ana meraklıya bakın hele.yeni üye olmuş 714 puan yapmış.bravo valla sırrın neki?
kızlar bizim 4. ayımız bitecek haftaya ama gaz sorunumuz hala aynı hız devam ediyo.hiç mi bitmeyecek acaba ya
ana meraklıya bakın hele.yeni üye olmuş 714 puan yapmış.bravo valla sırrın neki?
şirvancım sorma ya.6 buçuktan beri bir saatlik uykuyla duruyo.nasıl başarıyo ben de anlamıyorum.kendisi de ben de telef olduk.
gülşen hoşgeldin canım.
ben kadın çocuk saglığı bölümlerinde mümkün oldugu kadar sorulara cevap vermeye calışıyorum, orada yazdıklarıma puan veriyorlar bazen. ondan yükseldi sanırım.
sorma gülşen ya bitn her haftada gaz sorunumuz bitecek diye umuyorum ama artık vazgeçtim.kabullenmeye çalışıyorum.
ben şimdi urlayı merak ediyorum...
bizim çiçek hamile kaldıysa urla çoktan hamile kalması gerek ....
kimyasal gebelikmiş..
can beye şimdilik kardeş gelmiyor....
çiçekte çok sevdiği kayınvalidesine gidiyormuş...
aysun canım 15 gün önce benimki memeye yatırdığım an feryat figan yırtınıyodu 3 gün aç gezdi resmen ancak uykuda emiyodu ama direndim vazgeçirmedim şimdi düzeldi bazı dönemlerde bebeklerde olurmuş bööle
aysun bu aralar benim kızım da emmeyi reddediyo.dönemsel bişey sanırım.ay çok konuştum.birazdan gülfem uyanır benim yemek yine kalır.2 gündür dışardan idare ediyoruz.ayıp bana.
öptüm sizi görüşürüz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?