2009 Nisan Anneleri buraya

benimki de sadece sırt üstü yatıyor, yüzüstü yatınca uyanıyor :) gecen ay benimki de 510 gr. aldı ama dr.umuz sıcaklardan bu ay herkesin böyle dedi. bakalım bu ay ne olacak..

mrblar..

biraz önce çok komik bişey oldu kızlar ya..benim sıpam yastığım üzerine mıçtııııı..bezi poposundaydı kucağımda oynuyodu sonra yasıga 1 dk lığına poposunu koydum bi kaldırdım sap sarı olmuş..kuzum benim annesi yer kakasını he hee..ama leke çıkmıyo netcem bilmiom ...

bakırköy ün telefonu ben de var, arasam mı psikiyatri acil i acabaa? kaydirigubbakcemile3

oranın tel. sende ne geziyor,, yoksa yakın zamanda sende acilden geçtin de bizim haberimiz yok... delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yoksa ismin gibi mereklı olup tüm tel numaralarını kayıtmı ediyorsun...
CADIARZUCADIARZU

şirvancım biricik arkadaşım betülcüğümüde arasana merak ettim neler yapıyoki betüldü demi kız adı yanlışlık olmasında

kız betül kimdi çıkartamadım....

1 ay da en az 500-600 gr alması gerek diye biliyorum.eee seninkide 20günde 500gr almış az değil bence

benim oğlumda 25 günde 450gr.almışmafoldumben
bu ayın 25inde tekrar kontrolümüz var ama iştah yok ki kesin daha düşük kilo alıcakmafoldumben
3.5 aylık ve 6 kilomafoldumben

yok yaw bizimki kabız değil sadece yapmıyo dr. anne sütü alan bebeklerde görülür ek gıdaya geçince düzelir dedi lem çocuk 4 aylık olcak 1.5 aydır fitil yiyo 2 ay dahamı fitillicem ben bunu şimdi

hehehehe oluyor öyle kazalar. yastık dediğin nasıl bir şey? elyaf yastıksa at yıka makinede.

ne güzel rahatlamıştır keşke bnmkide yapabilsede yastığın içine etsesırnaşık şey

ee benim oğlumda 500 gr almıştı geçen ay ama dr normal artık öyle fazla kilo almasını beklemeyin dedi..yani çok dert etmeyin kızlar..bide sadece anne sütü alanlar daha az alıyo benimki mamayı bırakalı daha az kilo alıyo..şu 2 ayıda atlatalım biz önları nelerle besliycez o zaman kilo alırlar..

acilden geçmedim ama hastanenin bahçesinde yürüyüş yapardım eskiden :))

eskiden cok arardım sevklerle,acil vakalarla ilgili orayı da, ordan var aklımda :))

hehehehe oluyor öyle kazalar. yastık dediğin nasıl bir şey? elyaf yastıksa at yıka makinede.

yaa evet bok lekesi çıkmıyor.. eskiler bezleri nasıl elinde yıkıyorlarmış...

bu arada kilolardan bahsetmişsiniz ben 49 la hamile kalmıştım 64 le doğuma girdim şuan 52 kiloyum

ben buranın muhtarı olarak sana kilo konusunu yasaklıyorum....
nispet yaparmış gibi 52 kiloyum diye yazmış birde ... ,,klava:klava:

biz hiç yazıyormuyuz 68 kilo olduğumuzu -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

bu arada demirim benim bildiğim fitil bi süre sonra alışkanlık yapıyo yani bebek fitilsiz kaka yapamaz oluyomuş başka çareler denesen eğer emiyosa sen kayısı kompostosu iç bol bol yok eğer emmiyosa kayısıyı rendele ve biraz bebeğine ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…