2009 Nisan Anneleri buraya

şenaya da daha önce puan vermişim onu da kabul etmiyo.geri kalan herkese dağıttım.ben kaçıyorum.artık kızımın uyuması lazım.gözler kızardı ama hala inat ediyo uyumıcam diye yaw.

bende dene istersen canımcığım yandaki teraziye tıklıyosunnnn yorumunu yazıyosun tamamdır hih hii...

oku okuuu okuu bu ne kızlar helal valla.....gülfemciğimin iyi kalpli anneciği merak etmiş canım burdayım bende işten fırsat kalınca okuyorum...
croxilex saol canım iltifatlar için.....bu arada bu puan verme işini söyleyinde bizde verelim bende puan cahiliyim

şenaya da daha önce puan vermişim onu da kabul etmiyo.geri kalan herkese dağıttım.ben kaçıyorum.artık kızımın uyuması lazım.gözler kızardı ama hala inat ediyo uyumıcam diye yaw.

canım bu saate kadar o kız niye uyumadıı..
gelirsem şimdi ısırırım heee....

benimki 2.5 yattı.. (banyo yapıp )
daha yatıyor ,, birazdan uyanır.. oyun oynarız meleğimde ..

yemekte hazır zaten . babamızda geç gelecekmiş.. oğluşumla yanlızızm yznlız...

yaa neyse ii olmuş yaa bi yandan ii ama bi yandan zor olucaktı allah herşeyin hayırlısını verirmiş zaten.bende daha adet olmadım kızlar ama bizde yinede işi sağlama alıp doğal yoldan korunuyoruz.gerçi bizim 2. bebeğimiz olurmu bilemem bizim için kayra bi mucize gibi olmuştu çünkü tam tüp bebeğe başlıcağımız ay hamile kaldığımı öğrendim.kayra m bizim mucizemiz canım oğluşum ...

rumelili sana bişey soracaktım ama meşgulsün sanırım.ben yazayım müsait olunca cevaplarsın.
hatırlarsan ikimizde de gebelik şekeri vardı.ben doğumdan sonra ölçtürmedim.haftaya gidecem inşalllah.sıkıntım bu aralar ağzım yapış yapış ne kadar su içersem içeyim o yapış yapışlık gitmiyo.caba ben de gizli şeker mi var?sen de de aynı durum var mı?

bende çıkıyorum herkese tşkler sohbet için oğluşum kalkmış seslenmiyoda gülücükler atıyodu rüyasında kızlarımı gördü ne kaydirigubbakcemile3

şirvancım sorma ya.6 buçuktan beri bir saatlik uykuyla duruyo.nasıl başarıyo ben de anlamıyorum.kendisi de ben de telef olduk.
gülşen hoşgeldin canım.

benim minik adan ağlıyoo teyzeleri herkesi öpüyoz...emir,in de rakdaşlarına sşlmı varmış şimdi bağırarak slm sölüyoo..aboww çok kızı çabuk sölee diye hadi kaçıom..mucuksss...

bende ölçtürmedim canım ama gitmem lazım.....yine yükleme yapacaklarmış çünkü orada 3 saat geçirmem lazım.....ama benim öyle sorunum yok yani farketmiyorum....zaten şeker çıktıktan sonra tatlıları kesince şimdide istemiyorum pek birşey....yani yemiyorum desem yeridir....ama en yakın zamanda gitmem lazım benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…