semsamer lütfen anlattt
dinlemeyi (okumayıııı ) cok isterimmmm
bu arada benim afacan 2 haftadır kıpır kıpır
eşim daha net duyuyor onu
ben kıpırdayınca cagırıyorum hemen gelip elinle anlıyor
sonra dinleyince duyuyor:::)))
ebrartuba kızın odasını güle güle kullansın canım ...
bende ip almayı düşünüyorum aslında pek marifetli değilim bu konuda ama tv de şhow tvnin proğramında bi battaniye modeli gördüm örmesi çok kolay ve çok da güzeldi onu örücem .. fazla yelek kazak öremem .bi kaç tane yapabilirsem denerim .. .zaten bizim çocuklar bahara geliyo yaz çocuğu olcaklar ..ama büyük olursa tabii kışa girer ken giyerler.. bu örgü işini ben kayınvaldeme havale ediyorum,,,kaydirigubbakcemile3 o beceriklidir bu işlerde.............
EBRARTUBA evet canım ilkim oğlan 28aylık şimdi oun dışında biz 3 kardes evliyiz ve ilk yiğenim hariç bu 6. oğlan oluyo kız yiğenim 10 yasında hatta adı EBRAR anlayacağın 10 yıldır kıza hasretiz
ama ne yapalım demek buda hasreti dindirecek bebek değilmiş ama tabiki bebeğimin yaride ayrı en basiti bu süpriz bir bebek allahım sen herkese hayırlısını nasip et sen herşeye KADİRSİN
canlarım benim yaa. ne zorluklar yaşamışsınız. insan bazen en büyük dert kendinin sanıyor.
bencillik yapıyor. geçip gidiyor yıllar ama insanın içinde hep bi burukluk kalıyor demi.
allah bu yavrularımıza güzel bir şekilde kavuşmayı nasip eder.inşallah. a.s.
nişan su yanii
ya ilk ya ondan soruyorum
cokmu gelıyor suuu
bide kızlar ben gecen gün altıma çok az kacırmışım
ama bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?