2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben oğlumun altını değiştirirken çok zorlanıyorum sürekli dönmek istiyo hele banyo yaparken filesine yatırıyorum dönmeye çalışıyo yine

kızlar bişey daha sormak istiyorum.
ilk sayfalara göz gezdirdim de çoğu nisan annesinin artık burda yazışmadığını farkettim.

geçmişi okuya okuya geldim muhabbeti kaçırdım yine ne çok konuşmuşsunuz ya. benim sayfa açık ama selenden bakamıyorum ki.
aliyecim hiç problem yok hele bebekken sabahtan bi yapıyordum 100 cc çayı akşam gece uykusuna geçiyordu hala bitiremiyordu doğal olarak yani en azından ben veriyordum
yani gündüz uyuması için verebilirim değilmi
ben de başlamak istiyorum diyetisyene

2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla
canım ya ne hale gelmiş.Allah korumuş. benim kızımda böyle kaya kaya düşmüştü arabasından yazlıkta. hemde 2.5 aylıktı. nasıl tepindiyse:)

bende memnun oldum cnm

ay seninki en azında yapabiliyo bnmkine 3 günde bir fitil sokuyoruz çocuğumun poposu bi hal oldukaydirigubbakcemile3
cnm ya selen de en başta yapamıyodu 3 gün falan ben de fitil kullanıyodum sonra zeytinyağlı kulak çubuğu kullandım. şimdi normale döndü artık.dr alışkanlık yapmazdemişti. dene istersen.

ayda 500 gr alsa bile normal cnm üzülme. hepsi bir değil.

ben şimdi urlayı merak ediyorum...

bizim çiçek hamile kaldıysa urla çoktan hamile kalması gerek ....
hoşsun şirvan ya!

cnm bebeğin küçük doğmuş zaten endişelenme yani. benim kızım 52 cm doğdu mesela.hepsi aynı değil.sen bakma milletin lafına

kimyasal gebelikmiş..

can beye şimdilik kardeş gelmiyor....

çiçekte çok sevdiği kayınvalidesine gidiyormuş...
hayırlısı buymuş demekki.

evet kıza moral verelim diye gaz verdik. aklının bi köşesinde kalabilir olsamıydı diye.

canım gebelik oluşuyor ama oluşur oluşmaz da kendiliğinden sonlanıyor daha anne farkedemeden bile cogu zaman.
Allah korumuş o zaman gerçekten. ben bilmiyodum bunu

maşallah canım barana. selen nerde bütün gün kucakta,ağlamada.idil bir selen iki:)

var canım kraftın sallamak için ayakları var istersen takıyosun

amin canım................................

var canım istersen sallanıyo..........................

kızlar bişey daha sormak istiyorum.
ilk sayfalara göz gezdirdim de çoğu nisan annesinin artık burda yazışmadığını farkettim.

çoğu işten ayrıldı işyerine dönünce yine başlarlar yazışmaya...........................evde internetleri yok bazılarının..........................

ya bendemi bi tuhaflık var çiçeğin haberine sevinesim gelmedi benim

evet şenay kız bebiş bekliyodukta çiçekten ondan canım..........................

çiçekten haber gelmiş.hayırlısı buymuş demek ki.

croxilex canım teşekkürler iltifatların için opuyorumnanaktan

puanlardan bahsetmişsiniz beni puanlarımda artmış teşekkürler arkadaşlarım opuyorumnanaktan

şimdi bende vercem puan illaki yorum yazmak gerekiyomu??

saol canım... inşallah daha iyileri sizlerin olurr...

ya bendemi bi tuhaflık var çiçeğin haberine sevinesim gelmedi benim

yalnız değilmişim megul le selinayda benden çıktı

kendine arkadaş aryon dimi 2 tane çoçuğa bakan

saol canm bide mamayla yapılıyomuş hangisi daha ii acaba

1 haftadır sütle hazırlıyordum akşam mamayla yaptım yine aynı teknikle.....bugün 5 gibi yemiştir kızım sevip sevmediğini akşam yazarım dilersen....mamadan mayaladığımın kıvamı daha gevşek gibiydi sabah baktığımda.....hangisi arzu edersen derim ama ben gün içinde mamayı bolca tükettiği için sütle hazırlananı tercih ettim mamadan sadece meraktan hazırlamıştım

çiçeğin adına sevınsemmı uzulsemmı sasırdım sanki istiyodu gibide nese hayırlısı olmuş
muhtar kız dağııtık puanları sana
gülşencim idil 6 yı bekliyodum bakalım bızde bu ayın sonunu doktro öyle dedi ama anacım senın kızın az cazgırlığıda var üstünde ikisi duble oluyo ben anladımkı gazı kesen hiç ilaç yok bende aynı dertten muzdarip olduğğum için ynlız selen 2 gundur gazı geldım ayaklarını azına kadar kaldırıyo tepiniyo tepiniyo pırtlıyo uykuya devam ağlaması durdu artık

..kızlar benim eşimin babası burda bizi alıp ankaraya götürcekmiş ama ben istemiyorum gitmeyi yaa..şimdi arabayı bakıma götürdüler..hiç gidesim yok..üstelik daha hiçbişeyde hazırlamadım..poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…