çiçeğin adına sevınsemmı uzulsemmı sasırdım sanki istiyodu gibide nese hayırlısı olmuş
muhtar kız dağııtık puanları sana
gülşencim idil 6 yı bekliyodum bakalım bızde bu ayın sonunu doktro öyle dedi ama anacım senın kızın az cazgırlığıda var üstünde ikisi duble oluyo ben anladımkı gazı kesen hiç ilaç yok bende aynı dertten muzdarip olduğğum için ynlız selen 2 gundur gazı geldım ayaklarını azına kadar kaldırıyo tepiniyo tepiniyo pırtlıyo uykuya devam ağlaması durdu artık
valla helal sana.... ben ayrıamadım bebeğimden .. bakalım şubata kadar evdeyim.. ondan sonrada çok zor gelir...paydossss bana akşama evden görüşürüz...1 hafta daha bitti.....byee byee
internet varsa git canım... şaka bir yana ... değişiklik olur bviraz.. ama tabii muhabbetinizi bilemiyeceğim....kızlar benim eşimin babası burda bizi alıp ankaraya götürcekmiş ama ben istemiyorum gitmeyi yaa..şimdi arabayı bakıma götürdüler..hiç gidesim yok..üstelik daha hiçbişeyde hazırlamadım..poffff
Aman ne muhabbetİ ya..kaynana İle ne kadar muhabbet olabİlİrkİ..eŞİmİn ablası yenİ doĞum yaptı ona bakıyo Şİmdİ kİmbİlİr nasıl bakıyodur ne kadar Özenİyodur ama bana o Özenİn ucundan bİlee gÖstermedİ berbat bİ lohualık geÇİrdİm sayesİnde Şİmdİ orda dayanamam bİ laf sÖylerİm yazık eŞİmİn canı sıkılır..eŞİme kıyamıom yoksa altta kalmıycam ama..
slm kızlar geçmişe bakıyım dedim tam 25 sayfaymış geri git git bitmiyo ne konuştunuz bu kadar
2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla
hoşgeldin cnmbu arada adım Müge
ay ay ay yavrum benim yaaa yirim yirim2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla
canım ben mama veriyosam 3-3,5 satte veriyorum daha erken verirsem bitirmiyor içmiyorbnmki 3.5 aylık kaç saat arayla içireyim sizce 3 saatten önce verirsem ağlıyo almıyo bazen 2.5 saat bekliyorum dr.da 3-3.5 saat arayla ver demişti sizinkiler ne alemde?
bende öle duydumyeşil kaka çok beslendiği zaman olurmuş diye duymuştum
canım keremde öleydi ama 1 aydır yüzüstü yatırıyorum yatıyo artık.bi de öle daha çok uyuyogibi geliyo.arabada ara sıra öle yatıyo.ama tehlikeli artık.yarın oyun parkı alıcam artık işyerinde onda yatırıcam.
denizcim yeşil kaka hazımsızlıktan diye biliyorum çok yemişse oluyomuş
burdayım anacım bi komşuya gidelim dedik baya muhabbet kaçırmışımsultannnnnnnnnn nerdesinnn bacımmmmmmmmmmmm
yetişşşşşşşşşşşşş şok şok şok haberrrrrrr varrrrrrrrr
kimyasal gebelikmiş..
can beye şimdilik kardeş gelmiyor....
çiçekte çok sevdiği kayınvalidesine gidiyormuş...
ben kaka yeşil olunca bebek üşüttü diye biliyodum m canm
ay dayanamiycim yazicim artık ne çok konuşmuşsunuz yaaa
maşallah
hoşgeldin cnm
bende sultan
ay ay ay yavrum benim yaaa yirim yirim
canım ben mama veriyosam 3-3,5 satte veriyorum daha erken verirsem bitirmiyor içmiyor
bende öle duydum
işyerşnde oyun parkımı:bbo: ne iş yapıyosun zeyno
keremde yüzüstü yatıyo 2 aydır çok rahat ediyo ıkınmadan pıtır pıtır osuruyo valla
burdayım anacım bi komşuya gidelim dedik baya muhabbet kaçırmışım
aaaaaaaaaaaa
hadi vatana millete hayrlı olsun oh be bende rahatladım
kimyasal gebelik nasıl oluyo yaa
hımmmcanım gebelik oluşuyor ama oluşur oluşmaz da kendiliğinden sonlanıyor daha anne farkedemeden bile cogu zaman.
:kedi:
git komşun anlatsın sana...
komşudaymış.... şeker şey.
keremde komşunun çoçuğuylamı oynadı .
bu ne yyaaa yazıyom yazıyom yazdığınız mesaj çık kısa diye bir yazı çıkıyor.
uzamıştır herhalde artıkın
bursasu+, chveneburi, dozkan, ekim.29
gündüz girmeyinn.. şimdide geçmişi okuyin dimi tembel karılar...
gerçi tembel değil.. gezinti bunlar ..ne de olsa aralarında dozkan var... gerçi o bugün bize nispet olsun diye arzuyu çağırdı. mercimek köfte ve börek yemeğe...
bizde ekren karşısında yalandık durduk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?