yani gündüz uyuması için verebilirim değilmialiyecim hiç problem yok hele bebekken sabahtan bi yapıyordum 100 cc çayı akşam gece uykusuna geçiyordu hala bitiremiyordu doğal olarak yani en azından ben veriyordum
ben de başlamak istiyorum diyetisyenecanım bende senden farksız değilim 80 kilo hamile kaldım 98 le doğuma gittim 88 kiloya kadar indim şimdide kilo almaya başladım offfffff 93 oldum işte diyetisyene başlıycamda bakalım inşallah işe yarar bende diyordum 80 inde altına inerim nerddeee 80 ini görsek bariii
canım ya ne hale gelmiş.Allah korumuş. benim kızımda böyle kaya kaya düşmüştü arabasından yazlıkta. hemde 2.5 aylıktı. nasıl tepindiyse:)2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla
cnm ya selen de en başta yapamıyodu 3 gün falan ben de fitil kullanıyodum sonra zeytinyağlı kulak çubuğu kullandım. şimdi normale döndü artık.dr alışkanlık yapmazdemişti. dene istersen.bende memnun oldum cnm
ay seninki en azında yapabiliyo bnmkine 3 günde bir fitil sokuyoruz çocuğumun poposu bi hal oldukaydirigubbakcemile3
ayda 500 gr alsa bile normal cnm üzülme. hepsi bir değil.selam herkese benim oğlumda sadece yüz üstü yatıyo sırt üstü yattığı anda hoop uyanıveriyo.kızlar benim oğlum 20 günde 500 gr almış geçen ay 500 gr almıştı yaa çok küçük üzülüyorumnapcağmı bilmiyorum bu arada çiçek arkadaşa hayırlı olsun ne güzel gencecik ve 2 tane evlat sahibi olucak
hoşsun şirvan ya!ben şimdi urlayı merak ediyorum...
bizim çiçek hamile kaldıysa urla çoktan hamile kalması gerek ....
cnm bebeğin küçük doğmuş zaten endişelenme yani. benim kızım 52 cm doğdu mesela.hepsi aynı değil.sen bakma milletin lafınatamam bi daha bahsetmem söz:) bu arada benim yaramaz daha yeni 5.500 oldu herkes aa çok ufak diyo benimde sinirim bozuluyo ama diyorum benimki zaten ufak doğdu 46 cm diyorum bazen üzülüyorum benmi bakamıyorum büyütemiyorum diye
hayırlısı buymuş demekki.kimyasal gebelikmiş..
can beye şimdilik kardeş gelmiyor....
çiçekte çok sevdiği kayınvalidesine gidiyormuş...
evet kıza moral verelim diye gaz verdik. aklının bi köşesinde kalabilir olsamıydı diye.ya sabahtan beri burdaydım iki çift laf eden yoktu
iki dakka çıktım çoşmuşunuz oku oku anca yetiştim
kimyasalmış demek haa
neyse yırttı çiçek
şimdi de aklında kalıcak acaba olsa daha mı ii olcaktı die:)
Allah korumuş o zaman gerçekten. ben bilmiyodum bunucanım gebelik oluşuyor ama oluşur oluşmaz da kendiliğinden sonlanıyor daha anne farkedemeden bile cogu zaman.
maşallah canım barana. selen nerde bütün gün kucakta,ağlamada.idil bir selen iki:)canım bu saate kadar o kız niye uyumadıı..
gelirsem şimdi ısırırım heee....
benimki 2.5 yattı.. (banyo yapıp )
daha yatıyor ,, birazdan uyanır.. oyun oynarız meleğimde ..
yemekte hazır zaten . babamızda geç gelecekmiş.. oğluşumla yanlızızm yznlız...
kızlar oğluma oda yaptık ama genç odası almıştık.
şimdilik sepetinde bizim oda da yatıyor.
ama sepette sığamaz oldu,nasıl yapıyorsa yatırdığım gibi durmuyor.
yamuk yumuk bir hal alıyor.
park yatak düşünüyoruz ama oğlumu sallamaya alıştırdım ve park yatakların sallananı var mı?
selam canlar......
maşallah baya kalabalık olmuşuz.... nasıllar bebişler ve annecikleri..... okuyamıyom geçmişi çok...... malum ağır misafirlerim varama ösledim sizi.............
aaa MIHTARIM çoooook sevindim eviniz hayırlı olsun.... kıs dualarımız kabul oldu..... Rabbim huzurla oturmayı nasib etsin....... ve hepimize (olmayanlara) da bir ev nasip etsin inşallah....................
kızlar oğluma oda yaptık ama genç odası almıştık.
şimdilik sepetinde bizim oda da yatıyor.
ama sepette sığamaz oldu,nasıl yapıyorsa yatırdığım gibi durmuyor.
yamuk yumuk bir hal alıyor.
park yatak düşünüyoruz ama oğlumu sallamaya alıştırdım ve park yatakların sallananı var mı?
kızlar bişey daha sormak istiyorum.
ilk sayfalara göz gezdirdim de çoğu nisan annesinin artık burda yazışmadığını farkettim.
ya bendemi bi tuhaflık var çiçeğin haberine sevinesim gelmedi benim
vanlıyam şanlıyamda geldi meraktannnnn
kızlar yoğurt mayalamak istiyorum bilen var mı??
selam canlar......
maşallah baya kalabalık olmuşuz.... nasıllar bebişler ve annecikleri..... okuyamıyom geçmişi çok...... malum ağır misafirlerim varama ösledim sizi.............
aaa MIHTARIM çoooook sevindim eviniz hayırlı olsun.... kıs dualarımız kabul oldu..... Rabbim huzurla oturmayı nasib etsin....... ve hepimize (olmayanlara) da bir ev nasip etsin inşallah....................
ya bendemi bi tuhaflık var çiçeğin haberine sevinesim gelmedi benim
yalnız değilmişim megul le selinayda benden çıktı
saol canm bide mamayla yapılıyomuş hangisi daha ii acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?