selam herkese benim oğlumda sadece yüz üstü yatıyo sırt üstü yattığı anda hoop uyanıveriyo.kızlar benim oğlum 20 günde 500 gr almış geçen ay 500 gr almıştı yaa çok küçük üzülüyorumnapcağmı bilmiyorum bu arada çiçek arkadaşa hayırlı olsun ne güzel gencecik ve 2 tane evlat sahibi olucak
bakırköy ün telefonu ben de var, arasam mı psikiyatri acil i acabaa? kaydirigubbakcemile3
şirvancım biricik arkadaşım betülcüğümüde arasana merak ettim neler yapıyoki betüldü demi kız adı yanlışlık olmasında
selam herkese benim oğlumda sadece yüz üstü yatıyo sırt üstü yattığı anda hoop uyanıveriyo.kızlar benim oğlum 20 günde 500 gr almış geçen ay 500 gr almıştı yaa çok küçük üzülüyorumnapcağmı bilmiyorum bu arada çiçek arkadaşa hayırlı olsun ne güzel gencecik ve 2 tane evlat sahibi olucak
mrblar..
biraz önce çok komik bişey oldu kızlar ya..benim sıpam yastığım üzerine mıçtııııı..bezi poposundaydı kucağımda oynuyodu sonra yasıga 1 dk lığına poposunu koydum bi kaldırdım sap sarı olmuş..kuzum benim annesi yer kakasını he hee..ama leke çıkmıyo netcem bilmiom ...
mrblar..
biraz önce çok komik bişey oldu kızlar ya..benim sıpam yastığım üzerine mıçtııııı..bezi poposundaydı kucağımda oynuyodu sonra yasıga 1 dk lığına poposunu koydum bi kaldırdım sap sarı olmuş..kuzum benim annesi yer kakasını he hee..ama leke çıkmıyo netcem bilmiom ...
şirvancım biricik arkadaşım betülcüğümüde arasana merak ettim neler yapıyoki betüldü demi kız adı yanlışlık olmasında
ben şimdi urlayı merak ediyorum...
bizim çiçek hamile kaldıysa urla çoktan hamile kalması gerek ....
yok canım ya yün yastık..artık anneaneye transfer edicem o halleder..:)hehehehe oluyor öyle kazalar. yastık dediğin nasıl bir şey? elyaf yastıksa at yıka makinede.
acilden geçmedim ama hastanenin bahçesinde yürüyüş yapardım eskiden :))oranın tel. sende ne geziyor,, yoksa yakın zamanda sende acilden geçtin de bizim haberimiz yok... delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yoksa ismin gibi mereklı olup tüm tel numaralarını kayıtmı ediyorsun...
CADIARZUCADIARZU
hehehehe oluyor öyle kazalar. yastık dediğin nasıl bir şey? elyaf yastıksa at yıka makinede.
bu arada kilolardan bahsetmişsiniz ben 49 la hamile kalmıştım 64 le doğuma girdim şuan 52 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?