2009 Nisan Anneleri buraya

didem pazar günleri dışarı çıkıyoz eve geliyoz tabi ben akşam tekrar sıkılıyom aş erme bahanesiyle tekrar dışarı çıkarıyom kocişi napam şurda 5 ay daha naz yapacaz hayırlısıyle hehe...................

ay evet ya bende isim bakıyorum

kızlar benım canım hep olmayan seyleri çektiiii

ve eşim bulduuuu

kıyamam

cok naz yapıyorum ben

evet artık yarıya geldik sayılır

5 ay sonra doguracagız cok az zaman kaldı vallaa

ilk gebeliğimde, gece 12 de pişmaniye aratmıştım ,beni gıcık etmişti onun için ,yoksa öyle fazla aş ermedim ikisdindede hehe sırf gıcıklık osun diye.....

kızlar kasım annelerinin dogum hikayelerini okudumda
ne kadarda güzel

ya nişan nedir?

kan lekesimi?

nişanım geldi derler ya?

günaydın nisan anneleri, bende ders çalışmaya çalışıyorum. açoköğretim kayıt yaptırdım. sınav tarihleri doğum zamanına denk geliyo . girebileceğimi hiç sanmıyorum ama genede çalışıyım.

herkese günaydın
selinay bebeğin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın benimde ikinci gebeliğim şu anda 16 haftalığız ama hareket falan hissetmiyorum normalmidir

selanycım arkadaşına çok üzüldüm canım. allah kimseye öyle acılar yaşatmasın.

bende de akşam acayip sancı oldu arkadşlar , resmen kıvrandım. öldüm öldüm dirildim. eşimde yok. sanırım idrar yolları iltihabından kaynaklanan bi sancıydı. halen çok az bi şekilde var.

Günaydın arkadaşlar.
umarım hepimiz güzel ve sağlıklı birgün geçiririz.
dermanz benimde 2.bebeğim ama bende hala hissetmiyorum.Ama herkes ikinci hamileliklerde 16. haftada falan hissedilmeye başlayabileceğini söylüyor.Umarım bizde başlarız artık hissetmeye.

dozkan iki hafta öncesine kadar günde bir iki defa birşeyler hissediyordum
ama şimdi hiçbir şey hissetmiyorum
demek ki o zaman hissettiklerim gaz sancısıymış
inşallah bu haftalarda başlarız hissetmeye

evet canım genelde nişandan 1 yada 2 gün sonra doğum başlar...............

semsamer lütfen anlattt
dinlemeyi (okumayıııı ) cok isterimmmm

bu arada benim afacan 2 haftadır kıpır kıpır
eşim daha net duyuyor onu
ben kıpırdayınca cagırıyorum hemen gelip elinle anlıyor
sonra dinleyince duyuyor:::)))

günaydın kızlar pazar akşamından beri yatıyorum yemek ve tuvalet için kalkıyorum çok şükür akıntılarım kavrengiye döndü..kanama geçmesine rağmen iğnenin devamını olacakmıyım bilmiyorum.. tekrar kan görmek istemiyorum bitti geçti inşaallah.. allah kimseye yaşatmasın insanın ashabı çok bozuluyor.

çok geçmiş olsun pırıl umarım bundan sonrasında sağlıklı ve keyifli geçirirsin tüm hamileliğini.

aynen dozkan bendede bazen korkular oluşuyor acaba nasıl iyimi kalbi atıyormu
dr.a gideceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum herşey çok iyi dediğinde rahatlıyorum ancak
hareketlerini hissetsem çok daha keyifli geçecek

pırıl sanada çok geçmiş olsun inşallah yaşamazsın aynı şeyleri bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…