2009 Nisan Anneleri buraya

ayy nasıl yazmışım anam ya korkumdan nasıl yazdım anlamadım siz anlarsınız benim dilimden byyyyyyyyy..

kızlar bizim 4. ayımız bitecek haftaya ama gaz sorunumuz hala aynı hız devam ediyo.hiç mi bitmeyecek acaba ya

bizim kolik aynı devam değişiklik yok bende 6.ay diye ümit ediyorum yada bişey ümit etmiyorum inanıyorum ki bu akşam son olacak( secret secret düşünüyorum...olumsuzluğu uzaklaştırıyorum.....sanırım kafayı yiyorum):a015:

şirvancım sorma ya.6 buçuktan beri bir saatlik uykuyla duruyo.nasıl başarıyo ben de anlamıyorum.kendisi de ben de telef olduk.
gülşen hoşgeldin canım.

canım öğlenleri banyo yaptırsan....
benimki banyodan sonra mayışıyor..

6 dan beri 1 saat ne demek ... ayağında salla.. emzik ver ne bilim bişeyler yap işte..
bu çoçuğun uyuması gerek bence...

rezene çayı falan dene...

ayy ne bilim akllıma bişey gelmiyor başka..

sorma gülşen ya bitn her haftada gaz sorunumuz bitecek diye umuyorum ama artık vazgeçtim.kabullenmeye çalışıyorum.

kızlar eşim aradı az önce arkadaşını görmüş ve oğlumun iştahsızlığı hakkında konuşmuşlar.
arkadaşının bebeğide anne memesini az emmeye başlamış ve gece biberonla verip iyice karnını doyurmasını sağlamışlar.
bu kez biberona alışmış memeyi istememiş.
biberonla beslemek için kucağına alıp yatırdığı gibi ağlamaya başlamışzamanla.
dr.la görüşmüşler ve kaşıkla besleyin demiş.
ve kaşıkla besliyorlarmış.
ama ben kaşıkla denedim ve çok zor oluyor.mafoldumben
yarısını döküyor.
biberon dışarda da kolaylıktı.
bakalım bizim dr.ne dicek of offffffffff.
biberondan vazgeçmesin yaaaa

şirvan 2 saat önce iyi geceler çayı verdim.şimdi galiba o sayede uyudu.uykusu var ama gaz yüzünden uyuyamıyo.tam dalacakken ıkınarak uyanıyo yavrum ya.

aysun bu aralar benim kızım da emmeyi reddediyo.dönemsel bişey sanırım.ay çok konuştum.birazdan gülfem uyanır benim yemek yine kalır.2 gündür dışardan idare ediyoruz.ayıp bana.
öptüm sizi görüşürüz .

sorma gülşen ya bitn her haftada gaz sorunumuz bitecek diye umuyorum ama artık vazgeçtim.kabullenmeye çalışıyorum.

en güzeli......artık saldım bende....eskiden gün sayardım insanlar şansın varsa 3 ay sonunda biter diyorlardı şimdi 4.5 aylık olduk hala devam ama şanssızlık olarak algılamıyorum artık ve sürede koymuyorum öyle yaşam zindan oluyor çünkü....o ağlayınca koluma alıp dans ediyorum belki rahatlar diye...

aysun canım 15 gün önce benimki memeye yatırdığım an feryat figan yırtınıyodu 3 gün aç gezdi resmen ancak uykuda emiyodu ama direndim vazgeçirmedim şimdi düzeldi bazı dönemlerde bebeklerde olurmuş bööle

ben şimdi urlayı merak ediyorum...

bizim çiçek hamile kaldıysa urla çoktan hamile kalması gerek ....

bencede girmiyoda hiç kkya urla nerdesin........................

kimyasal gebelikmiş..

can beye şimdilik kardeş gelmiyor....

çiçekte çok sevdiği kayınvalidesine gidiyormuş...

onu anladımda kayınvalideye niye gidiyomuş kıs..............................

selam canlar......
maşallah baya kalabalık olmuşuz.... nasıllar bebişler ve annecikleri..... okuyamıyom geçmişi çok...... malum ağır misafirlerim var ama ösledim sizi.............

aaa MIHTARIM çoooook sevindim eviniz hayırlı olsun.... kıs dualarımız kabul oldu..... Rabbim huzurla oturmayı nasib etsin....... ve hepimize (olmayanlara) da bir ev nasip etsin inşallah....................

kızlar oğluma oda yaptık ama genç odası almıştık.
şimdilik sepetinde bizim oda da yatıyor.
ama sepette sığamaz oldu,nasıl yapıyorsa yatırdığım gibi durmuyor.
yamuk yumuk bir hal alıyor.
park yatak düşünüyoruz ama oğlumu sallamaya alıştırdım ve park yatakların sallananı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…