2009 Nisan Anneleri buraya

bunada şükür canımmm ..

paydossss bana akşama evden görüşürüz...1 hafta daha bitti.....byee byee
valla helal sana.... ben ayrıamadım bebeğimden .. bakalım şubata kadar evdeyim.. ondan sonrada çok zor gelir...
keşke kovsalardı diyorum bazen.... namkörlük ediyorum dimi,,, o kadar iş arayan varken...
..kızlar benim eşimin babası burda bizi alıp ankaraya götürcekmiş ama ben istemiyorum gitmeyi yaa..şimdi arabayı bakıma götürdüler..hiç gidesim yok..üstelik daha hiçbişeyde hazırlamadım..poffff
internet varsa git canım... şaka bir yana ... değişiklik olur bviraz.. ama tabii muhabbetinizi bilemiyeceğim..

Aman ne muhabbetı ya..kaynana ıle ne kadar muhabbet olabılırkı..eŞımın ablası yenı doĞum yaptı ona bakıyo Şımdı kımbılır nasıl bakıyodur ne kadar Özenıyodur ama bana o Özenın ucundan bılee gÖstermedı berbat bı lohualık geÇırdım sayesınde Şımdı orda dayanamam bı laf sÖylerım yazık eŞımın canı sıkılır..eŞıme kıyamıom yoksa altta kalmıycam ama..

canım o zaman çoçuğu bahane et,,, rahat durmazalan de.. hem kayınvalidem görümcenle ilgileniyor falan..kırmadan kandır,, beraber gideriz dersin

kızlar ne yalan söyliim ben çiçeğin adına sevindim gerçi onun hayatı ve onun kararı ama düşünsenize ne kadar evde yardımcısı olursa olsun daha hormonları yerine oturmadan rahim bile kendini toparlamadan birdaha ve ne olursa olsun bu bi insanın vücudu için ağır bidurum bide yeni gelen enneye muhtaç diğeri desen oda anneye muhtaç insan ne yaparsa yapsın dengeyi sağlayamaz ve hep vicdanıyla muhasebesi olurdu bence rabbimden hayırlısını istedik ve haYIRLISI BUYMUŞKı RABBıM BUNU VERDı BENCE SEVıNMEK LAZIM

kızlar bende bu bok olayından bıktımm çok fazla çıkıyoo bizimkide biraz cıvık olunca sagdan soldan kaçıyoo ama allaha şükür hiç iz kalmadı bu zamna kadar

ay dayanamiycim yazicim artık ne çok konuşmuşsunuz yaaa
maşallah

bu arada adım Müge
hoşgeldin cnm
bende sultan
2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla
ay ay ay yavrum benim yaaa yirim yirim

bnmki 3.5 aylık kaç saat arayla içireyim sizce 3 saatten önce verirsem ağlıyo almıyo bazen 2.5 saat bekliyorum dr.da 3-3.5 saat arayla ver demişti sizinkiler ne alemde?
canım ben mama veriyosam 3-3,5 satte veriyorum daha erken verirsem bitirmiyor içmiyor
yeşil kaka çok beslendiği zaman olurmuş diye duymuştum
bende öle duydum

işyerşnde oyun parkımı:bbo: ne iş yapıyosun zeyno
keremde yüzüstü yatıyo 2 aydır çok rahat ediyo ıkınmadan pıtır pıtır osuruyo valla

sultannnnnnnnnn nerdesinnn bacımmmmmmmmmmmm

yetişşşşşşşşşşşşş şok şok şok haberrrrrrr varrrrrrrrr
burdayım anacım bi komşuya gidelim dedik baya muhabbet kaçırmışım
kimyasal gebelikmiş..

can beye şimdilik kardeş gelmiyor....

çiçekte çok sevdiği kayınvalidesine gidiyormuş...

aaaaaaaaaaaa
hadi vatana millete hayrlı olsun oh be bende rahatladım
kimyasal gebelik nasıl oluyo yaa

:kedi:

git komşun anlatsın sana...
komşudaymış.... şeker şey.

keremde komşunun çoçuğuylamı oynadı .

bu ne yyaaa yazıyom yazıyom yazdığınız mesaj çık kısa diye bir yazı çıkıyor.
uzamıştır herhalde artıkın

bursasu+, chveneburi, dozkan, ekim.29
gündüz girmeyinn.. şimdide geçmişi okuyin dimi tembel karılar...

gerçi tembel değil.. gezinti bunlar ..ne de olsa aralarında dozkan var... gerçi o bugün bize nispet olsun diye arzuyu çağırdı. mercimek köfte ve börek yemeğe...

bizde ekren karşısında yalandık durduk ...

canım gebelik oluşuyor ama oluşur oluşmaz da kendiliğinden sonlanıyor daha anne farkedemeden bile cogu zaman.
hımmm
ilginçmiş ama dış gebelikten iidir en iisi de kürtaj olamayack

ya şikirim bu sabah kerem beyler uyutmadı karşı sitede bi arkadaş var benden 20gün önce doğum yaptı kahvaltıya çığırdım:)

sonra burdan başka bir komşuya geçtik ama aklım hep burdaydı

kız normalde giriyorum ama ablam vardı bugn birde eylülün ilk haftası sınavm var biraz ders çalışıyommmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…