuş yavrucağızı da düşmemiş...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

koptum yaa zeyno süper görünüyo valla ne güzel duruyo arabasında seninki
aaa neden gaz kakasını nasıl boyuyo kız :)) anlamadım ama normal bişeymiş demekki
canım mama veriyorsan mama yapabiliyormuş.
aynı mamayı kullanıyoruz cnm hep değiştirmedik
yeşil kaka çok beslendiği zaman olurmuş diye duymuştum
ewet bende ondan şüphelendim şenay ama hep çok yiyo zaten :))
bende memnun oldum cnm

ay seninki en azında yapabiliyo bnmkine 3 günde bir fitil sokuyoruz çocuğumun poposu bi hal oldukaydirigubbakcemile3

ewet kabızlık daha zor cnm allah kolaylık versin

ayy yok bağlıyorum artık canım.onu öle görünce hem korktum hemde çok güldük ya ölece uyuyodu

bakırköy ün telefonu ben de var, arasam mı psikiyatri acil i acabaa? kaydirigubbakcemile3

selam herkese benim oğlumda sadece yüz üstü yatıyo sırt üstü yattığı anda hoop uyanıveriyo.kızlar benim oğlum 20 günde 500 gr almış geçen ay 500 gr almıştı yaa çok küçük üzülüyorum napcağmı bilmiyorum bu arada çiçek arkadaşa hayırlı olsun ne güzel gencecik ve 2 tane evlat sahibi olucak

arabadadamı yüz üstü yatırıyosun çoçuğu ..
benimki normalde yatmıyor,, arabada hiç yatmaz...

melekler korumuş yavrucağızı da düşmemiş...

canım keremde öleydi ama 1 aydır yüzüstü yatırıyorum yatıyo artık.bi de öle daha çok uyuyogibi geliyo.arabada ara sıra öle yatıyo.ama tehlikeli artık.yarın oyun parkı alıcam artık işyerinde onda yatırıcam.

denizcim yeşil kaka hazımsızlıktan diye biliyorum çok yemişse oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…