2009 Nisan Anneleri buraya

2.450 doğdu canım dr aslında gelişimini normal buluyo yani her bebek çok iştahlı ve kilolu olucak diye bişy yok üzme kendini sağlığı yerinde diyo ama çevremdekiler üzüyo beni

bencede normal üzülme hatta hiç kimseide kafana takma sağlığı yerinde olduktan sonra zayıf olsa nolurki iyi işte ileriki yaşlarında kilo problemi olmayacak :dance:

tanıdığım bia anne var inanın geçen gün agzım açık kaldı o kadar duyarsız o kadar rahatki..1 yaşında oğlu var 12 de arkadaşa gittim oğlu uyuyodu saat 3 te uyandı neyse şimdi kalkar karnını doyurur dedim abarmıyorum saat beş buçuk oldu hala karnını doyurmadı..en sonunda dayanamadım çocuk acıkmıştır dedim eline pide parçası tutuşturdu zavallı çocu kemire kemire yemeye çalıştı..çantamda devam sütü vardı onu hazırladım verdim içti çocuk aanesi biraz bozuldu ama napiiimm valla dayanamadım..

demirim canm bence kaysıdan sonuç alırsın bide annem derdiki bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı içirilirmiş bebeğe eskiden kabız olduğunda tabi ne kadar doğru bilemicem yanlış bişey sölemek istemem

onların çocuğuna hiçbişey olmaz işte boguvereydin kadını orda

hatta ne yaptı biliyomusunuz ben oğlumu kucağıma aldım şarkı söylüyodum kırmızı balık diee bi şarkımız var çok seveyio emir neyse onu sölediim bi aktım garip garip bakıyoo..hatta ağzım açık kaldı dedi güldü..yani ona garip gelioo böyle ilgilenmek o hiç yapmadığı için..

maraşta değil mi,, yetişme tarzı canım .. eskiden büyüklerin yanında çoçukları kucaklarına almazlarmış..

ama bnmki kabız değilkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii içiricem anasını satiim zeytinyağınıda herşei denicem korkmicam vınn vınnn aldım gazı:roflol:

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞıRVAN, aysunsudeNAZ, burcu_arda, croxilex, demirim, dinozzo, kzmnsn, megul, merakli_misafir, Nisotto, RUMELıLı, Ruveydax+, sinemsin2811, şen_ay+

şimdi ne konuştuğumu söylersem bu kalabalık dağılır ,, en iyisi ben söylemiyim...

ne kötü karıyım ama .....

Son düzenleme:
maraşta değil mi,, yetişme tarzı canım .. eskiden büyüklerin yanında çoçukları kucaklarına almazlarmış..
evet canım maraştayım ama buranın insanları böyle değller canım yaa çocuklarına gayet ii bakarlar.. çok ii insanlar inan biz ilçedeyiz ve kötülüklerini görmedik ama işte bu kadıncık nasılsa bööyle rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…