bencede alışkanlık yapıyor olabilir..
benim kardeşim yiğenime sardunya yaprağının ucu vardırya .. onu poposunun deliğine değdiriyordu..
çoçuk yapıyordu k...sını ..
tabi ne kadar doğru bilemiyeceğim..
2.450 doğdu canım dr aslında gelişimini normal buluyo yani her bebek çok iştahlı ve kilolu olucak diye bişy yok üzme kendini sağlığı yerinde diyo ama çevremdekiler üzüyo beni
tanıdığım bia anne var inanın geçen gün agzım açık kaldı o kadar duyarsız o kadar rahatki..1 yaşında oğlu var 12 de arkadaşa gittim oğlu uyuyodu saat 3 te uyandı neyse şimdi kalkar karnını doyurur dedim abarmıyorum saat beş buçuk oldu hala karnını doyurmadı..en sonunda dayanamadım çocuk acıkmıştır dedim eline pide parçası tutuşturdu zavallı çocu kemire kemire yemeye çalıştı..çantamda devam sütü vardı onu hazırladım verdim içti çocuk aanesi biraz bozuldu ama napiiimm valla dayanamadım..
sardunya yaprağı çocuun kıçına nasıl sokulur yaw:roflol::roflol:
kızzz fitili sokmuyonmu onuda sok
hatta ne yaptı biliyomusunuz ben oğlumu kucağıma aldım şarkı söylüyodum kırmızı balık diee bi şarkımız var çok seveyio emir neyse onu sölediim bi aktım garip garip bakıyoo..hatta ağzım açık kaldı dedi güldü..yani ona garip gelioo böyle ilgilenmek o hiç yapmadığı için..
demirim canm bence kaysıdan sonuç alırsın bide annem derdiki bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı içirilirmiş bebeğe eskiden kabız olduğunda tabi ne kadar doğru bilemicem yanlış bişey sölemek istemem
evet canım maraştayım ama buranın insanları böyle değller canım yaa çocuklarına gayet ii bakarlar.. çok ii insanlar inan biz ilçedeyiz ve kötülüklerini görmedik ama işte bu kadıncık nasılsa bööyle rahat..maraşta değil mi,, yetişme tarzı canım .. eskiden büyüklerin yanında çoçukları kucaklarına almazlarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?